Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert oktober 2023
Sector Alarm
1.9
98 verifiserte omtaler

Sector Alarm omtaler og erfaringer

1.9
Dårlig
98 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#16
Forferdelig
Sector Alarm er rangert
#16 av 17 boligalarmselskaper
11%
Dårlig
11% anbefaler Sector Alarm
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på boligalarm
Motta tilbud på boligalarm
Sammenlign tilbud på boligalarmer - få tilbud fra flere alarmselskaper helt gratis!

Utforsk 98 omtaler om Sector Alarm

FILTRER OMTALER
8
2
4
11
73
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Sector Alarm
Sector Alarm har 98 verifiserte omtaler på Bytt.no

Sender faktura for 3 måneder etter at man har sagt opp

Omtale av  Carsten

Har vært kunde hos Sector Alarm i 6 år og når jeg skal flytte uten å videreføre må jeg betale i 3 måneder til selvom alarmen har blitt demontert og fjernet. Styr unna... Prøvde å snakke med kundeservice men der var det ikke noe forståelse. Velg heller et annet selskap som ikke lurer deg.

Svar fra Sector Alarm
08.05.2023 09:16

Det er leit å høre at du har denne opplevelsen av oss. Ta gjerne kontakt med Kundesenteret vårt på 915 03033 slik at vi kan hjelpe deg videre.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Sector Alarm?
Tar 2 minutt

Pågående dørselger

Omtale av  Pensjonist

Kom med flere påstander som ikke stemte, ba om å få komme inn….ventet ikke på svar før han gikk inn. Satte seg uten at han var invitert til det, enda jeg gjorde klart fra første stund at det ikke ville bli noen handel. Lurte på om jeg ikke ønsket å være trygg. Opplevdes ubehagelig pågående og undervurderte meg helt tydelig siden jeg er et eldre menneske. Naboene opplevde vedkommende på samme måte. Fortalte meg også at røykvarslerne mine kunne komme til å brenne. En ubehagelig opplevelse fra ende til annen. Bedre opplæring er tydeligvis nødvendig.

Selgere lyver om mandat fra brannvesenet

Omtale av  Thomas

Selger løy og sa at han var utplassert av brannvesenet for å sjekke røykvarslere. Da han hadde fått løyet seg inn i huset, var han ikke interessert i å sjekke røykvarslere, bare fortelle oss i hvor stor fare vi var for å dø av ulmebrann hvis vi ikke benyttet oss av deres påsketilbud.

Svar fra Sector Alarm
25.04.2023 15:14

Det er leit å høre dersom du har hatt en dårlig opplevelse med en av våre selgere, og det er selvfølgelig ikke slik vi ønsker å fremstå. Ta gjerne kontakt med oss her: https://www.sectoralarm.no/kundeservice/, slik at vi kan få mer informasjon om saken.

Ingen bra behandling

Omtale av  Liv

Kommer ikke igjennom å få sagt opp alarmen, dem har kilometer med uåpnet mail. Men faktura greier dem og sende. Nå er det ny bolk som skal betales, og den skal ikke jeg ha, men kommer ikke igjennom på mailen. Meget DÅRLIG

Svar fra Sector Alarm
20.04.2023 15:00

Takk for din tilbakemelding. Det er leit å høre at du har denne opplevelsen. Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg videre. Her kan du kontakte oss på chat: https://www.sectoralarm.no/kundeservice/

Dyrt og usympatisk selskap

Omtale av  Jens

Tre måneders oppsigelse og de ble til og led sure da jeg ikke ville fortsette i ny bolig. De har ikke oppsigelse som mulighet - kun flytting. Føles som en skam, sykt dyrt er det også.

Svar fra Sector Alarm
03.04.2023 13:58

Det er leit å høre at du har denne opplevelsen med oss. Ta gjerne kontakt med oss via vår hjemmeside: https://www.sectoralarm.no/kundeservice/ slik at vi kan ta en prat.

Få tilbud på boligalarm
Motta tilbud på boligalarm
Sammenlign tilbud på boligalarmer - få tilbud fra flere alarmselskaper helt gratis!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Døve dørselgere som aldri gir opp.

Omtale av  Håvard

Min eneste erfaring med Sector Alarm er dørselgere, men til gjengjeld er det svært mange av de. Et nei burde bli tatt som et nei, og ordet "ikke interessert" burde bli forklart betydningen av under opplæringen. Heller skjeggkre i huset enn en selger fra Sector Alarm på døren. Skjeggkre er det langt enklere å bli kvitt.

Svar fra Sector Alarm
27.02.2023 10:12

Takk for din tilbakemelding. Det er leit å høre at du har denne opplevelsen med oss. Vi ønsker alltid å forbedre oss, og du er velkommen til å kontakte oss via vår hjemmeside: https://www.sectoralarm.no/kundeservice/ slik at vi kan få mer informasjon om saken for å kunne gi en tilbakemelding videre til rett avdeling.

Kjempe fornøyd

Omtale av  John H

Har hatt Sector i mange år, alltid hjelpsomme, kunnskapsrike, skjønner godt det du lurer på og hjelper på en rask og god måte . Anbefaler Sector alarm til alle som vurderer nytt alarm/overvåkningsutstyr .

Svar fra Sector Alarm
14.02.2023 10:12

Takk for hyggelig tilbakemelding.

Sector Alarm har 98 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Sector Alarm mener

Sector Alarm

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR