Meny

Storebrand Forsikring omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Gå til Storebrand Forsikring
2,5/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Dårlig
18
av 20 innen
skadeforsikring
44%
anbefaler
Storebrand Forsikring

"Innledningsvis er alt bra. Skadeoppgjørsmessig ingen erfaring enda (heldigvis)"

Omtale om Storebrand Forsikring skrevet av Alan U for 15.03.2023 19:51

Storebrand Forsikring har totalt 648 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Storebrand Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Innledningsvis er alt bra. Skadeoppgjørsmessig ingen erfaring enda (heldigvis)"

Runden vedrørende gjennomgang av forsikringstilbudet var ryddig og ordentlig utført av forsikringsagenten. Det ble noen ekstra emails for å sikre at alle opplysninger og eventualiteter var helt korrekte, men det er OK for begge parter. Jeg synes Storebrand har vilkår og betingelser som er en tanke mer dekkende enn mange andre selskap, og jeg synes også at de er godt forklart og redegjort for. Det samme gjelder ved årsfornyelse, der man mottar en detaljert oversikt over endringer i betingelser og dekningsgrad. Det samme gjelder forklaringer når det gjelder beløpsendringer, som jo i de fleste tilfeller går oppover. Storebrand er nok ikke det aller billigste selskapet når det gjelder total forsikringssum, men de har da utkonkurrert både If, Gjensidige og Fremtind (og jeg var fornøyd med å være kunde hos disse også), så helt hakkendes galt kan det ikke være. Har fått tilbud fra andre som har vært en god slant billigere også, men som regel er det da en lavere dekningsgrad hist og pist som gjør at jeg fremdeles beholder Storebrand. Å være grundig når man leser forsikringsvilkår er man bare nødt til. Det er dødsens kjedelig, men en absolutt nødvendighet. Så vil jeg jo anta at Storebrand virkelig lever opp til å være et seriøst selskap hvis den dagen kommer at man får bruk for disse forsikringene. Jeg kan ikke forstå at en så stor aktør ønsker å tape ansikt på slike ting - så fremt begge parter er redelige. Ergo forblir jeg kunde her inntil videre i hvertfall. Har villa, innbo og to biler forsikret p.t.

Bytt.no
"Innledningsvis er alt bra. Skadeoppgjørsmessig ingen erfaring enda (heldigvis)" skrev Alan U om Storebrand Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Storebrand Forsikring?
Gjør som Alan U og over 60 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Storebrand Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"God hjelp ved skade på kjøretøy"

Jeg har dessverre måtte bruke forsikring ved uhell på bilen og motorsykkelen. Alt vedrørende skadeoppgjør fra Storebrand har gått smertefritt. Har også husforsikring men aldri hatt behov for den. Ulempen er at premien øker mye mer enn prisveksten ellers i samfunnet. Men det er ikke typisk for Storebrand. Så man må bytte frem og tilbake innimellom..

Ivan E. S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
App
"Rimelig forsikring i Storebrand gjennom COOP forsikring"

Pris er ikke alt, men her får man i både pose og sekk. Bare gode erfaringer med Storebrand.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
App
Vurderer å bytte selskap
"Vanskelig å oppnå kontakt"

Svært stor årlig prisøkning på premie. Vanskelig å finne troverdig forklaring på den årlige økningen konstateres etter å ha kontaktet dem på epost og telefon.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
App
Har byttet selskap
"Elendig forsikringselskapet"
2 syns denne omtalen er nyttig

Vanskelig å komme i kontakt med kundesenteret, og om du er så heldig å få kontakt oppleves de arrogante, og med beskjed om at du blir kontaktet tilbake. Liten, eller ingen oppfølging. Fraskriver seg alt ansvar. Styr unna!!

Storebrand Forsikring har totalt 648 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR