Meny

Tryg Forsikring omtaler og erfaringer

2,7/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
17
av 29 innen
forsikringsselskap
48%
anbefaler
Tryg Forsikring

"Reiseforsikring"

Omtale om Tryg Forsikring skrevet av Arild S for 06.11.2020 22.30

Tryg Forsikring har totalt 1027 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Tryg Forsikring?
Kundetilfredshet
Har byttet selskap
"Reiseforsikring"

Styr unna Tryg, forskningen er null verdt.Innleggelse epikrise i fra sykehus er ikke god nok dokumentasjon.

Bytt.no
"Reiseforsikring" skrev Arild S om Tryg Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Tryg Forsikring?
Gjør som Arild S og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Tryg Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Har byttet forsikringsselskap, men Tryg fortsetter å skuffe"

Byttet forsikringsselskap for noen mnd. siden etter svært dårlig erfaring med Tryg (har skrevet en omtale her inne tidligere). I denne overgangen har Tryg oppgitt feil prosenttall for opptjent bonus på bil til vårt nye selskap Fremtind. Opplysninger som medførte at vår nye bilforsikring ble fire ganger så høy som først antatt. Vi fikk heldigvis ryddet opp i dette ved god hjelp av saksbehandler i vårt nye selskap. Tryg har videre "glemt" å slette en forsikring og fortsetter å sende fakturaer på denne. Selv etter gjentatte purringer fra saksbehandler i Fremtind har det ikke lyktes Tryg å annullere hverken forsikring eller fakturaer. Jeg stiller meg selv spørsmål ved hvordan så enkle rutiner ikke ivaretas av Tryg og er glad vi snart (forhåpentligvis) er ferdige med dem.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Trist att ett av Nordens største selskap skal bli uthengt pga inkompetente forsikringstakere."
4 syns denne omtalen er nyttig

I alle mine år som forsikringstager har jeg aldri vært borti ett selskap med bedre kunderådgivning og skadeoppgjør enn Tryg. Det gjør meg rett og slett trist att inkompetente forsikringstakere som ikke evner og lese sin egen avtale skal kunne uttale seg fritt på nett, og skape dårlig omdømme som folk svelger straks dem leser det. Men så er jo også trenden her inne att det er om og gjøre og spare mest mulig penger.. Hadde folk lest hva avtalen inneholder, og faktisk hatt mere enn luft mellom øra så hadde di nok sett hvor bra Tryg er for kundene sine. Jeg har vært kunde hos Tryg i til sammen 16år, har prøvd andre selskaper i perioder men ingen når dem til knærne. Men så kan det jo hende att jeg faktisk bryr meg om hva jeg får igjen for mine 42.000,- i året. Har fått tilbud fra selskaper som Storebrand & Gjensidige som er billigere enn dette, men og betale 4.000,- mindre i året for dårligere dekning og miste min personlige rådgiver med direkte nummer er for faktisk uaktuelt. Derfor synest jeg det er trist att folk med 0 peiling på dekning og tror att en billig pris er bra forsikring får uttale seg fritt.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"(U) Tryg slettet alle mine forsikringer etter Ulykke."

Det værste er Risiko/Død ble slettet og jeg kunne dødd fra Barna og hus med enorm gjeld, imens Tryg kunne fordele overskuddet imellom seg og sine advokater. Tryg slettet også barneforsikring på min hjertesyke datter da de måtte utbetale invaliditets% utbetaling. Regress firmaet bør ingen ha.

Slik får du den beste og billigste forsikringen!
Helt gratis Raskt Uforpliktende
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Ikke det beste."

Fått avslag på vannskade på tak på hytta og tett kloakk. De gjorde opp en mini skade på bil jeg kjørte på, jeg tok bilde og kunne ikke se skaden. Den kom på kr 33.000 det er antall skader du blir vurdert etter så jeg er også opptatt av utlegget de har på meg. Forsøkte og få endret premien ca kr 40.000 fikk en lang mail at jeg hadde det beste, sjekket Gjensidige gjennom NAF de hadde jeg spart kr 2500 bare på bil. 🤔

Tryg Forsikring har totalt 1027 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR