Meny

Nokas omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
3,0/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
2
av 17 innen
boligalarmselskap
50%
anbefaler
Nokas
Filtrer omtaler
1
0
1
0
1
Sorter omtaler etter
Viser av 3 omtaler med
Nyeste først
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Nokas?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Trygghetsfølelse
Utrykningstid
"Mye bedre en sector alarm"

De er raske til å reagere om det skjer noe med sentralene, erfaring ved flytting av sentral ved malerarbeider. Billigere og bedre enn sector alarm.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Brukervennlighet
Trygghetsfølelse
Har byttet selskap
"Styr unna"

Anlegget fungerer, kunderservice funger IKKE. Jeg har i to år trodd jeg hadde brannalarm, men da brannalarmen skulle vært utløst, skjedde INGENTING. Heldigvis hadde jeg de gamle seriekoblede alarmene mine som varslet oss. DA jeg ringte fikk jeg beskjed om at tekniker IKKE hadde meldt inn de fire alarmene til Nokas og heller ikke satt inn batterier. Ellers har jeg sendt mail til de om at taket skulle senkes og derfor måtte kameraet flyttes. Først ringte jeg til de med beskjed, fikk da til svar at jeg måtte sende skriftlig mail til kundeservice, hvilket jeg gjorde, fikk jeg til svar at det var notert og at de skulle ta hensyn til det. Jeg sendte en påminnelse til de 4 dager før rehabilitering, fikk da samme svar og den dagen kameraet ble tatt ned fikk jeg sabotasjealarm fra Nokas. De går ikke videre med mailer de får. Selv da tekniker ved en annen anledning, hadde meldt inn at han skulle sette opp sentralen som hadde falt med, gikk sabotasjealarmen. Jeg hadde også ringt samme dagen og gitt beskjed. De har overhode ingen kontroll og er totalt bortkastede penger. Viser også til vekters vurderinger som det sto om i avisen: Tyver utløser alarm, Nokas rykker ut og finner ingenting, tyver utløser på nytt og Nokas rykker IKKE ut og tyvene hadde fritt leide til å rane det de ville. FALSK TRYGGHET!!! Styr unna!!!

Bytt.no
"Hva er din erfaring med Nokas?"

Hva er din erfaring med Nokas? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR