Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2024
Verisure
1.9
146 verifiserte omtaler

Verisure omtaler og erfaringer

Negativ trend

Verisure opplever for tiden en negativ trend i kundevurderinger.

Pilens retning viser styrken på trenden i løpet av 30 dager.

Klikk for detaljer

1.9
Dårlig
146 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#15
Forferdelig
Verisure er rangert
#15 av 15 boligalarmselskaper
14%
Dårlig
14% anbefaler Verisure
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på boligalarm
Motta tilbud på boligalarm
Sammenlign tilbud på boligalarmer - få tilbud fra flere alarmselskaper helt gratis!

Utforsk 146 omtaler om Verisure

FILTRER OMTALER
10
8
8
19
101
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Verisure
Verisure har 146 verifiserte omtaler på Bytt.no

Hele systemet demontert, tok en uke før de ringte og sa de ikke hadde kontakt med hussentralen...

Omtale av  Oppgitt

Vi har brukt Verisure i mange år og etter at en hyggelig selger fra Sector Alarm kom på døren og tilbød oss tilsvarende anlegg med alarmsystem og røykvarsler til en langt rimeligere penge bestemte vi oss for å bytte. Sector skulle komme å sette inn sitt nyeste utstyr kostnadsfritt , og vi skulle slippe å betale noe før oppsigelselstiden til Verisure var ute. Da de tok ned "sentralen" for Verisuresystemet sa montør at nå kommer Verisure til å ringe for signalene blir brutt. Hverken jeg eller min kone ble ringt opp, men ca en uke etter ringte de og fortalte at de ikke hadde kontakt med alarmsystemet i vårt hus. Hvorpå min kone spurte hvordan dette kan skje, huset kan jo både være brent ned og ranet for alt av verdier i mellomtiden. Dette kunne ikke personen hos Verisure svare på, og henviste til teknisk avdeling. Dette må være utrolig flaut for et tilsynelatende seriøst selskap. At man ikke registrerer at hovedenheten og alt utstyr tas ned før en uke etterpå sier litt i mine øyne!

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Verisure?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Elendig kundeservice.

Omtale av  Thorleif

Jeg har hatt abo hos Verisure siden Januar 2021. I løpet av denne perioden har jeg hatt div. utrykninger fordi systemet ikke har virket og hver gang må jeg stille i servicekø fordi Verisure ikke har hatt kappasitet. Dette hjelper lite når vi står utenfor fritidsboligen og ikke kommer oss inn Det gir Verisure tilsynelatende blaffen i.

Brann

Omtale av  Roy

Hatt ulmebrann i huset,ingen røykvarslere løste ut alarm. Hele huset måtte vaskes ned 2 ganger,1 etasje må males. Alt av tøy og gardiner måtte på rens,sofa og stoler måtte kastes.

Veldig misfornøyd.Oppsigelsen er sendt

Omtale av  Kjell

Er det noen som har erfaring med Arlo ringeklokke fra Verisure? Blei fortalt av selger at batteriet holder 2-3 mnd før det må lades.Her må det lades etter 5-7 dager.Tekniker kom hit etter mange mailer fra meg,»du blir kontaktet om kort tid» gikk igjen som svar fra kundeservice.Tekniker byttet batteri,men samme greie,tom for strøm etter 6 dager,og apoen står innstilt riktig i følge teknikker. Men nå er abb.sagt opp….orker ikke mer tull,og ALDRI mer Verisure Mvh Kjell (veldig misfornøyd kunde)

Uforventet kostnader

Omtale av  Mar

Selgere selger sine smarte løsninger til kampanje tilbud og senere øker de med abonnement pris. Uforventet kostnader kommer ettertid noen som man ikke blir informerte ved salg. Hold dere unne De.

Få tilbud på boligalarm
Motta tilbud på boligalarm
Sammenlign tilbud på boligalarmer - få tilbud fra flere alarmselskaper helt gratis!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Styr unna!!

Omtale av  Kenneth

Dette er vanskelige folk å forholde seg til. Seier du opp må du vere forberedt på at dei prøver seg på lang oppseiingstid og dobling av mnd. pris i oppseiingstida..

Oppsigelsestiden er f"x@< bare frekk!

Omtale av  Thale

Hadde ikke drømt om at Verisure skulle ha tre måneders oppsigelse. Hvem husker det etter å ha installert alarmen for hundre år siden? Frekt, drøyt og helt uforståelig. Forsikring kan du si opp på dagen, men ikke en alarm? Jeg kommer ikke en gang til å bo i boligen der jeg må betale for alarmen. Aldri har det vært utrykning til boligen heller, jeg har bare betalt.... Takken er tre måneders betaling ut av vinduet, for hva???

Verisure har 146 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Verisure mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR