Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋼ NETTSIDE
Oppdatert juni 2024
Fremtind Forsikring
24 135 verifiserte omtaler

Fremtind Forsikring omtaler og erfaringer

NĂžytral trend

Fremtind Forsikring opplever for tiden en nĂžytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

4.1
Bra
24 135 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
#3
Utmerket
Fremtind Forsikring er rangert
#3 av 22 skadeforsikringer
76%
Utmerket
76% anbefaler Fremtind Forsikring
til venner og kjente. GjĂžr du?
POPULÆRT đŸ”„
Få tilbud på forsikring
FÄ tilbud pÄ forsikring
Motta tilbud pÄ dine forsikringer fra flere selskaper. Helt gratis og uforpliktende!

Utforsk 24 135 omtaler om Fremtind Forsikring

FILTRER OMTALER
15 325
2 841
1 078
1 161
3 730
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nÄ én spesifikk omtale om Fremtind Forsikring
Fremtind Forsikring har 24 135 verifiserte omtaler pÄ Bytt.no

Avbestilling av reise pga sykdom

Omtale av  Gro

De har rask saksbehandling👍De har dyktige saksbehandlere og du får god hjelp til å vite hva de trenger for å løse saken.

Tar 2 minutt
PĂ„ en skala fra 1 til 5
Hvor fornĂžyd er du med Fremtind Forsikring?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Mistet nøkkel til bil

Omtale av  Tbl

Rask og god service. Fremtind kan anbefales til andre je kjenner.

Ok,- har ikkje brukt selskapet i samband med skade....

Omtale av  Ove G. N

Helt ok,- kunne gjerne fått bedre tilbud.... Har ikkje fått prøve selskapet i samband med skader,- litt vanskelig å kunne beskrive mine erfaringar... Har tidlegare hatt Gjensidige med særs gode opplevelsar i samband med skade. Vurderte å bytte selskap,- då avtalene med NITO hadde gått ut,- kunne ikkje lenger matche på pris. Er medlem av NAF,- ser noen selskap kan gi rabatt på medlemskap. Har ingen ting å utsette på Fremtind,- då eg nesten aldri har hatt skader,- vil eg gjerne slippe å betale mer enn nødvendig i forsikringer.

Elendig selskap som kun tenker på sine egne penger

Omtale av  Jon M

De bruker inkompetente takstmenn som kun er der for å spare penger for selskapet og ikke hjelpe når man er i en uheldig situasjon , skadekonsulent sier i grunn at forsikring ikke er nødvendig da forsikringstaker må bære utgifter selv. De er heller ikke behjelpelige med å skaffe hjelp. Har kjøpt forsikring igjennom sparebank 1. Anbefaler folk å heller putte er pengene som skal til forsikring i en egen konto, da har dere i hvertfall noe å ha når dere er uheldig.

Fornøyd.

Omtale av  Arne

Veldig bra behandling etter å søkt om erstatning. Raskt og trivelig kommunikasjon.

Få tilbud på forsikring
FÄ tilbud pÄ forsikring
Sammenlign tilbud pÄ forsikringene dine - fÄ tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Generelt kjempebra, men noen menneskelige feil forekommer

Omtale av  T. H

Først av alt må en skille mellom de 2 eierne DNB og Sparebank 1. For de ansatte i kundebehandligen i callsenterene (kundekonsulentene) er ansatt i din bank. Derfor kan jeg kun vurdere DNB på kundekonsulenter, mens skadeavdelingen og datasystemene er felles. DNB har 2 store callsentre hvor de fleste sitter Gjøvik og Bergen. Gjøvik har noen kjempebra (les fantastiske) og noen dårlige, mens kvaliteten er jevnt bra i Bergen. Får du kvass behandling og dialekten tyder på Oppland avslutt samtalen og prøv igjen og sats på at du hører bergensdialekt neste gang. Generelt prøver alle kundekonsulentene å hjelpe deg og forstår deg om du har problemer. Utrolig servicemindede, men desverre noen få trekker ned. Har hatt noen skadesaker på hund så langt., og generelt kjempefornøyd, utover en saksbehandler som var alt for rask i svingene og trakk en feil konklusjon og avsluttet saken feil uten å ha satt seg skikkelig inn i den. Feilen ble raskt rettet av andre skadebehandlere etter en telefon. Generelt er de bra på dyreforsikring med en mulighet for kun 2500 i egenandel. Fantastisk skadebehandling i forhold til 2 andre kjente selskaper jeg har prøvd, og jeg har tjent mye på å ha denne lave egenandelen selv om selve polisesummen blir litt høyere, og jeg har maxbeløpet pr skade på hele min kennel. Savner en mulighet for å kjøpe en bedre avlsforsikring, og bedre verditap når hunden ikke kan avles (utbetale kun 500 om ei tispe ikke kan brukes i avl er en latterlig spøk, når ei hund gjerne koster over 20000 og du har lagt inn trening, bruksprøver og/eller utstilling i den) Trolig er det en dårlig programvare som er årsaken i en annen merkelighet. Kunden kan enten velge tillegsforsikring jakt eller avl på en hund - men ikke begge deler. Du kan hoppe frem og tilbake mellom jakt og avl etter behov, men det blir litt unødvendig for både meg og kundebehandlerne deres at jeg må huske og ringe og de må bruke tid på å endre hunden mellom jakt og avl mellom høstjakt og vårkull. Bedre å kunne tegnet begge deler samtidig, trolig dårlig dataprogram, for dette er det ingen som tjener på. Generelt kjempefornøyd, og kan trygt anbefalles. Kort ventetid på telefonen er også et pluss, og muligheten til å merke deg telefonnummeret på en god behandler og bruke vedkommende fast. Spesielt for meg som har en hel kennel forsikret hos DNB er det viktig å ha en skadebehandler som forstår spesialfeltet dyr, hva flere gjør i DNB delen av selskapet En annen liten svakhet. Fremtind har bare en bankkonto og den står i Sparebank 1. Det betyr at når vi med DNB innbetaler kan det gå en dag før innbetaling er registrert. Her burde det være mulig å velge konto

Helt ok

Omtale av  Ann

Rask behandling, positiv imøtekommelse. Greit å utfylle skjemaet.

Fremtind Forsikring har 24 135 verifiserte omtaler pÄ Bytt.no
Les hva kundene til Fremtind Forsikring mener

Fremtind Forsikring

Oppdag nye selskaper i samme bransje

SĂžk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR