Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert april 2024

Ikke velg et forsikringsselskap som er best i test

Ikke velg et forsikringsselskap som er best i test

Hvilket forsikringsselskap er virkelig best i test i 2021? Det riktige spørsmålet man bør stille seg er hvilket forsikringsselskap er best i test for meg?

BEST I TEST? Det lønner seg å sammenligne forsikringsselskapene og ikke bare hoppe på første og beste tilbud.
BEST I TEST? Det lønner seg å sammenligne forsikringsselskapene og ikke bare hoppe på første og beste tilbud.

Så hvilket forsikringsselskap er virkelig best i test i 2021?

Det riktige spørsmålet man bør stille seg er hvilket forsikringsselskap er best i test for meg? Forsikringsselskapene beregner risikoen ulikt og beregner prisene sine etter helt forskjellige parametere. Eksempler på dette er din alder, bosted, kjørelengde, dekning, osv.

Forsikring er individuelt

Med andre ord så baserer alle forsikringsselskapene prisene sine på totalt ulike premisser. Det er derfor svært vanskelig å å påstå at forsikringsselskapet man har i dag er det beste og det er derfor nærmest umulig å si hvilket forsikringsselskap som faktisk er best i test. Tidene endrer seg hele tiden og det samme gjør forsikringsselskapene. Hva som vektlegges når prisene skal settes i morgen er ikke godt å si.

Forsikring er individuelt og hver familie får forskjellig priser hos forskjellige selskaper.

Det er derfor lurt å sjekke forsikringene sine ofte, samtidig er det viktig å sjekke med så mange forsikringsselskaper som mulig. Det handler ikke om å ha den forsikringen som er best i test, men forsikringen som er best i test for deg!

Les hvilke forsikringsselskap andre mener er best

Bytt.no er Norges største sammenligningsportal for tjenester og produkter innen personlig økonomi og innhenter årlig flere tusen omtaler og erfaring fra norske forsikringskunder om sine forsikringsselskaper. Dette vil ikke gi deg svaret på hvilket selskap som er "best i test", men det kan gi deg en pekepinn på hvilket selskap andre er fornøyde med.

Nylige omtaler fra andre forsikringsskunder

Slik finner du forsikringene som er best for deg

Den aller beste måten å finne ut hvilket forsikringsselskap som kan gi deg de beste forsikringene er simpelthen å sammenligne tilbud fra flere selskaper ettersom forsikring er individuelt.

Over 150 000 av våre brukere har på få år sammenlignet og byttet sine forsikringer gjennom vår gratis anbudstjeneste for forsikring. Her får man kjapt og enkelt tilbud fra flere selskaper på alle sine forsikringer og kan sammenligne både vilkår og pris. Det er helt gratis, og veldig enkelt:

  1. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på (som f.eks bolig, bil, reise og innbo)
  2. Motta tilbud fra ulike forsikringsselskaper
  3. Velg eller forkast tilbudene du mottar - helt gratis og uforpliktende

Klikk her for å starte.

Så enkelt er det å lage egen best i test for forsikringsselskapene. Dersom du velger å bytte til et av forsikringsselskapene du har mottatt tilbud fra, vil rådgiveren som sendte deg tilbudet vil gjøre hele byttejobben for deg, du trenger ikke løfte en finger.

Hvor mye kan du spare?

Visste du at en familie årlig kan spare inntil 20 000 kr på å bytte forsikringsselskap? Nå har mer enn 450 000 nordmenn har brukt våre forsikringstjenester for å motta flere tilbud på sine forsikringer.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Tilbudene du mottar er gratis og helt uforpliktende.

Bilforsikring

Norges beste og billigste bilforsikringer - sjekk hvor mye du kan spare

BILFORSIKRING

Husforsikring

Norges beste husforsikringer. Sørg for at største investeringen din er riktig forsikret

HUSFORSIKRING

Innboforsikring

Det er store forskjeller på innboforsikring og hva de dekker. Dette er de beste innboforsikringene.

INNBOFORSIKRING

Reiseforsikring

Alt du trenger å vite om de beste og billigste reiseforsikringene - se full oversikt

REISEFORSIKRING
NYLIGE OMTALER OM BILFORSIKRING
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR