Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert februar 2024
Trumf Visa
2.1
24 verifiserte omtaler

Trumf Visa omtaler og erfaringer

Ingen trend

Trumf Visa har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.1
Dårlig
24 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#445
Forferdelig
Trumf Visa er rangert
#445 av 446 kredittkort
8%
Forferdelig
8% anbefaler Trumf Visa
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Test din gjeld: Banken ser på dette
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!

Utforsk 24 omtaler om Trumf Visa

FILTRER OMTALER
1
1
2
3
17
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Trumf Visa?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Nærmest svindel - gir ikke bonus som lovet

Omtale av  Alex

Viatrumf gir ikke bonus som lovet. Har i min naivitet trodd at en såpass stor aktør som NorgesGruppen leverer det de lover, men den gang ei. Har handlet gjennom Viatrumf på nett et titalls ganger siste år, men ved gjennomgang av historikk ser jeg nå at kun ett kjøp faktisk har gitt bonus som lovet. Når de i tillegg opererer med 100 dagers foreldelsesfrist fremstår det nesten som svindel. Utrolig at ingen har slått ned på dette ennå.

Er ikke fornøyd med Trumf Visa lenger

Omtale av  Camilla

Etter de endret flere ting er jeg ikke fornøyd lenger. De fjernet gode tilbudsordninger, men også at det nå tar lang tid fra man betaler inn til det blir registrert. Alltid 1-2 dager. Jeg har heller hoppet over til Coop der man fortsatt får prosent for det man handler utenom Coop, og innbetalt beløp blir registrert samme dag.

Ett bra kredittkort har blitt dårlig

Omtale av  Mads

Trumf Visa var bra, ilag med viatrumf. Nå har du ikke bonus utenom Kiwi, Spar osv, og viatrumf fungerer aldri. Bruker kortet på Kiwi, men har gått over på Coop sitt for alt annet.

Trumf visa endret i 2023

Omtale av  Liz

Trumf visa har endret kundeforhold i 2023 og tatt vekk det at kunder får 0,5% trumfbonus utenfor NorgesGruppens dagligvarebutikker. Det er noe av det som gjorde dette kortet unikt og attraktivt å ha. Men i 2023 fjerner de dette og begrunner det med at de ønsker å få Trumf Visa enda tettere på Trumf og Trumf-partnerne. Videre sier de at de tror at dette vil kunne gi deg som Trumf Visa kunde enda flere og bedre fordeler. Noe som er bare tull. Kundene vil få enda dårligere muligheter til å spare opp noen ekstra kroner. Dette kortet er derfor liten vits å ha lenger. Synd og trist at trumf har valgt å fjerne det som gjorde kortet mest attraktivt. Vil legge til at jeg før dette har vært veldig fornøyd og til og med anbefalt andre å skaffe seg kortet. Har fler jeg vet om som har fått dette kortet på anbefaling fra meg, men nå blir jeg nødt til å advare de og evt be de om å slette dette kortet igjen.

Styr unna Trumf / Norgesgruppen

Omtale av  Linn

Styr unna trumf. De tjener rått på villedende markedsføring hvor sannheten er at de betaler butikkene som er med i trumf en klekkelig sum for å lokke til seg kunder, hvor deretter prisene blir manipulert. Kort oppsummert, vi blir rundlurt! Samtidig sitter Trumf igjen med god tilgang til at av kjøps historikk og personalia, de uten vår viten benytter til videre salgs manipulasjon, som de selv kaller målrettet salg.

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

Dritt system -super misfornøyd med "servicen"

Omtale av  Elle

Verste jeg har vært med på. Har bestandig booket via dem . En dritt har jeg tjent...fy fan!!

Ingen tilnærming

Omtale av  Frode

Har gjort endel netthandel ViaTrumf og bonuser var relatert og OK. Gikk over til Trumf Visa og alt ble fucka! Ingen bonus utenom det jeg hadde på vanlig Trumf. Håper jeg får tilbake de 1300,- de skylder meg på Via Trumf.

Jeg ble trukket pga. teknisk feil.

Omtale av  Moha J

Fikk en mail fra Viatrumf: Vi har dessverre hatt en teknisk feil som har medført at du har fått overført et eller flere av dine ViaTrumf-kjøp flere enn en gang. Nå er bonusen i minus. Jeg har ventet flere dager på svar på hvilket transaksjon det gjelder. I tillegg når jeg handler via HM flere ganger og bonusen blir ikke overført - avvist.

Viatrumf på nett fungerer ikke

Omtale av  Rune

Vanlig trumf fungerer sikkert fint på Kiwi, men bonusene de skryter på seg på nett fungerer ikke i de aller aller fleste tilfeller. Da blir Chrome extension de anbefaler kun en sikkerhetsrisiko. Siden de ikke klarer å få dette til å virke er det i seg selv en grunn til å ikke stole på de med mine personlige data. Og dette er kun negativt for de butikkene som er med og lover trumf rabatter. Jeg som forbruker gir fra meg data om meg og mine handlevaner uten å få noe igjen for det annet enn skuffelser. Det er en fryktelig dårlig deal. Hadde viatrumf virket ville jeg kjøpt mer i buttikkene som er med, men slik det er i dag er det best å holde seg unna dette takraset av et konsept.

Jeg fikk ikke registrert min rabatt ved mitt kjøp!

Omtale av  Stig

Jeg fikk ikke registrert min rabatt ved mitt kjøp! Enda jeg fulgte deres retningslinjer og gjorde alt riktig! Jeg klaget til ViaTrumf på dette. Jeg har ennå ikke fått rettet opp i dette ennå, etter lang tid! Ikke er det mulighet for å ringe dere heller! Det gjør kommunikasjonen vanskelig. Deres ordning for å registrere rabatten er utrolig tungvint! Jeg har null interesse av å bruke ViaTrumf etter dette! Synd da da jeg er Trumf medlem og går glipp av penger på grunn av en tjeneste som ikke fungerer som den skal og en udugelig kundeservice! Mange andre klager over det samme som meg! Skjerp dere!

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

Et Bra kort men rar kundebehandling

Omtale av  Tom

Jeg anbefaler Thrump Visa . Som ny kunde har jeg bare bra å si. Mange fordeler som Thrump kunde. Anbefaler Dette kortet. Men se til at Du blir riktig behandlet.

God, men nøye leverandør.

Omtale av  Perg

Jeg har til nå intet å klage på for mitt bruk. De er nøye og gode.

God bonusordning

Omtale av  Tobias

Har aldri hatt problemer med faktura og syns bonusordningen for dagligvarer er blant de bedre.

Får du ikke trumf bonus

Omtale av  Aapu

Først vil trumf visakortet bli sendt for sent (for eksempel bestilt i november for å få 4% desember bonus, men kom først i januar) for å unngå bonus, og vil du aldri motta lovet 2% eller 4% trumf bonus, uansett hvor mange ganger du kontakter trumf eller trumf visa. I tillegg mister du all butikkbonus som en får for ferske grønnsaker og fisk in buttiken.

Bonus med viatrumf fungerer ikke.

Omtale av  Johnny

Ved kjøp i nettbutikker knyttet til viatrumf får man ofte at bonus er avvist fordi "en annen markedsføringskanal er kreditert med salget". Viatrumf kan ikke fortelle hvilke markedsføringskanal det er. De skylder på at informasjonskapsler ikke er slettet. Skulle bonus ved kjøp bli akseptert tar det opptil 3 mnd før du får bonus inn på trumf konto. Et helt elendig system. Rart dette systemet ikke er skrotet.

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

Den hittil mest ubrukelige appen jeg har vært ute for - og jeg har brukt maaaaaange.

Omtale av  Inge

Jeg handler en del fra AliExpress og har noen ganger brukt Trumf-kortet (det NYE som IKKE knyttet opp mot Cresco/DnB men som Norges-gruppen selv gir ut). I appen får jeg opp transaksjonene på dato og hva som er trukket i norske kroner. Jeg får opp at det er betalt til AliExpress, men hvis jeg har to handler fra forskjellige selgere på samme dato på noenlunde samme beløp er det ikke mulig å identifisere hvilken transaksjon som tilhører hvilken handel. Dette er enkelt og greit for dårlig.

Forrige
Side 1 av 2
1 2

Trumf Visa

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR