Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert desember 2023
Trumf Visa
2.2
22 verifiserte omtaler

Trumf Visa omtaler og erfaringer

Ingen trend

Trumf Visa har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.2
Dårlig
22 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#331
Forferdelig
Trumf Visa er rangert
#331 av 332 kredittkort
9%
Forferdelig
9% anbefaler Trumf Visa
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
Sammenlign tilbud på boliglån fra flere banker - Sjekk om du kan få en lavere rente!
Eksempelrente: Eff. rente 5,92 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 566 546 kr, totalt: 7 566 546 kr

Utforsk 22 omtaler om Trumf Visa

FILTRER OMTALER
1
1
2
3
15
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Trumf Visa
Trumf Visa har 22 verifiserte omtaler på Bytt.no

Ett bra kredittkort har blitt dårlig

Omtale av  Mads

Trumf Visa var bra, ilag med viatrumf. Nå har du ikke bonus utenom Kiwi, Spar osv, og viatrumf fungerer aldri. Bruker kortet på Kiwi, men har gått over på Coop sitt for alt annet.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Trumf Visa?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Trumf visa endret i 2023

Omtale av  Liz

Trumf visa har endret kundeforhold i 2023 og tatt vekk det at kunder får 0,5% trumfbonus utenfor NorgesGruppens dagligvarebutikker. Det er noe av det som gjorde dette kortet unikt og attraktivt å ha. Men i 2023 fjerner de dette og begrunner det med at de ønsker å få Trumf Visa enda tettere på Trumf og Trumf-partnerne. Videre sier de at de tror at dette vil kunne gi deg som Trumf Visa kunde enda flere og bedre fordeler. Noe som er bare tull. Kundene vil få enda dårligere muligheter til å spare opp noen ekstra kroner. Dette kortet er derfor liten vits å ha lenger. Synd og trist at trumf har valgt å fjerne det som gjorde kortet mest attraktivt. Vil legge til at jeg før dette har vært veldig fornøyd og til og med anbefalt andre å skaffe seg kortet. Har fler jeg vet om som har fått dette kortet på anbefaling fra meg, men nå blir jeg nødt til å advare de og evt be de om å slette dette kortet igjen.

Styr unna Trumf / Norgesgruppen

Omtale av  Linn

Styr unna trumf. De tjener rått på villedende markedsføring hvor sannheten er at de betaler butikkene som er med i trumf en klekkelig sum for å lokke til seg kunder, hvor deretter prisene blir manipulert. Kort oppsummert, vi blir rundlurt! Samtidig sitter Trumf igjen med god tilgang til at av kjøps historikk og personalia, de uten vår viten benytter til videre salgs manipulasjon, som de selv kaller målrettet salg.

Dritt system -super misfornøyd med "servicen"

Omtale av  Elle

Verste jeg har vært med på. Har bestandig booket via dem . En dritt har jeg tjent...fy fan!!

Ingen tilnærming

Omtale av  Frode

Har gjort endel netthandel ViaTrumf og bonuser var relatert og OK. Gikk over til Trumf Visa og alt ble fucka! Ingen bonus utenom det jeg hadde på vanlig Trumf. Håper jeg får tilbake de 1300,- de skylder meg på Via Trumf.

Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
La bankene konkurrere om å gi deg den beste renten. Få personlige tilbud tilpasset din situasjon fra flere banker
Eksempelrente: Eff. rente 5,92 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 566 546 kr, totalt: 7 566 546 kr
Få tilbud
Få personlig tilbud Sammenlign renter

Jeg ble trukket pga. teknisk feil.

Omtale av  Moha J

Fikk en mail fra Viatrumf: Vi har dessverre hatt en teknisk feil som har medført at du har fått overført et eller flere av dine ViaTrumf-kjøp flere enn en gang. Nå er bonusen i minus. Jeg har ventet flere dager på svar på hvilket transaksjon det gjelder. I tillegg når jeg handler via HM flere ganger og bonusen blir ikke overført - avvist.

Viatrumf på nett fungerer ikke

Omtale av  Rune

Vanlig trumf fungerer sikkert fint på Kiwi, men bonusene de skryter på seg på nett fungerer ikke i de aller aller fleste tilfeller. Da blir Chrome extension de anbefaler kun en sikkerhetsrisiko. Siden de ikke klarer å få dette til å virke er det i seg selv en grunn til å ikke stole på de med mine personlige data. Og dette er kun negativt for de butikkene som er med og lover trumf rabatter. Jeg som forbruker gir fra meg data om meg og mine handlevaner uten å få noe igjen for det annet enn skuffelser. Det er en fryktelig dårlig deal. Hadde viatrumf virket ville jeg kjøpt mer i buttikkene som er med, men slik det er i dag er det best å holde seg unna dette takraset av et konsept.

Trumf Visa har 22 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Trumf Visa mener

Trumf Visa

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR