Meny

Gjensidige Forsikring omtaler og erfaringer

3,5/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Skadeoppgjør
Bra
5
av 25 innen
forsikringsselskap
71%
anbefaler
Gjensidige Forsikring

"Lyver og kjører lokketilbud"

Omtale om Gjensidige Forsikring skrevet av Jan for 24.05.2019 13.19

Gjensidige Forsikring har totalt 1579 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Gjensidige Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Lyver og kjører lokketilbud"

Fikk 3000 kroner i økning på vår husforsikring der de påstod at det var på grunn av den tørre sommeren i 2018. Bilforsikringen gikk også opp med 1000 kr, dette spiste opp hele bonusøkningen. De påstod at alle fikk store økninger ved hovedforfall, men dette var direkte løgn. Min nabo hadde 2000 lavere husforsikring en meg i utgangspunktet og fikk ikke 3000 i økning ved hovedforfall. Jeg vil påstå at de ga oss et direkte lokketilbud for første året og ikke hadde noen planer om å opprettholde dette. Jeg er svært skuffet over Gjensidige.

Bytt.no
"Lyver og kjører lokketilbud" skrev Jan om Gjensidige Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Gjensidige Forsikring?
Gjør som Jan og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Gjensidige Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Jon H. S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Noe høy pris på enkelte ting, ellers helt super service!"

Har hatt gjensidige i mange år nå, men prisen er blitt noe høy. velger å se meg litt rundt om priser, men er ikke sikkert jeg bytter enda om tilbud fra andre ikke er godt nok.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Bra, men litt vanskelige."

Var veldig gode og hyggelige før. Nå har de blitt vanskelige og sure. Ingen av de som tar telefonen kan noe lenger. Spesialavdelingene er sure og vanskelige å få tak i. De får 4 stjerner allikevel fordel de har vært gode.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Trygt og godt selskap"

God kundeservice og enkel selvbetjening. Da jeg var nødt til å øke kjørelengden et ekstra hakk siste mnd før "nytt år" fikk jeg tilbud om de skulle justere den ned igjen til den ønskelige kjørelengen for meg.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Har vert fornøyd helt til nå"
1 syns denne omtalen er nyttig

Samboer fikk påvist hjernesvulst ifjor på sensommeren. Vår forsikringsagent lokalt lovet at personforsikringen skulle dekke dette og at det var håp om å få noe erstatning oppi det hele (skulle jo gjerne vert den sommeren foruten), men da var det ihvertfall noe lys i tunnelen, trodde vi. Da saken var sendt til gjensidige tok det lang tid før vi hørte noe og når svaret kom var det avslag, det var "selvfølgelig" en type svulst som ikke dekkes av forsikringen. Selv om det i forsikringsdokumentene står svart på hvitt hjernesvulst. Hva i huleste er poenget med å betale masse penger i året for forsikring når man ikke får hjelp når man er så uheldig å få en diagnose man helst skulle vert foruten!?! Det er råttent er det det er... jeg blir kvalm av hele greia, samboer ble selvfølgelig skuffet og det som kunne vert et lyspunkt ble bare til en ekstra byrde. Har i alle år hatt forsikring i gjensidige og vert strålende fornøyd frem til nå... Vi bytter alle forsikringer privat, og i firmaet til samboer og kommer ikke til å anbefale noen å opprette forsikring i gjensidige. Forsikringsselskaper er eksperter på å finne måter å unngå utbetalinger på, i vårt tilfelle var smutthullet deres at legen ikke har sagt at svulsten må opereres ut, men det er fortsatt en belastning å få en slik diagnose og måtte gå på tunge medisiner som går utover livskvaliteten generelt.

Slik får du den beste og billigste forsikringen!
Helt gratis Raskt Uforpliktende
Gjensidige Forsikring har totalt 1579 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR