Meny

BlueStep Bank omtaler og erfaringer

2,7/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Rådgivning
Middels
21
av 30 innen
kredittbank
26%
anbefaler
BlueStep Bank
Filtrer omtaler
5
0
1
2
11
Sorter omtaler etter
Viser av 19 omtaler med
Nyeste først
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med BlueStep Bank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Useriøst"

Tilbyr refinansiering av lån og kreditt, men mot å bruke ett kredittkort på 30000,- og betale gebyr på 101000,-!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Meget fornøyd"

Banken tok kontakt med meg ang eit tilbud på huslån og kredittkort gjeld . Alt blei ordnet i løpet av 14 daga . Meget god kvinnelig kundebehandler som ordnet allt . Kundebehandler ringte oss om hun lurte på noe og vi ri gte og fikk svar på det vi lurte på . Anbefaler Blustep Bank .

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Ikke bra"

Tatt kontakt for lån og bare fått avslag på lån på 200-300 000 selv med sikkerhet i bolig til 10mill. Latterlig

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Useriøs bank"

Useriøs og dårlig kundeservice. Søkte finansiering til bolig , gått 4 uker og ikke hørt et pip. Ringt inn til kundesenter to ganger fått samme beskjed om at jeg blir ringt opp snart av en saksbehandler. Er på 5 uke å fremdeles ingen telefon eller svar på finansiering søknad.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Renter som ikke står i stil med risiko"
3 syns denne omtalen er nyttig

TIlbudte seg å refinansiere en haug med inkasso/forbrukslån. Klarte å lure mine foreldre til å signere som medlåntakere og ta pant i deres bolig. Skulle således få en mye bedre rente. Denne er på 12%. Begge mine foreldre er ufør og av utenlandsk opprinnelse. De forstod verken dokumentene eller hva som ble utført.. Vet at det er min egen feil og jeg har handlet i desperasjon... Men her burde noen stanset før jeg klarte å involvere mine foreldre. ANBEFALER ALLE Å HOLDE SEG LANGT UNNA

Morten L. E
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Om man har eiendom kan de være en bridge of trouble water."

Meget imøtegående. Seriøs og vennlig kundebehandling. Låner til prospekt der vanlige banker sier nei og derfor høyere rente. Men er du i dette markedet er de ett godt valg.

Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"De sier di kan hjelpe men gjør det stikk motsatte"
4 syns denne omtalen er nyttig

En forferdelig dårlig oppfølging av folk som har det vanskelig fra før og trakassering av deg hvis ikke du med en gang vi var nødt til å ta opp lån for å betale lånet jeg har vært mye syk og operert i begge armene det har ført til att jeg ikke kunne gå i jobb så begynte namsmannen å trekke i lønn da var det ikke penger til lånet 😰😰😰

Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"dårligste kundebehandling i Norge"
7 syns denne omtalen er nyttig

Da jeg ringte banken og spurte om jeg kunne har avdragsfri i noen mndr pga corona situasjonen, så viste damen på andre siden ingen god respons. Hun var frekk, snakket høyt, andpusten og tok det så personlig. Hun mente at jeg måtte vite hva jeg gikk til da jeg valgte Bluestep. Hvordan kunne jeg vite om corona og om at jeg gikk ned i lønn. Dette er så dårlig at det ikke er mulig. Hun nektet å si navnet sitt, sånn at hun kunne være så frekk som mulig uten å få noe ``pes`` for det. Jeg anbefaler alle å styre langt unna denne bøllebanken med skyhøy rente og frekke som bare det. Heller lei en leilighet enn å velge denne banken.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Dette er utnyttelse av folk i en dårlig situasjon."
9 syns denne omtalen er nyttig

I mitt tilfelle tok de over 90 000,- i gebyr for og kunne gi lån. Skyhøg rente. Fastrente sådan. Fikk forsikringer om at det ikkje var noe bindingstid osv. Når eg så solgte huset 2 år etter på, måtte eg betale inn mer enn eg hadde tatt opp i lån. Da de mente det var bindingstid alikevel. Styr unna for alt det er verdt. Disse gjør alt vondt værre

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Negative ettervirkninger"
10 syns denne omtalen er nyttig

Jeg opplevde god kundebehandling da jeg på tampen av året trengte et hastelån for kjøp av fritidsbolig i utlandet. Jeg fikk innvilget forbrukslån på samme beløp av andre banker, men jeg trengte et lån med lavest mulig månedlig avdrag for en kortere periode. Bluestep var den eneste banken som kunne ta 2.prioritets pant i bolig og 20 års nedbetaling. Jeg har aldri hatt noen betalingsanmerkninger eller økonomiske problemer, så bluestep ble løsningen av andre årsaker enn kredittproblemer. Dessverre så ser jeg nå i ettertid at andre banker skygger banen når du søker finansiering rett og slett fordi det kommer opp på ligningen at du har hatt/har lån i Bluestep. Renten til Bluestep er sykt høy - fikk samme rente som på forbrukslån - 10,5 %. Etableringsgebyret er også sykt dyrt - 7.500,- I mitt tilfelle synes jeg det ble veldig dyrt basert på at min historikk ikke var negativ mht kredittverdighet - så risikoen for banken var liten. Lånet ble som planlagt innfridd etter ca 5 måneder, men nå opplever jeg dessverre at andre banker ikke vil ha meg som kunde fordi jeg har hatt lån i Bluestep :(

Kundetilfredshet
"Sparepenger med bedre rente enn andre banker!"
7 syns denne omtalen er nyttig

Nå er jeg nysgjerrig på hvordan dette vil bli, nå har de opprettet muligheten til å sette inn penger, som ikke er låst, og det passer meg fint, da dette er bufferpenger for hus og andre boliger! Og man vet aldri når man trenger pengene!

Kundetilfredshet
Har byttet selskap
"Misvisende reklame! Like dårlig som andre"
8 syns denne omtalen er nyttig

De må slutte og skryte av sine enkle lån uten sikkerhet. Jeg fikk avslag, selv om jeg har to eiendommer som sikkerhet. Ikke store beløpet heller. De gir meg avslag, men likevel driver saksbehandler og ringet meg hver dag! Hva er vitsen med det!? Bare for og gjøre en lang pinsle værre?! Har fått hjelp fra en annen instans uten problemer og om og men. Har sikkerhet i eiendommer for over 4 mill. Og det bare for et lån på 200000,- At det går an. Bedrag og selvskryt!!

Castlevania
Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Ganske bra, men litt dyrt, men de hjalp da ingen andre ville hjelpe meg"
8 syns denne omtalen er nyttig

De er dyre, men jeg holdt på og miste huset pga en micro innkassoregning og Bluestep reddet meg, jeg søkte hjelp hos alle banker jeg fant, alle sa nei, så er du i krise og har noe og sette i pant så er de bra og raske til og hjelpe deg, sitter du der og ikke aner hva du skal gjøre og huset skal tvangsselges så er bluestep ett bra sted og begynne, du får pustepause og kan når du vil få en bank til og refinansiere lånet med bedre betingelser, når du har fått roet deg ned og orker og ta tak i ting igjen, de reddet huset mitt, og nå har jeg fått refinansiering i en av de store norske bankene, Nordea, så Bluestep var der når ingen andre tørte og hjelpe til, så er du sliten og rådløs ring de, greie folk, men dyrt, men det var fantastisk og få beskjed av eiendomsmegleren, Gratulerer så flott, da slipper vi og tvangsselge huset ditt, så de var der når ingen andre hjalp til :-)

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Veldig dårlig bank"
11 syns denne omtalen er nyttig

Veldig dårlig bank, og veldig dårlig jeg oppleve. Så jeg anbefaler ikke folk at velg den.

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Muntlig og skriftlige tilbud er ikke i overensstemmelse fra BlueStep Bank"
9 syns denne omtalen er nyttig

Holder ikke ord. Gir muntlig tilbud som er langt rimligere enn det skriftlige som kommer i etterkant. Skriflig med "skyhøye" etablerings gebyr. Og renten flere prosent høyere enn muntlig. Skal ta kontakt og gi svar neste dag. Det tok 5 dager. Så ber de om mer dokumentasjon som de i grunn kunne ha sagt ved første gangs kontakt. Drar ut tiden. Så akseptere de ikke Bank Id signatur på søknad. Ytterlige mer tid til spilles.

Laffatus
Kundetilfredshet
Kundeservice
"De bruker lang tid på svar"
10 syns denne omtalen er nyttig

De låner ikke til folk med liten inntekt, ikke hør på filmene det er ikke sant. Dette er en bank som lover og folk trur de skal få hjelp. Etter papirer er sendt inn hører du ikke mere i fra de. Er skuffende da du de gir et lite håp men etter det ikke hører noe. De hjelper ikke alle som de sier, ikke med leilighet i bakgrunn heller

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Rask respons"
6 syns denne omtalen er nyttig

Rask behandlingstid. Enkle å forholde seg til. Fått den løsningen jeg var ute etter. Litt dyrere men det er greit da det oppveier de skyhøye rentene jeg har på kreditt kort og smålig.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Bra og dårlig"
11 syns denne omtalen er nyttig

BlueStep veldig bra og nyttige ved førstegangs hjelp men får du problemer med økonomien etter de har hjulpet så viser de ingen forståelse, man skal stå der i telefonen og forklare til noen folk som tjener 3 ganger så mye som en selv.. Hvorfor man har brukt for mye penger, selv om man ikke har hatt ferie på 7 år. Selv om man bare har levd normalt de er arrogante og tror de har hele vettet. Hva forventer de egentlig av folk som er lavtlønte. Hva vet de om hvordan det er å ha lite penger.. De er ikke ute etter å hjelpe, de er som andre banker ute etter fortjeneste .

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Dr Jekyll / Mr Hyde"
7 syns denne omtalen er nyttig

Utad forsøker de å gi inntrykk av at de hjelper folk med problemer.... Nesten av veldedighet. De fokuserer på at man ikke selv kan noe for at man har kommet i en uheldig situasjon og ikke får lån i vanlige banker. Dersom man får problemer ETTER å ha fått lån hos de viser de seg fra en annen side og viser overhodet ingen vilje til samarbeid, betalingsordninger etc. Da er det oppsigelse av lånet. Før man tegner avtale er man hjertelig velkommen til deres kontorer, ETTER man har fått lånet kan man bare glemme å få til et møte, de vil kun ha telefonisk kontakt. En annen ting som man selvfølgelig vet før man tegner lån hos de, men som er på grensen til uetisk, er de sinnsykt høye omkostninger på toppen av lånet. En annen "uheldig" side ved denne banken er at de selv (ansatte) Har gitt fiktive anmeldelser av banken. https://www.dinside.no/okonomi/bluestep-ga-seg-selv-full-pott-pa-facebook-kan-vaere-ulovlig/68824976

Svar fra BlueStep Bank
03.01.2018 10:55
Hei Maat, Det er veldig beklagelig at du har dette inntrykket av oss. Vi opplever ofte at mange ikke kan noe selv for at de har havnet i en slik situasjon, og at det er uforutsette ting som har dukket opp for den enkelte. Når man har inkasso, for mye forbrukslån eller kreditter oppleves det ofte at de tradisjonelle bankene ofte sier nei. Mens vi veldig ofte får til en løsning for kundene våre. Etter man har fått lån hos oss prøver vi så godt vi kan å vise forståelse for å komme frem til en løsning sammen med kunden. Men vi har flere retningslinjer som vi må forholde oss til, og kan dessverre ikke hjelpe alle. Våre omkostninger er noe alle kundene får informasjon om og som står i lånedokumentene kundene leser igjennom før de signerer, og er ikke noe vi prøver å skjule. Når det kommer til Facebook ble alle anmeldelser fjernet når vi ble gjort oppmerksom på de reglene og er noe vi sterkt beklager. Mvh, Jonas
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR