Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert februar 2024
BlueStep Bank
3.1
27 verifiserte omtaler

BlueStep Bank omtaler og erfaringer

Ingen trend

BlueStep Bank har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

3.1
Middels
27 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#8
Bra
BlueStep Bank er rangert
#8 av 29 kredittbanker
30%
Middels
30% anbefaler BlueStep Bank
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Test din gjeld: Banken ser på dette
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!

Utforsk 27 omtaler om BlueStep Bank

FILTRER OMTALER
9
0
1
2
15
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med BlueStep Bank?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Fornøyd kunde

Omtale av  Else

På grunn av høg innskuddsrente har jeg sparekonto i banken. Internett siden er enkel å forholde seg til, regelmessig uten noen form for avvik. Grei service når jeg har kontaktet kundeservice. I det hele tatt er jeg godt fornøyd med blue step bank.

Blant de beste på fastrente

Omtale av  Asbjørn

Bruker denne banken som innskuddsrente-fastrente-Er alltid blant de beste på 1 års binding. Har ikke hatt noen problemer med dem. Dog bør folk huste at dem som gir best innskuddsrente- har ikke den billigste utlånsrenten..

Forsøkte å ringe i åpningstiden, fikk melding at de ikke hadde anledning til å ta i mot samtalen

Omtale av  Per E. H

Forsøkte å ringe i åpningstiden for å sjekke noen priser. Fikk melding at de ikke hadde anledning til å ta i mot samtalen - at de håpet jeg kunne ringe tilbake ved en senere anledning.

Har en høyrente sparekonto som er meget bra i forhold til andre banker

Omtale av  Charles

Har høyrente sparekonto i banken. Får et av markedet høyeste renter. Enkelt, jeg tar ut penger eller setter inn penger. Det er mitt behov. Den dagen banken ikke har god avkastning på mine sparepenger er det svært enkelt å bytte til en annen bank. Har vært kunde i flere år.

Ren svindel på 7 års sparing

Omtale av  Håvard F

Satte inn penger for 7 år for to millioner. Deres egen sparebarometer viste at jeg skulle tjene 640.000 ved slutten av sparetiden. Jeg fikk bare 608.000, de skyldte på renters renter og mer til. Hvorfor viste da DEMMES sparebarometer 640.000. At de kan endre ting pga. 7 år er så lang tid. Ren og kjær svindel i mine øyner.

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

Fastrenteinnskudd

Omtale av  Roar

Den beste renten og enkelt å opprette og holde oversikt over innskuddet

Høyrentekonto som ble lavrentekonto

Omtale av  Else J. T

Jeg opprettet en høyrentekonto Pluss i 2015 med en rente på 2,3 %. Nå viser det seg at denne renten er nede i 0,8%. Banken endret denne sparekontoen med nye sparepakker i 2019 fikk jeg høre nå, uten å varsle meg. Hadde banken informert meg om dette, kunne jeg hatt mulighet til å velge en annen spareavtale hos dem. (Hos Bytt.no ser jeg at jeg kunne hatt en rente med 4,3% hvis jeg hadde en SparePlussFast hos denne banken.) Jeg opplever at dette blir som å svindle sparekundene sine, som ikke er flinke til å følge med på endringene banken gjør til enhver tid! Selv etter at jeg klaget, fikk jeg ikke noen informasjon om gunstigere sparealternativer!

Den verste banken i norge

Omtale av  Nn

I to måneder har de misshandlet meg med pappirer og fått meg til gjøre ting jeg ikke ville jeg er så sint at jeg føler meg mishandlet noen burde kontrollere dene banken i vannlig braksis denne banken skulle ikke få lov å drive virksomhet i Norge.Sakksbehandleren lovet og løy hele tiden jeg har ringt hver dag i nesten to måneder de sa om to dager to dager jeg har lyst å annmelde de til politiet eller hvor det måtte være kan noen gi meg råd.

Useriøst

Omtale av  Lasse

Tilbyr refinansiering av lån og kreditt, men mot å bruke ett kredittkort på 30000,- og betale gebyr på 101000,-!

Meget fornøyd

Omtale av  Leiv I

Banken tok kontakt med meg ang eit tilbud på huslån og kredittkort gjeld . Alt blei ordnet i løpet av 14 daga . Meget god kvinnelig kundebehandler som ordnet allt . Kundebehandler ringte oss om hun lurte på noe og vi ri gte og fikk svar på det vi lurte på . Anbefaler Blustep Bank .

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

Ikke bra

Omtale av  Anonym

Tatt kontakt for lån og bare fått avslag på lån på 200-300 000 selv med sikkerhet i bolig til 10mill. Latterlig

Useriøs bank

Omtale av  Waheed

Useriøs og dårlig kundeservice. Søkte finansiering til bolig , gått 4 uker og ikke hørt et pip. Ringt inn til kundesenter to ganger fått samme beskjed om at jeg blir ringt opp snart av en saksbehandler. Er på 5 uke å fremdeles ingen telefon eller svar på finansiering søknad.

Renter som ikke står i stil med risiko

Omtale av  Max

TIlbudte seg å refinansiere en haug med inkasso/forbrukslån. Klarte å lure mine foreldre til å signere som medlåntakere og ta pant i deres bolig. Skulle således få en mye bedre rente. Denne er på 12%. Begge mine foreldre er ufør og av utenlandsk opprinnelse. De forstod verken dokumentene eller hva som ble utført.. Vet at det er min egen feil og jeg har handlet i desperasjon... Men her burde noen stanset før jeg klarte å involvere mine foreldre. ANBEFALER ALLE Å HOLDE SEG LANGT UNNA

Om man har eiendom kan de være en bridge of trouble water.

Omtale av  Morten L. E

Meget imøtegående. Seriøs og vennlig kundebehandling. Låner til prospekt der vanlige banker sier nei og derfor høyere rente. Men er du i dette markedet er de ett godt valg.

De sier di kan hjelpe men gjør det stikk motsatte

Omtale av  Svein F

En forferdelig dårlig oppfølging av folk som har det vanskelig fra før og trakassering av deg hvis ikke du med en gang vi var nødt til å ta opp lån for å betale lånet jeg har vært mye syk og operert i begge armene det har ført til att jeg ikke kunne gå i jobb så begynte namsmannen å trekke i lønn da var det ikke penger til lånet 😰😰😰

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

dårligste kundebehandling i Norge

Omtale av  Malik

Da jeg ringte banken og spurte om jeg kunne har avdragsfri i noen mndr pga corona situasjonen, så viste damen på andre siden ingen god respons. Hun var frekk, snakket høyt, andpusten og tok det så personlig. Hun mente at jeg måtte vite hva jeg gikk til da jeg valgte Bluestep. Hvordan kunne jeg vite om corona og om at jeg gikk ned i lønn. Dette er så dårlig at det ikke er mulig. Hun nektet å si navnet sitt, sånn at hun kunne være så frekk som mulig uten å få noe ``pes`` for det. Jeg anbefaler alle å styre langt unna denne bøllebanken med skyhøy rente og frekke som bare det. Heller lei en leilighet enn å velge denne banken.

Forrige
Side 1 av 2
1 2

BlueStep Bank

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR