Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2024
Trumf Visa
2.3
27 verifiserte omtaler

Trumf Visa omtaler og erfaringer

Ingen trend

Trumf Visa har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.3
Dårlig
27 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#439
Forferdelig
Trumf Visa er rangert
#439 av 440 kredittkort
11%
Dårlig
11% anbefaler Trumf Visa
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 27 omtaler om Trumf Visa

FILTRER OMTALER
2
1
2
4
18
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Trumf Visa?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Viatrumf fungerer ikke som lovet

Omtale av  Hj

Selv er jeg fornøyd med bonusen når jeg handler i butikker, da kommer bonusen rett inn. Da jeg handler på nett/viatrumf derimot er det nesten alltid feil. 8 av 10 ganger blir det ikke registrert eller feil registrert. Har mange ganger mailet de og de skylder på at jeg må bruke en annen nettleser og ett annet verktøy å handle med. Prøvde det, men fortsatt samme feil. Det er spesielt én side jeg har merket feil med og det er via Høie.no - nå handler jeg ikke der lenger pga av det, dessverre. Jeg ser flere har hatt problemer med dette k flere år tilbake i tid - så renger med at trumf har mottatt mange henvendelser om dette. Det sier meg at de ikke vil endre det da de tjener mye penger på dette. Trist.

Arrogant kundeservice

Omtale av  Anund A

Jeg er også skuffet over Trumf visa. De er arrogant , og veldig snare til å gi et gebyr. Er av den eldre årgang, vil ikke unnskylde meg for det Men de kunne gi en info før de ilegger gebyr, men det er det de ikke interessert i. Har benyttet Trumf butikker i mange år, vil nu vurdere å skifte til en annen kjede.

Tipp topp

Omtale av  Erik H. F

Alt fungerer bra, 2% trumf bonus legges inn automatisk, 4% når det er trippel trumf. Får efaktura i nettbanken. Kunne gjerne hatt Apple og Google Pay

Nærmest svindel - gir ikke bonus som lovet

Omtale av  Alex

Viatrumf gir ikke bonus som lovet. Har i min naivitet trodd at en såpass stor aktør som NorgesGruppen leverer det de lover, men den gang ei. Har handlet gjennom Viatrumf på nett et titalls ganger siste år, men ved gjennomgang av historikk ser jeg nå at kun ett kjøp faktisk har gitt bonus som lovet. Når de i tillegg opererer med 100 dagers foreldelsesfrist fremstår det nesten som svindel. Utrolig at ingen har slått ned på dette ennå.

Er ikke fornøyd med Trumf Visa lenger

Omtale av  Camilla

Etter de endret flere ting er jeg ikke fornøyd lenger. De fjernet gode tilbudsordninger, men også at det nå tar lang tid fra man betaler inn til det blir registrert. Alltid 1-2 dager. Jeg har heller hoppet over til Coop der man fortsatt får prosent for det man handler utenom Coop, og innbetalt beløp blir registrert samme dag.

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Ett bra kredittkort har blitt dårlig

Omtale av  Mads

Trumf Visa var bra, ilag med viatrumf. Nå har du ikke bonus utenom Kiwi, Spar osv, og viatrumf fungerer aldri. Bruker kortet på Kiwi, men har gått over på Coop sitt for alt annet.

Trumf visa endret i 2023

Omtale av  Liz

Trumf visa har endret kundeforhold i 2023 og tatt vekk det at kunder får 0,5% trumfbonus utenfor NorgesGruppens dagligvarebutikker. Det er noe av det som gjorde dette kortet unikt og attraktivt å ha. Men i 2023 fjerner de dette og begrunner det med at de ønsker å få Trumf Visa enda tettere på Trumf og Trumf-partnerne. Videre sier de at de tror at dette vil kunne gi deg som Trumf Visa kunde enda flere og bedre fordeler. Noe som er bare tull. Kundene vil få enda dårligere muligheter til å spare opp noen ekstra kroner. Dette kortet er derfor liten vits å ha lenger. Synd og trist at trumf har valgt å fjerne det som gjorde kortet mest attraktivt. Vil legge til at jeg før dette har vært veldig fornøyd og til og med anbefalt andre å skaffe seg kortet. Har fler jeg vet om som har fått dette kortet på anbefaling fra meg, men nå blir jeg nødt til å advare de og evt be de om å slette dette kortet igjen.

Styr unna Trumf / Norgesgruppen

Omtale av  Linn

Styr unna trumf. De tjener rått på villedende markedsføring hvor sannheten er at de betaler butikkene som er med i trumf en klekkelig sum for å lokke til seg kunder, hvor deretter prisene blir manipulert. Kort oppsummert, vi blir rundlurt! Samtidig sitter Trumf igjen med god tilgang til at av kjøps historikk og personalia, de uten vår viten benytter til videre salgs manipulasjon, som de selv kaller målrettet salg.

Dritt system -super misfornøyd med "servicen"

Omtale av  Elle

Verste jeg har vært med på. Har bestandig booket via dem . En dritt har jeg tjent...fy fan!!

Ingen tilnærming

Omtale av  Frode

Har gjort endel netthandel ViaTrumf og bonuser var relatert og OK. Gikk over til Trumf Visa og alt ble fucka! Ingen bonus utenom det jeg hadde på vanlig Trumf. Håper jeg får tilbake de 1300,- de skylder meg på Via Trumf.

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Jeg ble trukket pga. teknisk feil.

Omtale av  Moha J

Fikk en mail fra Viatrumf: Vi har dessverre hatt en teknisk feil som har medført at du har fått overført et eller flere av dine ViaTrumf-kjøp flere enn en gang. Nå er bonusen i minus. Jeg har ventet flere dager på svar på hvilket transaksjon det gjelder. I tillegg når jeg handler via HM flere ganger og bonusen blir ikke overført - avvist.

Viatrumf på nett fungerer ikke

Omtale av  Rune

Vanlig trumf fungerer sikkert fint på Kiwi, men bonusene de skryter på seg på nett fungerer ikke i de aller aller fleste tilfeller. Da blir Chrome extension de anbefaler kun en sikkerhetsrisiko. Siden de ikke klarer å få dette til å virke er det i seg selv en grunn til å ikke stole på de med mine personlige data. Og dette er kun negativt for de butikkene som er med og lover trumf rabatter. Jeg som forbruker gir fra meg data om meg og mine handlevaner uten å få noe igjen for det annet enn skuffelser. Det er en fryktelig dårlig deal. Hadde viatrumf virket ville jeg kjøpt mer i buttikkene som er med, men slik det er i dag er det best å holde seg unna dette takraset av et konsept.

Jeg fikk ikke registrert min rabatt ved mitt kjøp!

Omtale av  Stig

Jeg fikk ikke registrert min rabatt ved mitt kjøp! Enda jeg fulgte deres retningslinjer og gjorde alt riktig! Jeg klaget til ViaTrumf på dette. Jeg har ennå ikke fått rettet opp i dette ennå, etter lang tid! Ikke er det mulighet for å ringe dere heller! Det gjør kommunikasjonen vanskelig. Deres ordning for å registrere rabatten er utrolig tungvint! Jeg har null interesse av å bruke ViaTrumf etter dette! Synd da da jeg er Trumf medlem og går glipp av penger på grunn av en tjeneste som ikke fungerer som den skal og en udugelig kundeservice! Mange andre klager over det samme som meg! Skjerp dere!

Et Bra kort men rar kundebehandling

Omtale av  Tom

Jeg anbefaler Thrump Visa . Som ny kunde har jeg bare bra å si. Mange fordeler som Thrump kunde. Anbefaler Dette kortet. Men se til at Du blir riktig behandlet.

God, men nøye leverandør.

Omtale av  Perg

Jeg har til nå intet å klage på for mitt bruk. De er nøye og gode.

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

God bonusordning

Omtale av  Tobias

Har aldri hatt problemer med faktura og syns bonusordningen for dagligvarer er blant de bedre.

Forrige
Side 1 av 2

Trumf Visa

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR