Meny

KLP Forsikring omtaler og erfaringer

3,0/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
11
av 24 innen
forsikringsselskap
60%
anbefaler
KLP Forsikring

"Intern kommunikasjonssvikt"

Omtale om KLP Forsikring skrevet av Monica for 24.05.2019 13.59

KLP Forsikring har totalt 154 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med KLP Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Intern kommunikasjonssvikt"
1 syns denne omtalen er nyttig

Jeg valgte å bytte til KLP fordi de var billigere enn If når det gjaldt bilforsikringer. KLP lovet meg at de skulle ta kontakt med If og avslutte mitt abonnement, slik at neste regning som var forventet å komme, skulle komme fra KLP. Jeg fikk skriftlig bekreftelse (e-post) på at alt gikk etter planen. Men så kom aldri faktura, eller noe mer info fra KLP. Jeg ventet med å betale regningen fra If i påvente av løftet om at KLP skulle ordne alt for meg. Så fikk jeg purring fra If, og det var da jeg skjønte at noe var galt. Det viste seg at den ansatte som hadde behandlet saken min ikke hadde gitt beskjed til noen! Ikke til If og ikke til personen som gav meg tilbudet om billigere forsikring heller (som liksom skulle ha "ansvaret" i denne saken). De tok seg ikke av purregebyret jeg fikk, og mente at jeg ikke skulle unnlate å betale mine regninger, selv om det var planlagt at jeg skulle få avsluttet regningen hos If og få den nye fra KLP. De lovte også at de skulle ta saken til høyere hold og ringe meg opp igjen, men det gjorde de aldri. Mangel på kommunikasjon blandt ansatte og mangel på kundeservice. Det er KLP i et nøtteskall. De tar ikke ansvar for noe de ikke må, selv om jeg hadde skriftlig bevis på deres kommunikasjonssvikt. Hadde jeg hatt bedre råd skulle jeg bare ha holdt meg hos If.

Bytt.no
"Intern kommunikasjonssvikt" skrev Monica om KLP Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med KLP Forsikring?
Gjør som Monica og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om KLP Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Torben I
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Alle forsikringene ble plutselig stoppet"
1 syns denne omtalen er nyttig

Det som viste seg å være en feil på en faktura medførte at hus, bil, reise, innbo, verdigjenstander m.m var uforsikret i flere dager mens jeg var på reise. Det kom en mail med varsel om at bilforsikringen var kansellert (men intet varsel om de andre forsikringene) tre dager etter at forsikringen var stanset. Jeg kontaktet umiddelbart KLP og det viste seg at alle regninger var betalt, men at én regning hadde feil KID eller fakt.nummer, de var selv uklare på hva «feilen» besto i. For meg var dette et skremmende varselsignal om hva sviktende internrutiner i KLP kan medføre for kunden. Et feiltastet nummer på en faktura (men som likevel medførte at KLP fikk pengene sine) kunne altså gitt meg tap i mangemillionersklassen ved f.eks husbrann eller personskade. Jeg har aldri fått noen beklagelse fra KLP eller noen garanti for at dette ikke skal skje igjen, faktisk ikke fått svar overhodet på mine skriftlige kommentarer etter hendelsen. Dette til advarsel for andre kunder. For min del tar jeg ringerunden til andre selskaper.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Rask og profesjonell service! Anbefales!"

Super god hjelp! Jeg hadde glemt en betaling, en dyktig konsulent hjalp meg med å rette opp fadesen!

Johnare A
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Kundevennlig"
1 syns denne omtalen er nyttig

Er stort sett godt fornøyd med forsikringsavtalen og kundeveiledningen er bra. Kjapp responstid ved kontakt. Rimeligste alternativ for min bilforsikring.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Styr unna klp"

De trenerer alt, de svindlet meg for kr 900 000,-. Da advokaten min hørte at det var KLP jeg hadde som selskap sa han at dette var ett av de værste forsikringsselskap han kjente til. Men hvilket valg har du når arbeidsgiver har personal forsikring gjennom klp. Styr unna dette selskapet.

Slik får du den beste og billigste forsikringen!
Helt gratis Raskt Uforpliktende
KLP Forsikring har totalt 154 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR