Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert februar 2024

Få tilbud på bredbånd til ditt borettslag

Sammenlign tilbud på bredbånd til ditt borettslag - få tilbud fra flere leverandører helt gratis!

 • Gratis og uforpliktende
 • Tar kun 2 minutter
SPAR TUSENVIS
SAMMENLIGN
FLERE TILBUD

Spar tusenvis på 1-2-3:

 1. 1
  Velg hvilken bredbåndstype ditt borettslag ønsker tilbud på
 2. 2
  Oppgi hvor mange boenheter borettslaget består av
 3. 3
  Velg eller forkast tilbudene du mottar, helt gratis og uforpliktende
FÅ TILBUD PÅ BREDBÅND

Få gode tilbud på bredbånd til ditt borettslag

OPPDATERT ONSDAG 10. MAI 2023

Få skreddersydde tilbud på bredbånd til ditt borettslag. La bredbåndsleverandørene kjempe om å få ditt borettslag som kunde i vår anbudstjeneste for bredbånd

Reduser prisen på bredbåndet til ditt borettslag med å legge bredbåndet ut på anbud. Velg eller forkast tilbudene du ønsker, uten forpliktelser
Reduser prisen på bredbåndet til ditt borettslag med å legge bredbåndet ut på anbud. Velg eller forkast tilbudene du ønsker, uten forpliktelser

Bredbånd er noe vi alle trenger, og etterspørselen til et godt internett i et borettslag er høy. I et borettslag er det mange boenheter hvor alle har forskjellige behov og bruksområdet for sitt bredbånd. Mange bredbåndsleverandører tilbyr såkalte fleksiavtaler, hvor beboerne kan velge hastighet og TV-kanaler ut ifra hva de selv trenger.

Slik får du bredbånd til borettslag

Dersom du ønsker en ny bredbåndsavtale til ditt borettslag så er det fult mulig å bytte ut din nåværende leverandør. Bredbåndsleverandørene kan ofte være mer akseptable til å grave en ny fiberkabel inn til din bolig, når det er snakk om et helt borettslag med gode kunder.

Som styreleder står du helt fritt til å undersøke bredbåndsmarkedet selv, for å se om det er noen leverandører som tilbyr skreddersydde bredbåndsavtaler til din adresse, men det å signere på en bredbåndskontrakt trenger man som oftest resten av styrets godkjenning for, og i noen tilfeller burde man også ha hele borettslaget i ryggen.

Bytt.no sin anbudstjeneste for bredbånd gjør at du enkelt kan undersøke bredbåndsmarkedet før du tar valget om hvilken bredbåndsleverandør borettslaget skal ha. I anbudstjenesten vil du få tilbud fra flere bredbåndsleverandører samtidig, hvor alle er like engasjerte for å få ditt borettslag som kunde.

På denne måten vil du få presset ned prisen på tilbudene så langt det lar seg gjøre. Man får veldig sjeldent en billigere pris på bredbåndet på eget initiativ enn man gjør når man legger bredbåndet ut på anbud. Mye mindre arbeid blir det også!

Hvis ditt borettslag består av 50 boenheter for eksempel, så er dette 50 nye kunder for bredbåndsleverandøren som alle betaler eksempelvis 500 kroner. I løpet av et år har bredbåndsleverandøren sendt ditt borettslag fakturaer tilsvarende 300 000 kroner totalt. 

Anbudstjenesten er selvsagt gratis og helt uforpliktende, og dersom du er usikker på et av tilbudene du får, så kan tilbudet ligge en stund frem til du får forhørt deg med resten av styret eller boenhetene. 

Billig bredbånd til borettslag

Et borettslag består av mange boenheter hvor alle og enhver stiller forskjellige krav til bredbåndet. Noen er fornøyde med en lav hastighet, mens andre krever sterke signaler og rask hastighet for at hele familien skal kunne nyte et problemfritt bredbånd.

SE OGSÅ: Sjekk om du kan få fiberbredbånd

Det er derfor viktig at du forhører deg med boenhetene på hva deres behov er, og ikke bare går for det billigste bredbåndet uten noen flere tanker rundt det. Det billigste kan ofte også være det beste, men når du tar en beslutning på vegne av mange andre, så er det veldig greit å ha hele borettslaget med på beslutningen. Det er jo tross alt boenhetene som skal betale for, og bruke bredbåndet.

TV og internett til borettslag

Mange boenheter kan også ha lyst på TV inkludert i sitt bredbånd, da det er mange leverandører som tilbyr en pakke med både bredbånd og TV, mens andre boenheter er tilfreds med å administrere TV- og streamingabonnementene selv. 

Forhør deg derfor gjerne med resten av borettslaget på hvem som har behov for TV-kanaler. Mange leverandører tilbyr også bredbåndsavtaler som beboerne kan administrere selv, innenfor en viss ramme. 

Har du størst behov for TV-kanaler kan du hos mange leverandører velge en lavere hastighet på bredbåndet, mot at du får flere kanaler, og motsatt hvis du vil ha færre kanaler men raskere hastighet.  

Fiberbredbånd eller trådløst bredbånd til borettslag?

De 2 vanligste bredbåndstypene et borettslag får tilbud om er trådløst bredbånd som går over mobilnettet, eller fiberbredbånd som går via fiberkabler gravd ned under bakken. 

 • Trådløst bredbånd til borettslag - er et bredbånd som blir sendt via det godt etablerte mobilnettet vi har her til lands. Positivt med trådløst bredbånd er at det har en lavere installasjonskostnad, og er mye mer tilgjengelig enn fiberbredbånd. Fiberbredbåndet klarer å levere mye raskere hastigheter, men for de aller fleste så kan et trådløst bredbånd være nok.
 • Fiberbredbånd til borettslag - er et bredbånd som sendes via laser gjennom fiberoptiske kabler i bakken din. Disse kablene må som oftest utbygges før du får en ny bredbåndsleverandør, men i noen tilfelle kan din nye leverandør leie kablene til din gamle leverandør. Fiberbredbånd kan ofte ha lange bindingstider og høye installasjonskostnader, men hastigheten man kan oppleve på fiber er mye høyere enn med et trådløst bredbånd.

Få Norges beste bredbåndsavtale til borettslag

På Bytt.no er det enkelt å styre unna lokketilbud, og bredbåndsleverandører man ellers ville vært skeptiske til. Vi har innhentet hele 5481 brukerverifiserte omtaler fra kunder innenfor bredbåndsbransjen, som du og ditt borettslag kan dra nytte av. 

Bredbåndbransjen er preget av generelt dårlige kundeopplevelser, og hastigheter som ikke måles opp mot det man betaler for. Det finnes naturligvis leverandører som setter kunden i fokus, og som geniunt har lyst til å hjelpe deg, men man må ha tunga rett i munnen mens man saumfarer internett for gode bredbåndsleverandørene. 

Fellesnevner for bredbånd er at hvis det ikke fungerer, så ligger feilen beklageligvis som oftest hos brukeren. Fiberteknologien er kraftig, og rutere som var nye og gode for 2 år siden, begynner allerede nå å få problemer med å holde tritt med tiden. 

SE OGSÅ: 9 enkle grep du selv kan gjøre for å få et raskere internett hjemme

Legger du bredbåndet til borettslaget ditt ut på anbud vil du da få full oversikt over alle bredbåndsleverandørene som kan levere hjem til deg, samtidig som du får en følelse på hvordan leverandørene opererer. Hvis du vil være ekstra sikker på at du har tatt et riktig valg kan du lese litt opp på de aktuelle bredbåndsleverandørenes omtalerangering her

NYLIG OMTALTE BREDBÅNDSLEVERANDØRER
Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR