Meny

Cresco Car Premium omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
3,4/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Rådgivning
Trenger flere besvarelser
7
av 331 innen
kredittkort
86%
anbefaler
Cresco Car Premium
Filtrer omtaler
3
3
1
0
0
Sorter omtaler etter
Viser av 7 omtaler med
Nyeste først
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Cresco Car Premium?
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Best allround VISA kreditkort ?"

Har hat Cresco Car Premium siden starten (den gangen det ble slutt med Texaco). For meg er det det beste kortet - enkelt og greit, og jeg anbefaler det gjerne til andre. Ihvertfall når du har autogiroavtale og betaler alt til forfall som meg. Har fått ekstra kort til kona (som ikke har jobb), du får 3% på bensin og 1% på alt annet du kjøper. Og rabatten blir fratrukket på regningen hver mnd (ikke oppspart som poeng som du kun kan bruke på flyreiser eller data). f.eks kjøper du for 10.000kr får du 100kr i rabatt +DNB står bak kortet (kan ha autogiro, det får du ikke hos alle banker f.eks Gebyrfri) +3% på drivstoff og varer på bensinstasjoner +1% på alt annet du kjøper -SMS varsling koster ekstra -ikke reiseforsikring

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Veldig bra hverdagskort"

Er godt fornøyd med dette kortet som gir 3% cash back på drivstoff (også til båt) og andre kjøp på bensinstasjoner + parkering og 1 % på andre kjøp + mange andre rabatter via DNB sitt rabattprogram.Husk efaktura for å unngå gebyrer!

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Veldig bra all-round kort når du betaler på forfall"
1 syns denne omtalen er nyttig

Dersom du betaler alt på forfall er dette et veldig bra kort. Vi har 2 kort koblet mot samme konto og bruker nesten utelukkende dette kortet. Med god rabatt på drivstoff og stort sett 1% på alt annet så gir dette kortet oss flere tusen i "cashback" i året. Vi bruker også Vianor til dekk og dekkhotell og her gir også kortet gode rabatter. Kjenner ikke til om kortet er bra på renter etc. siden vi alltid betaler alt på forfall og på det grunnlaget kan jeg anbefale kortet.

Torbjørn
Kundetilfredshet
"Perfekt kort til alt"
1 syns denne omtalen er nyttig

1% kjøpeutbytte på alt du handler. Oversiktlig faktura med utbytte hver måned.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Et ordinært kort"

Kortet er helt ordinært så lenge en betaler ved forfall. Urimelig høy rente ellers. Fint at ingen leverandører favoriseres. Fint at det ikke er gebyrer. Jeg har betalt hele beløpet ved forfall og har unngått den høye renten.

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Bruk og økonomi"

Fordel: Bruker kun 1 kort. Regning 1 gang pr. mnd i nettbank. Får rabatt på pumpepris som gjør at jeg kan velge den stasjonen som har lav pumpepris. Minus: Forsvunnet fordel med ekstra rabattkort (andre rabattordninger).

Kundetilfredshet
Kundeservice
"Det er ok drivstoffkort"

Drivstoff er bra. En annen ting som er bra, er at jeg får SMS når jeg har fylt drivstoff.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR