Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert torsdag 20. juni

Få best og billigste forsikring til Porsche Taycan

Forsikre Porsche Taycan - slik får du best pris

OPPDATERT TORSDAG 13. APRIL 2023

Sammenlign tilbud på bilforsikring til Porsche Taycan fra flere forsikringsselskaper med en søknad og finn den beste forsikringen for din bil.

Få tilbud på pris til bilforsikring på Bytt.no. Velg forsikringen du selv liker best, eller finn et selskap andre kunder er fornøyde med
Få tilbud på pris til bilforsikring på Bytt.no. Velg forsikringen du selv liker best, eller finn et selskap andre kunder er fornøyde med

Porsche Taycan forsikring

Bilforsikringer til Porsche Taycan kommer med en over snittet-prislapp og det vil være særdeles lønnsomt for deg å undersøke flere forsikringsselskaper før du velger deg ut din nye Taycan-forsikring.

Selv om forsikringspremien er noe høy, så er det fremdeles fullstendig mulig å forhandle på prisen og kvaliteten ved forsikringen slik at du kommer deg så billig som mulig ut av forsikringsvalget.

Forsikringspremien svinger noe fra selskap til selskap, så det å involvere flere selskap i forsikringsbyttet for å høre hva flere selskaper kan tilby deg er sterkt til å anbefale

TIPS: Legg forsikringene dine ut på anbud for å skape en sunn markedskonkurranse, som gjør at prisen ofte blir billigere enn om man tar jobben i egne hender. 

En anbudstjeneste involverer flere forsikringsselskaper samtidig, hvor selskapene må sette sammen sine beste og billigste tilbud for å kunne utkonkurrere de andre selskapene. 

Slik forsikrer du din Porsche Taycan

Det å involvere flere forsikringsselskaper i bytteprosessen blir derfor et viktig steg i hvordan du forsikrer din Porsche Taycan på best mulig måte.

På denne måten kan du forhandle deg frem til bedre dekningsgrunnlag, og en billigere pris, når selskapene blir tvunget til å presentere deg sine best-and-final tilbud i Bytt.no sin anbudsportal for forsikringer.  

Å gå for det første tilbudet man får er ikke til å anbefale, da man heller kan bruke dette tilbudet som videre forhandlingskort inn til de andre forsikringsselskapene for å oppnå en billigere pris, og en bedre kvalitet på forsikringen.

Videre i forsikringsprosessen er det også lurt å undersøke selskapenes dekningsgrunnlag, skadeoppgjør og kvalitet. Pris er ikke alt ved en forsikring, og velger man feil forsikringsselskap kan dette plutselig ha en høy prislapp. 

Sett deg derfor litt ekstra godt inn i hva kundene sier og mener om de forskjellige forsikringsselskapene. Bytt.no sin omtaleportal for forsikringer har samlet over 37707 tilbakemeldinger fra norske forsikringskunders skadeoppgjør, slik at du kan hente inn litt erfaringer før du tar det endelige valget.

Les blant 37707 brukerverifiserte kundeomtaler slik at du lettere kan velge forsikringsselskapet som tar best vare på sine kunder her.

Slik forsikrer du din Porsche Taycan best

  • Legg bilforsikringen ut på anbud for få den beste prisen
  • Sammenlign forsikringsvilkårene for å få det beste dekningsgrunnlaget
  • Undersøk hvordan forsikringskundene opplever selskapet

Ønsker du å forsikre en annen bil? I Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikring vil du få skreddersydde forsikringtilbud til alle biler på det norske markedet. 

Hva koster forsikring til Porsche Taycan

En bilforsikring til Porsche Taycan koster 22 300 kroner årlig.

For å forsikre din Porsche Taycan med en full kaskoforsikring må du regne med at dette kan komme til å koste deg rundt 22 300 kroner årlig. Dette inkluderer ikke trafikkforsikringsavgiften. 

Prisen på forsikringen er hentet fra Finansportalen, og skal gjenspeile en gjennomsnittlig nordmann på 30 år, med ingen bonus oppspart. Du kan lese mer om hvilke kriterier vi har satt for å beregne forsikringsprisene her.

Sammenlign forsikringer til Porsche Taycan

Når man skal sammenligne de forskjellige forsikringsavtalene og premiene til en Porsche Taycan er det altså viktig at man sammenligner mer enn bare prisen.

Prisen kan justeres en god del i anbudstjenesten til Bytt.no, men det som blir skrevet ned svart på hvitt, altså dekningsgrunnlag og skadebehandling, blir stående for alltid.

Prioriteringsmessig så er det alltid skadeoppgjørene som forteller om et selskap er bra for deg eller dårlig. Det finnes mange klausuler et forsikringsselskap kan gjemme seg bak, men det er ikke alle selskaper som benytter seg av klausulene.

Skadeoppgjør kommer dermed øverst i prioriteringsrekka, etterfulgt av dekningsgrunnlag og deretter prisen man betaler. Disse 3 punktene er høyst forhandlingsbare i Bytt.no sin anbudstjeneste for forsikringer

Bytt.no sin anbudstjeneste for forsikringer til Porsche Taycan

I Bytt.no sin anbudstjeneste vil du få gode råd og veiledning slik at du lettere kan ta et mer kunnskapsbasert valg ovenfor forsikringsselskapene. 

Det er ikke alle dekningsområdene som er like aktuelle for alle, så det å kunne forhandle seg frem til andre avtaler som passer bedre for deg og ditt kjøremønster er absolutt til å anbefale. 

Selvom prisen er lav, og dekningsgrunnlaget er stort, så trenger det ikke nødvendigvis være en god forsikring. Det er skadeoppgjørene som sier om forsikringen er god for deg eller ikke.

For å sammenligne en forsikringsavtale til en Porsche Taycan burde man undersøke og sammenligne: 

  • Prisen på forsikringen
  • Dekningsgrunnlaget til forsikringen
  • Behandling av skadeoppgjør
  • Opplevd tilfredshet fra kundene

Forsikringspremien, og dekningsgrunnlaget kan man enkelt skreddersy og forhandle på i Bytt.no sin anbudstjeneste for forsikringer her, mens behandling av skadeoppgjør, og kundetilfredshet kan du lese om blant våre 37707 forsikringsomtaler her

Spør gjerne forsikringskonsulentene om speisalrabatter, eller andre tilbud når du er i kontakt med dem via Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikringer. Legger man til flere forsikringer i anbudstjenesten, vil man ofte få en samlerabatt på forsikringene. 

Få skreddersydde spesialtilbud på forsikring til Porsche Taycan i Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikringer her.

Slik får du den beste og billigste forsikringen til Porsche Taycan

For at du skal kunne føle deg trygg på at du velger både den billigste bilforsikringen, men også den beste så er det alltid lurt til å undersøke hva kundene i forsikringsselskapet selv sier om selskapet.

Forsikringsselskaper annonserer ofte for sine gode og trygge forsikringer som skal dekke alt mellom himmel og jord. Problemet med disse reklamene er ofte at man sjeldent får testet om dette stemmer, før uhellet først har skjedd.

I Bytt.no sin omtaleportal kan du enkelt lese deg opp blant 37707 erfaringer til kundene i de forskjellige forsikringsselskapene. På denne måten får du et innblikk i hvordan forsikringsselskapet opererer og håndterer sine kunder, før du legger all tilitt inn i selskapet.

Ta meg videre til Bytt.no sin omtaleportal for forsikringer her

Hvor mye kan du spare?

Visste du at en familie årlig kan spare inntil 20 000 kr på å bytte forsikringsselskap? Nå har mer enn 450 000 nordmenn har brukt våre forsikringstjenester for å motta flere tilbud på sine forsikringer.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Tilbudene du mottar er gratis og helt uforpliktende.

Bilforsikring

Norges beste og billigste bilforsikringer - sjekk hvor mye du kan spare

BILFORSIKRING

Husforsikring

Norges beste husforsikringer. Sørg for at største investeringen din er riktig forsikret

HUSFORSIKRING

Innboforsikring

Det er store forskjeller på innboforsikring og hva de dekker. Dette er de beste innboforsikringene.

INNBOFORSIKRING

Reiseforsikring

Alt du trenger å vite om de beste og billigste reiseforsikringene - se full oversikt

REISEFORSIKRING
NYLIGE OMTALER OM BILFORSIKRING
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR