Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juli 2024
Atlo
2.5
8 verifiserte omtaler

Atlo omtaler og erfaringer

Ingen trend

Atlo har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.5
Middels
8 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
-
IKKE NOK OMTALER
Atlo trenger minimum 10 omtaler.
-
IKKE NOK OMTALER
Atlo trenger minimum 10 omtaler.
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på boligalarm
Motta tilbud på boligalarm
Sammenlign tilbud på boligalarmer - få tilbud fra flere alarmselskaper helt gratis!

Utforsk 8 omtaler om Atlo

FILTRER OMTALER
1
0
0
1
6
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Atlo?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Mangler service på telefon

Omtale av  Trugve O. F

De kuttet ut hjelp på telefon når du ønsker hjelp med en gang. Kameraer kobler seg ut og må slåes på igjen. Vanskelig å finne hvor man skal forandre passordet slik at den kobles til ny ruter.

Styr unna, dårlig utstyr og i praksis ingen kundeservice.

Omtale av  Jon

Du får tilsendt det billigste utstyret som lages i Kina. Knotete å sette opp, gammeldags. Det er umulig å få tak i selskapet da de har åpent mellom 10-16 på hverdager. For et alarmselskap er det latterlig. Du kan heller ikke ringe de, men må fylle ut et skjema på nettsiden slik at de kan ringe deg.

Atlo mangler montører

Omtale av  Mats

Bare tull og falske alarmer, atlo har ikke montører som kan komme ut og fikse problemet slik de andre alarm selskapene har. Veldig misfornøyd

Er dette en boligalarm?

Omtale av  Hæge J

Når alarmen går, at jeg selv feks har utløst den er det sjeldent jeg blir oppringt. I tillegg må jeg ofte restarte den for å få den til å virke. Hilsen Hæge J i Kristiansand

Falsk trygghet

Omtale av  Torbjørn

Alarmen har ved flere anledninger gått falskt. For noen dager siden gikk den falskt 2 ganger etter hverandre mens ingen var tilstede. Jeg har derfor i dag (første virkedag) sjekket med alarmstasjon, som forteller at signalet aldri kom frem. Atlo har i motsetning til tidligere kun online kundeservice (ikke mulig å nå via telefon), og bruker lang tid på chat.

Få tilbud på boligalarm
Motta tilbud på boligalarm
Sammenlign tilbud på boligalarmer - få tilbud fra flere alarmselskaper helt gratis!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Dårlig anlegg og dårlig kundeservice

Omtale av  Frixy

Alarmen sier ikke fra når sensor på et vindu faller ned. Det kommer kun opp et varsel i appen. Så dette ble oppdaget først når man står opp. Delene til anlegget blir sendt meg ca 2 mnd før aktiveribgsdato. Når jeg klager og vil benytte angreretten sier dem at jeg kjøpte dette for over 14 dager siden. Så angreretten min gikk da ut 6 uker før jeg hadde muligheten til å teste det grunnet at dem sendte det ut altfor tidlig.

Elendig

Omtale av  Jørn E. H

Alarm sluttet å fungere uten at vi fekk noke varsel, så vi var uten alarm, inkl brannvarsling I 2-3 mnd. Fekk ny alarmsentral, men etter kort tid begynte denne å tulle og. Alarm gjekk av I tide og utide. Kasta ut systemet og gjekk tilbake til Verisure. Regner med at den anmeldelsen her og blir fjerna i likhet med den eg skreiv på Google, men styr unna!!!

Veldig fornøyd!

Omtale av  Jarle I. G

Veldig fornøyd med å bytte til Atlo. Endelig slipper jeg å betale blodpris for Brann- og innbruddsalarm. Enkelt å installere og produkter som virker solide. Utmerket kundeservice, og de svarer på de spørsmål jeg har hatt. Godt med en utfordrer som tar kampen opp mot de to store. Setter pris på gjennomsiktig prisstruktur i motsetning til Sector, der jeg aldri visste om jeg hadde den beste prisen. Det hadde jeg forresten ikke, for plutselig kunne jeg visst få en helt annen pris. Nei takk! Opplever Atlo som veldig seriøse.

Har ikke tilegnet profilen
Atlo deltar ikke på Bytt.no

Atlo har ikke tilegnet sin profil på Bytt.no for å besvare spørsmål, løse problemer eller vise takknemlighet til nye og eksisterende kunder.

Alle bedrifter kan gratis tilegne sin profil på Bytt.no og dermed vise nye og eksisterende kunder at de bryr seg om tilbakemeldinger. Les mer om bedriftsportalen her.

Besvarer ikke omtaler
Atlo besvarer ikke omtaler

Atlo har de siste 12 månedene ikke ønsket å kommunisere med sine kunder for å løse problemer, besvare spørsmål eller vise takknemlighet.

Alle bedrifter kan gratis besvare omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Innhenter ikke verifiserbare omtaler
Atlo henter ikke inn tilbakemeldinger

Atlo benytter ikke Bytt.no sine invitasjonssystemer for å innhente omtaler - enten de er negative eller positive.

Alle bedrifter kan gratis få tilgang til verifiserte invitasjonsmetoder på Bytt.no. Det sikrer i større grad at omtalene bedriften innhenter er ekte og styrker troverdigheten. Les mer om bedriftsportalen her.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR