Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2024
Ly Forsikring
2.7
4 verifiserte omtaler

Ly Forsikring omtaler og erfaringer

Ingen trend

Ly Forsikring har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.7
Middels
4 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
-
IKKE NOK OMTALER
Ly Forsikring trenger minimum 10 omtaler.
-
IKKE NOK OMTALER
Ly Forsikring trenger minimum 10 omtaler.
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Motta tilbud på dine forsikringer fra flere selskaper. Helt gratis og uforpliktende!

Utforsk 4 omtaler om Ly Forsikring

FILTRER OMTALER
0
0
0
0
4
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Ly Forsikring?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

LY Forsikring må styres unna til enhver pris!

Omtale av  Emanuel H

LY Forsikring sin uprofesjonalitet og dårlige behandlinger av kunder savner sidestykke i norsk historie! Det finns ikke mulighet å gi NULL stjerner så jeg må dessverre gi kun 1 stjerne!! Jeg driver 5 selskap innen bygg og eiendom og har hatt Ly Forsikring i 2-3 år. Alt var bra helt til noen ansatte skapet skader på biler.... då startet problemene.!!! Og når du har ansatte, mange biler og mange byggeplasser så vil det før eller siden skjer skader, sånn er det bare og dette er grunnen til at vi har forsikringer. De beskylder, anklager, lyger i rapporter og er uærlige, du vil ikke tro det. Send meg epost så skal jeg videresende dokumentasjon! (Anonymisert navn) på Ly Forsikring på region Midt/Trondheim er den største svindleren i modern norsk historie!!! Han lurer til seg kunder og lover gull og grønne skoger, men bommer på eksakt alt av levering, service, oppfølging osv. Ly Forsikring er billige men denne gjengen bommer på eksakt alt!!! Må bare advare alle bedriftseiere over hele landet og styre unna LY Forsikring til enhver pris og aldrig noensinn ha med dem å gjøre. Gå til IF, Gjensidige eller de store. Betal heller mer i året, enn å bruke disse svindlerne. Så fort du får en skade så gjør de alt for å ikke betale, unngår oppgjør, de lyger og beskylder deg osv. LY Forsikring har prøvd å gi oppkonstruerte og uærlige forklaringer til å prøve få oss vekk i fra avtalen, for å slippe å betale erstatning etter skader. Vi har nå advokat og vil ta ut søksmål for å få erstatning. Vil du ha problemer, magesår, stress, dårlig søvn og mengder av følgeproblemer - då skal du velge LY FORSIKRING!!! Vil du ha et gott liv, dra på en ferietur med familien, slappe av med en BBQ, nyte livet samtidig som firman går fint - velg IF; Gjensidige eller noen av de store selskapene! (Anonymisert navn) på region Midt... må du bare styre unna til enhver pris...

Dårlig kundeservice, og svært lite behjelpelige med å dekke personskader

Omtale av  Marit

Ble påkjørt mens jeg kjørte bil av en kunde i dette selskapet. Kunden i selskapet påtok seg skyld, men Ly Forsikring prøver uansett å sno seg unna å dekke personskade. Er også svært frustrer over kundeservicen når jeg kontakter de, har så langt ikke vært spesielt hyggelige. Hele prosessen har tatt svært lang tid med dette selskapet. Når har ikke jeg forsikringer i dette selskapet, men min erfaring som motpart gjør at jeg aldri ville anbefalt dette selskapet til noen.

Bare styr unna!

Omtale av  Kåre B

Har hatt Ly via samarbeidspartner, og her er det bare å styre unna. De sier de dekker, men finner enhver årsak til å betvile, eller sno seg unna erstatningsansvaret de har. Arrogante saksbehandlere, og takstansvarlige som ikke svarer. Hadde 0 vært en mulighet, ville det vært mitt svar..

Hold dere langt unna!

Omtale av  Anders

Selskapet påstod ved tegning av forsikring at de dekket det samme som andre selskaper i sine vilkår. Når så prisen er bedre byttet vi dessverre over til de. Var uheldig og fikk vannskade ved stormvær på ellers tett vegg. Selskapet dekker ingen ting i den forbindelse, ei heller følgeskader. Har undersøkt hos andre selskaper og følgeskader er dekket hos alle de andre, men ikke her. Anbefaler ingen å ha forsikring hos LY selv om prisen kan være forlokkende.

Ly Forsikring

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR