Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2023
Morrow Bank MasterCard
2.8
15 verifiserte omtaler
Komplett Bank Mastercard er nå Morrow Bank Mastercard
Selskapet Komplett Bank Mastercard har byttet navn, og heter nå Morrow Bank Mastercard.

Morrow Bank MasterCard omtaler og erfaringer

2.8
Middels
15 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#324
Forferdelig
Morrow Bank MasterCard er rangert
#324 av 331 kredittkort
33%
Middels
33% anbefaler Morrow Bank MasterCard
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Motta tilbud på dine forsikringer fra flere selskaper. Helt gratis og uforpliktende!

Utforsk 15 omtaler om Morrow Bank MasterCard

FILTRER OMTALER
4
0
2
2
7
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Morrow Bank MasterCard
Morrow Bank MasterCard har 15 verifiserte omtaler på Bytt.no

useriøs bank

Omtale av  Christian

anbefales ikke i det hele tatt. kundeservice svarer deg aldri. lengste ventetid jeg har hatt er faktisk to måneder

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Morrow Bank MasterCard?
Tar 2 minutt

Reservasjoner henger igjen, Komplett Bank frasier seg ansvar

Omtale av  Steffen

I starten var dette et kort som passet meg ypperlig — sikrere netthandel og bonus på mer enn bare drivstoff. Men når store reservasjoner ved fylling av drivstoff ikke blir automatisk slettet og ingen vil hjelpe deg når du sitter timesvis i telefonkø er det ikke verdt det. Ingen svar i nettpost heller. Styr unna!

Skaffa inte komplett bank

Omtale av  Dara

Jag skaffade mitt första kredit kort som jag använder som betalkort, bonussystemet passade mig. Känns som en scam! Mitt råd, skaffa absolut inte komplett kreditkort. Det är ingen form av kunde service, dom har ingen chat eller att du kan ringa in. Så om du har något som haster och vill få svar på eller få löst? GLÖM att du får respons. Detta känns fullkomligt oseriöst och jag har sendt flera meldningar till dom och får inget svar. Kommer avsluta mitt medlemskap om inte det är tydligt nog.

Beste kort for generell cashback!

Omtale av  Mathias E

Dette er det desidert beste kortet for å få generell cashback hos alle butikker. I tillegg får du 2%(!) på all netthandel, fungerer blant annet på Vy sin app og flybilletter på nettet osv. Veldig fornøyd med kortet, og har fått mye bonuspoeng! Du må gå inn på nettsiden for å velge å bruke bonuspoengene på neste faktura, noe jeg synes burde være enklere og mulig i appen. Men alt i alt et kort som jeg anbefaler alle å få👍

Useriøst å ikke tilby efaktura

Omtale av  Pmb

Komplett Bank støtter ikke efaktura. Hvorfor? Fordi de vet at mange kunder ikke alltid klarer å følge opp epost i tide. Dermed blir fakturaen glemt, og Komplett tjener penger på gebyrer. Direkte useriøst å spekulere i at epost skal bli "glemt". I senere tid har de forøvrig sluttet å sende faktura som vedlegg - som gir dem en enda mindre synlig mail. Det er mistenkelig mange aktører i kredittbransjen som ikke "klarer" å støtte efaktura i forhold til andre bransjer. At de ikke støtter efaktura skyldes ganske enkelt at de tjener gode penger på å la være, på kundens bekostning. (Jeg jobber med IT, og har implementert forskjellige integrasjoner med banksektor. Dette er IKKE en stor utfordring)

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Ikke bare mangler de efaktura/avtalegiro, men nå har de også sluttet med epostfaktura

Omtale av  Carlo

Komplettbank har tidligere ikke tilbydt efaktura/avtalegiro. Dette var litt kjedelig men greit nok, da de fortsatt sendte ut pdf faktura på epost. Dette er det imidlertid slutt på. Nå er det kun kid, kontonummer og skyldig beløp som kommer opp, men ingen enkel mulighet til å sjekke hva fakturaen egentlig består av, og hvilken transaksjoner som er foretatt på kortet. Eposten som sendes nå lyder slikt: " Fakturaen følger ikke lenger som vedlegg til e-posten, men er tilgjengelig på Min Side." Dette er bare tull. For å få opp faktura må man logge seg inn med bankid og gå gjennom flere steg i menyen, noe som virker belastende og unødvendig tungvindt å måtte gjøre hver gang. Ikke minst er det slikt at dette fører til at det blir vanskeligere for folk flest som trolig ikke orker dette å fange opp i evt. uautoriserte transaksjoner eller evt. feilberegnet renter/gebyrer. Helt uakseptabelt i min bok. Har sendt klage til Finanstilsynet, Finansklagenemda og Forbrukerrådet og byttet bank. STYR UNNA KOMPLETT BANK!

De sender ikke e-faktura/avtalegiro

Omtale av  Pål

Denne gangen glemte de å sende varsel også. Dermed ble jeg ikke minnet på det, og siden det var midt i ferien min, så ble det rentebelastning. Jeg vil gjerne ha mulighet for en remittering på framtidig dato og mulighet for KID. Jeg vil gjerne ha e-faktura med full saldo påført. De sender ikke det, fordi de vil omgå reglene og kun føre på minsteinnbetaling. Jeg vil også gjerne velge forfallsdag i mnd på faktura.

Morrow Bank MasterCard har 15 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Morrow Bank MasterCard mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR