Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2024
Verisure
1.9
146 verifiserte omtaler

Verisure omtaler og erfaringer

Negativ trend

Verisure opplever for tiden en negativ trend i kundevurderinger.

Pilens retning viser styrken på trenden i løpet av 30 dager.

Klikk for detaljer

1.9
Dårlig
146 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#15
Forferdelig
Verisure er rangert
#15 av 15 boligalarmselskaper
14%
Dårlig
14% anbefaler Verisure
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på boligalarm
Motta tilbud på boligalarm
Sammenlign tilbud på boligalarmer - få tilbud fra flere alarmselskaper helt gratis!

Utforsk 146 omtaler om Verisure

FILTRER OMTALER
10
8
8
19
101
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Verisure
Verisure har 146 verifiserte omtaler på Bytt.no

Blir stadig plaget av Verisure

Omtale av  Jardar P

Etter at min mor døde i 2022, har de gjentagende ganger ringt meg og vil ikke stoppe med det - for å selge alarm til ny eier av huset. Har nå sagt opp egen avtale pga dette maset. Amatørmessig!

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Verisure?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Ekstrem dårlig kundebehandling

Omtale av  Tom M

Når jeg ringer kundesenter om feil får jeg bare svada svar og ansvarsfraskrivelse

Uredelig praksis

Omtale av  Erik

Utstyret og utrykning er ok. Men ingen prisliste. Tipper ingen kunder betaler det samme. Hvordan vet man at man ikke blir lurt? Og helt umulig å si opp, og urimelig lang oppsigelsestid. De oppgir ingen måter å si opp på. Man må ringe, men de nekter å ta imot oppsigelsen. Så vil de ringe deg opp for å diskutere oppsigelsen. Og så MÅ man sende skriftlig oppsigelse OGSÅ. Men det er umulig å vite hvor man skal sende den for de gir ikke adressen fra seg frivillig. De gjemmer vilkårene sine så godt at de er umulige å finne på portalen deres. De gjør alt de kan aktivt for å LURE deg til å betale flere måneder. Hadde det ikke vært for denne uredelige praksisen så er tjenesten ok. Men jeg kommer aldri til å bli kunde igjen for jeg opplever at de forsøker å lure meg.

Dårlig erfaring

Omtale av  Olaug

Vi skiftet selskap , og oppsigelse ble sendt inn . Dette skjedde i slutten av aug . Pga min manns sykdom var det jeg som signerte oppsigelsen . Det nye selskapet betalte månedsavgift i oppsigelsestiden. Nå viser det seg at oppsigelsen ikke var gyldig i og med at jeg hadde signert og ikke min mann , og månedsbeløp er trukket fra min manns konto hele tiden til jeg oppdaget det nå . Samtidig som de altså har fått betalt fra konkurrenten i 3 mnd . Nå har jeg endelig fått de til å forstå at abonnementet er sagt opp ( fremdeles med min underskrift ) men oppsigelsen gjelder fra nå og krever derfor betaling utterligere 3 mnd . Anlegget er koblet ned og har stått i en pose bak sofaen i 8 mnd uten at det er kommet noen henvendelse at noe er ute av drift !

Oppsigelsestid er alt for lang.

Omtale av  Hp

Sa opp i Januar, måtte betale til 1 Juni. De hevdet og ikke fått beskjed før i mai. Dette gjorde jeg pr tlf. Få alt skriftlig!!!

Få tilbud på boligalarm
Motta tilbud på boligalarm
Sammenlign tilbud på boligalarmer - få tilbud fra flere alarmselskaper helt gratis!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Styr unna

Omtale av  Odd

Styr unna, sa opp og 6 mnd etterpå prøvde de å kjøre inkasso. Selv om de 6 uker før hadde slettet regningen de prøvde å få meg til å betale

Løgn og elendighet mtp oppsigelse

Omtale av  Camilla

Ville si opp og ringte inn til Verisure. Snakket med en kar som sa jeg kunne få en bedre pris i noen måneder, og at jeg heller kunne si opp før prisøkningen om jeg fortsatt ikke ønsket system fra dem, UTEN oppsigelsestid. 1-2 mnd etterpå var jeg sikker på at jeg fortsatt ikke ville ha systemet og sendte mail om at jeg ville avslutte det nå. Da sir de at det er 3 mnd bindingstid fra mnd etter. Altså, bindingstid er det i hvert fall ikke, og jeg måtte forklare dem hva bindingstid er. Da sa de at det var oppsigelsestid på 3 mnd etter påfølgende mnd. Nå har jeg sendt mail frem og tilbake og de nekter meg å si opp før det har gått 3+ mnd! Selv om de sa til meg på tlf at jeg kunne si opp uten oppsigelsestid!! Det her er bare lureri. 3 mnd er for det første helt sinnsykt lenge! For det andre betaler man sinnsykt mye, for sinnsykt lite. Øker prisen stadig vekk uten å si ifra gjør de å. Kommer til å melde de inn om de ikke løser det asap, i tillegg til å aldri returnere.

Verisure har 146 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Verisure mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR