Meny
DNB Saga Platinum MasterCard

DNB Saga Platinum MasterCard omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
3,1/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Rådgivning
Trenger flere besvarelser
18
av 332 innen
kredittkort
50%
anbefaler
DNB Saga Platinum MasterCard
Filtrer omtaler
1
0
1
1
0
Sorter omtaler etter
Viser av 3 omtaler med
Nyeste først
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med DNB Saga Platinum MasterCard?
Christian H
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Det mest komplette kredittkortet"
6 syns denne omtalen er nyttig

Har du over 1 mill i inntekt, er dette nok det beste kortet, da du har drivstoffrabatt, reiseforsikring, og alt annet som du gjerne vil ha med kortet. Det eneste som mangler, og som noen selskap tilbyr er lave eller ingen gebyr ved kontantuttak i utlandet. Men, jeg vil tro at disse gjerne tjener det inn igjen på å gi deg en svært dårlig valutakurs. DNB har etter min erfaring gitt ok valutakurser ved uttak i utlandet. Jeg så en kommentar om at renter løper på bruk, dvs at de ikke er 45 dagers kreditt. Det er feil, og kommentaren bør slettes. Det er ingen renter før månedsfakturaen forfaller, bortsett fra på kontantuttak. Har ikke sett noen som gir deg rentefri kreditt på kontanter. Noe som ikke nevnes, og ikke er med i bytt.no sine vurderinger, er ekstra tjenester som concierge service, dvs at du når som helst kan ringe inn og få hjelp til å booke bord på restaurant, fikse konsert eller teaterbilletter, leiebil, og lignende. Alle har kanskje ikke behov for slike ting, men med dette kortet følger det mer gratis, og har for meg vært nyttig enkelte ganger. Dette bør kanskje legges til i bytt.no vurderingene.

Terje B. S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Skuffet kortbruker"
1 syns denne omtalen er nyttig

Vi er mangeårige brukere av det såkalte superkortet. Dessverre er kundeforholdet til DNB nå på et lavmål. Det reklamerers med intil 45 dagers rentefri bruk. Allikevel påløper det renter på hver eneste innbetaling selv om hele beløpet betales hver måned via e-avtale. Gebyrer og renter får oss nå til å vurdere andre tilbud. Såkalt nøkkelservice har heller aldri fungert. Vi anser dette som ren bløff etter flere års forsøk.

Bytt.no
"Hva er din erfaring med DNB Saga Platinum MasterCard?"

Hva er din erfaring med DNB Saga Platinum MasterCard? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR