Meny

DNB Saga Gull MasterCard omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
3,2/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Rådgivning
Trenger flere besvarelser
11
av 332 innen
kredittkort
100%
anbefaler
DNB Saga Gull MasterCard
Filtrer omtaler
3
1
0
0
0
Sorter omtaler etter
Viser av 4 omtaler med
Nyeste først
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med DNB Saga Gull MasterCard?
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Bruker SAGA MasterCard til alt"
3 syns denne omtalen er nyttig

Samboer og jeg bruker kun SAGA MasterCard, aldri BankAxept-/VISA-kortet. Hver måned får vi én stor faktura, som betales automatisk. Positivt: - Tilleggskort med felles faktura og lavere gebyr totalt sett. - Automatisk trekk rett fra konto = helautomatisk. - SAS Eurobonus-opptjening (588 kr/år), som kan kombineres med Trum-kort (1 Trumf-poeng = 13,5 Eurobonus). - Reiseforsikring, med god service når man trenger den. - Automatisk rabatt på drivstoff (kan kombineres med Trumf på Shell) - "Supertilbud" hver måned: Mulig å spare litt hvos man planlegger/venter. Negativt: - Harry/kitch "nyrik russser"-gullfarge son gjør det litt pinlig å bruke det fysiske kortet. - "Concierge service" som sikkert er dyr i drift og som ingen jeg kjenner har brukt.

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Veldig bra!"

Meget fornøyd med alt fra fordeler og kredittgrense til utseende på kortet! 😁

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Bra som back-up kort"

Bruker gjerne Visa-kortet på utenlandsreiser, men velger Master-kortet ved større innkjøp og reisebestilinger pga forsikringsordningen. Begge kortene har fungert bra på mine mange utenlandsreiser.

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Fleksibilitet og høy kredittgrense"
2 syns denne omtalen er nyttig

Fleksibelt og med en kredittgrense tilstrekkelig til lange feriereiser og anerkjent. Overraskende god oversikt. Tar litt lang tid å bli behandlet men det er fordi det er grundighet og risikosikrende har det vist seg! Opplevde fordelen av å ha tilstrekkelig grense på kortet under feriereise der all bagasjen ble borte og startet på 3 ukers rundtur i Australia!

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR