Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert april 2024

Få den beste bilforsikring til Volkswagen ID.4

Få tilbud på Volkswagen ID.4 forsikring - se pris

En bilforsikring kan variere både på pris og på kvalitet. Les videre for å se hvordan du får den beste forsikringen til din Volkswagen ID.4

Få tilbud på bilforsikring til Volkswagen ID.4. Sammenlign priser og tilbud hos Bytt.no
Få tilbud på bilforsikring til Volkswagen ID.4. Sammenlign priser og tilbud hos Bytt.no

Volkswagen ID.4 forsikring

Det å forsikre sin Volkswagen ID.4 med den billigste forsikringen er imidlertid ikke en vanskelig sak, men pris kan ofte komme på bekostning av kvaliteten på forsikringen din.

Det er viktig at man ikke har fult fokus på pris, men også undersøker litt om forsikringsselskapene. Har man en dårlig forsikring kan man fort ende opp med å stå uten bil, med et fullstappet billån.

Bytt.no har samlet inn over 36221 brukerverifiserte omtaler slik at du kan følge deg tryg på ditt valg. Ofte får man se forsikringsselskapenes sanne side i vår omtaleportal for forsikring og skadeoppgjør.

Les blant 36221 brukerverifiserte kundeomtaler slik at du lettere kan velge forsikringsselskapet som tar best vare på sine kunder her.

Slik forsikrer du din Volkswagen

For at du skal få den beste forsikringen til din Volkswagen, så er det derfor viktig at man ikke bare tenker på pris. Les nøye gjennom dekningsgrunnlaget til bilforsikringen og undesøk hva kundene sier om forsikringsselskapet.

Slik forsikrer du din Volkswagen best

  • Undersøk hva kundene mener om forsikringsselskapet
  • Undersøk og sammenlign forsikringsvilkårene
  • Legg bilforsikringen ut på anbud for å presse forsikringsprisen ned

Ønsker du å forsikre en annen bil? I Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikring vil du få skreddersydde forsikringtilbud til alle biler på det norske markedet. 

Hva koster forsikring til Volkswagen ID.4?

En bilforsikring til Volkswagen ID.4 koster 14 100 årlig.

En helårsforsikring med full kaskodekning til Volkswagen ID.4 vil komme til å koste deg rundt 14 100 kroner årlig. Dette inkluderer ikke trafikkforsikringsavgiften.

Prisen på forsikringen er hentet fra Finansportalen, og skal gjenspeile en gjennomsnittlig nordmann på 30 år, med 0% bonus oppspart. Du kan lese mer om hvilke kriterier vi har satt for å beregne forsikringsprisene her.

Sammenlign forsikringer til Volkswagen ID.4

Det å sammenligne bilforsikringen sin før man takker ja til eventuelle tilbud blir desto viktigere desto nyere bil du har. Ingen vil stå i veigrøfta og bli nektet skadeoppgjør, og spesielt ikke med en splitter ny bil.

En forsikring til Volkswagen ID.4 burde ikke koste mer enn 14 000 kroner årlig, men kan også variere fra 8 000 - 15 000 ut ifra dine personlige avtaler.

Mange forsikringstakere har spesialrabatter grunnet sin forsirkingsportefølje, som gjør at prisen på forsikringen ofte kan bli billigere enn gjennomsnittet, men blir du tilbudt en pris høyere enn 14 000 kroner så kan man fort konkludere med at dette er en dyr pris.

Få skreddersydde spesialtilbud på forsikring til Volkswagen ID.4 i vår anbudstjeneste for bilforsikringer her.

Slik får du den beste og billigste forsikringen til Volkswagen ID.4

For at du skal kunne føle deg trygg på at du velger både den billigste bilforsikringen, men også den beste så er det alltid lurt til å undersøke hva kundene i forsikringsselskapet selv sier om selskapet.

Forsikringsselskaper annonserer ofte for sine gode og trygge forsikringer som skal dekke alt mellom himmel og jord. Problemet med disse reklamene er ofte at man sjeldent får testet om dette stemmer, før uhellet først har skjedd.

I Bytt.no sin omtaleportal kan du enkelt lese deg opp blant 36221 erfaringer til kundene i de forskjellige forsikringsselskapene. På denne måten får du et innblikk i hvordan forsikringsselskapet opererer og håndterer sine kunder, før du legger all tilitt inn i selskapet.

Ta meg videre til Bytt.no sin omtaleportal for forsikringer her

Hvor mye kan du spare?

Visste du at en familie årlig kan spare inntil 20 000 kr på å bytte forsikringsselskap? Nå har mer enn 450 000 nordmenn har brukt våre forsikringstjenester for å motta flere tilbud på sine forsikringer.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Tilbudene du mottar er gratis og helt uforpliktende.

Bilforsikring

Norges beste og billigste bilforsikringer - sjekk hvor mye du kan spare

BILFORSIKRING

Husforsikring

Norges beste husforsikringer. Sørg for at største investeringen din er riktig forsikret

HUSFORSIKRING

Innboforsikring

Det er store forskjeller på innboforsikring og hva de dekker. Dette er de beste innboforsikringene.

INNBOFORSIKRING

Reiseforsikring

Alt du trenger å vite om de beste og billigste reiseforsikringene - se full oversikt

REISEFORSIKRING
NYLIGE OMTALER OM BILFORSIKRING
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR