Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert desember 2023
Telia Bredbånd
1.7
608 verifiserte omtaler

Telia Bredbånd omtaler og erfaringer

Positiv trend

Telia Bredbånd opplever for tiden en positiv trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

1.7
Dårlig
608 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
#81
Forferdelig
Telia Bredbånd er rangert
#81 av 81 bredbåndsleverandører
10%
Dårlig
10% anbefaler Telia Bredbånd
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Sammenlign tilbud på bredbånd
Få tilbud på bredbånd
Sammenlign tilbud på bredbånd - få tilbud fra flere leverandører helt gratis!

Utforsk 609 omtaler om Telia Bredbånd

FILTRER OMTALER
37
11
22
88
451
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Telia Bredbånd
Telia Bredbånd har 609 verifiserte omtaler på Bytt.no

Jeg skulle ønske borettslag ikke valgte Telia

Omtale av  Google B

Det går ikke an å komme gjennom på telefon Man kan kun få kontakt med en chatbot i åpningstiden Man får kun sendt mail utenfor åpningstid Det tar flere dager å få svar på hver epost Av Telias medarbeidere er det kun ca. 1 av 10 som har tilstrekkelig opplæring til å kunne løse enkle problemer På grunn av lang svartid på epost + mangel på kunnskap hos medarbeiderne, tar det ukesvis å løse enkle henvendelser som kunne vært løst på 5 minutter Uansett om man har muntlige og skriftlige avtaler, får man fortsatt sendt feilaktig faktura i posten - tilsynelatende fordi det ikke er noe system hos Telia, bare kaos. Telia pleide å være forhatte Get, og ingenting er blitt forbedret. Da Telia tok over tidligere fantastiske Chess, ble det like ille, og jeg byttet mobilleverandør til Ice. Jeg er tvunget til å være kunde her fordi borettslaget har valgt Telia til TV og internett. Hvis du kan velge bredbåndsleverandør fritt, for guds skyld ikke velg Telia.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Telia Bredbånd?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Norges meste elendige kundeservice !!!!!!!!!

Omtale av  Enstakkarsteliakunde

Prøver å ringe kundeservice men ventet først 53 minutter før jeg ble fortalt at jeg skulle bli oppringt. Ringer på nytt og har ventet i 127 minuttes, nå stenger tlf tiden og blir bedt om å ringe opp igjen i morgen. Chatt funksjonen funker ikke og det er ingen måte å bli oppringt på, det bare durer og durer i øret.....forferdelig dårlig og så fortvilet da man ikke får fikset noe og nettet er dete. Fy søren!

Alltid problemer med DNS

Omtale av  J

Telia har DNS problem som dem ikke klarer å fikse da problemet ser ut til å komme og gå hele tiden.

Ustabilt internett i hvert fall 2/3 dager pr uke

Omtale av  Narmina

Dette er den verste internett selskapet som jeg vil gjerne bytte , skal få det til så fort som mulig , Tealia går på nerver

Ethernet tilkobles ikke og jeg få ingen kundeservice!

Omtale av  Carmen B

Sitter uten TV i flere uker fordi ethernet tilkobles ikke. Ingen kundeservice nesten hver dag i timesvis men får ingen på telefon. Betaler hver mnd uten å få det hva jeg skal ha. Kan ikke bytte leverandør fordi jeg bor i borettslaget. Er fortvilet....

Sammenlign tilbud på bredbånd
Sammenlign tilbud på bredbånd
Få det beste og billigste bredbåndet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Elendig kundeservice

Omtale av  Øystein

Har hatt trådløst bredbånd, 5G, fra Telia siden i sommer. Fungerte bra til å begynne med, men nå er hastigheten nede i under 5 mbps på kveldstid, på dagtid ligger det på mellom 100 og 50 mbps. At det er så tregt på kvelden tror jeg skyldes at kapasiteten deres er alt for dårlig. Vet om flere andre i mitt område som opplever det samme. Har fått kontakt med kundeservicen deres en gang, etter laaaaang ventetid, de fant ingen feil sa de. Vil vel ikke innrømme at de har problemer. Jeg kommer til å si opp abbonnementet. Kundeservicen deres er helt fraværende, antakelig har de alt for få personer der.

verdens dårligste bredbånd

Omtale av  Michal

1 er faktisk alt for mye. Har aldri opplevd så dårlig nett som Telia tilbyr i Oslo Høybråten. Ber dere å selge den tilbake til Get! Nei, dersom du vurderer bredbånd fra Telia får du nett og i tillegg: - nøyaktig ingen support, - nøyaktig 1 time på telefon - Oslo Høybråten - i hver fall 1-3 ganger i uke svært ustabilt internett. "hvor sannsynlig er det at du vil anbefale Telia Bredbånd til en venn eller kollega?" Styr unna!! "Vurderer du å bytte fra Telia Bredbånd til et annet selskap?" Er tvunget til Telia via borettslag - men skal begynne å klage til styret nå. Fraråder alle.

Telia Bredbånd har 609 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Telia Bredbånd mener

Telia Bredbånd

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR