Meny

Knif Trygghet Forsikring omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Gå til Knif Trygghet Forsikring
2,9/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
14
av 18 innen
skadeforsikring
56%
anbefaler
Knif Trygghet Forsikring
Filtrer omtaler
3
2
0
1
3
Sorter omtaler etter
Viser av 9 omtaler med
Nyeste først
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Knif Trygghet Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Gjorde ingenting med åpenbart svindler."

Hadde forsikring gjennom knif der jeg hadde en sak mot en dame som hadde gamle skader på bilen sin og brukte det mot min forsikring uten at de orket å gjøre noe med dette. Ringte de opp for oppdatering i saken men ble bare fortalt at jeg skulle bli ringt opp i senere tid, noe som jeg aldri ble. Latterlig dårlig skadeoppgjør.

Svar fra Knif Trygghet Forsikring
06.04.2022 14:49
Hei Jens. Takk for tilbakemeldingen din. Det er leit å lese at du har hatt en dårlig opplevelse. Hvis du mener at det er gjort feil i erstatningsoppgjøret ønsker vi at du tar dette opp med oss. Send oss en mail på [email protected] Du kan lese mer om klagemuligheter her: https://www.kniftrygghet.no/Klagemuligheter
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Ekstremt leit"
2 syns denne omtalen er nyttig

Har vært i kontakt med Kniff forsikring flere ganger, da jeg er kristen selv og var interessert i å bytte da jeg hørte det er oppbygt på kristne verdier så selfølgelig! Det første som møter meg på telefon er en sur, gretten går utifra "eldre" mann, som ikke kunne gi meg noen forsikring eller ta imot meg som kunde, og gav meg heller ikke en reell grunn, mer enn at jeg satt igjen med følelsen at jeg ikke er kristen nok, eller har nok penger for å kunne ha forsikring der.. Går ann å lese mellom radene.. Minnet meg i det store og hele som en form for sekt? Og han forsto seg heller ikke så godt på pc, så han satt og snakka høyt ut i lufta at PCen krangler, er ikke helt sikkerr på hvordan jeg gjør dette og dette vil ta tid..ekstremt uhøflig og avvisende. Men jeg gav meg ikke, jeg ville ha et tilbud så han måtte bare gi etter tilslutt og sende over et tilbud, som forresten kom flere dager senere.. Det var første møte. Andre møte var å hjelpe moren min ang en faktura, dette var da ei dame som også var veldig uhøflig på andre enden. Prøvde å forklare henne at moren min ikke var noe særlig oppdatert i den moderene teknologien å at hun trengte hjelp av meg, det var uaktuelt fordi hun var selv nødt til å forklare og snakke sin sak? Hun som satt på andre enden var heller ikke oppdatert eller imøtekommende overhodet. Tredje telefon samtale var å hjelpe begge mine foreldre med endring i forsikringene doms, og kan vel ikke så at det var så annerledes mottakelse på andre enden.. Svært kjedelig og trist, for å sette det helt på spissen da dette skal være "nådesøsken" Kanskje være bærere av litt annerledes frukt enn det hverdagslige, kanskje kjærlighet, overbærendehet, tålmodighet? Trodde at dette forsikring selskapet var annerledes men nei, langt ifra. Minner litt om Visjon Norge, skal være en kristen Kanal men det sitter bare i munnen lommeboka, og ikke i praksis. Ikke noe nestekjærlighet her ikke desverre. Utover de "bibelske" prinsippene så er de dyre, uprofesjonelle, tror ikke service innrettet finnes i doms vokabular. Og kanskje, bare kanskje trenger de folk som er yngre og vet hva de snakker om i det minste på andre enden av røret. All the best 👌🏼🙏🏼

Svar fra Knif Trygghet Forsikring
11.03.2021 09:52
Hei. Takk for tilbakemeldingen din. Dette var veldig trist å lese og det er ikke slik vi ønsker at noen skal oppleve kontakten med oss. Vi har gode tilbakemeldinger fra spørreundersøkelser, men vi tar ditt innspill på alvor og vil se på hva vi kan gjøre av forbedringer.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Kundevennlig selskap"

Rabatt for kirkelig ansatte, noe som har vært avgjørende for at vi bruker selskapet

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Fornøyd kunde"

Endelig funnet en forsikring som dekker vårt behov som familie til en god pris. Erfaren rådgiver som er lett tilgjengelig:)

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Billig i gode tider, men smålige når uhellet først er ute🙄"
4 syns denne omtalen er nyttig

Det som er bra er at vi har fått gode betingelser på boliglån ved å ha forsikring i knif. Kundemassen er sikkert lojale og forsiktige, derfor kan sikkert prisene være forholdsvis lave på prisene. Men ved flere anledninger vi har tatt kontakt vedr boligforsikring etc har det alltid vært en lovhjemmel hvorfor vi ikke kan få utbetaling, eller en tilleggsforsikring vi skulle hatt. Dette ble ikke snakket så mye ved inngåelse. I gode tider bra å ha, men frykter hva som vil bli utkommet for oss den dagen vi virkelig trenger det. Vil gjerne bytte, men en jobb det og😩😆

Svar fra Knif Trygghet Forsikring
17.10.2020 09:11
Hei Linn. Vi ønsker at du skal være trygg når du er kunde hos oss, og det er leit å lese at du ikke opplever det slik. Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice for en gjennomgang av forsikringene dine, så kan vi se om det er noe du mangler eller ønsker å endre på.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Tillitsfullt og konkurransedyktig"

Har lenge vært konkurransedyktige, men vi vil nå sjekke dette

Oddveig S
Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Smålig"
5 syns denne omtalen er nyttig

Jeg tråkket over på en fortauskant, falt og ødela brillene mine. Får ingen erstatning. Optikeren der jeg kjøpte brillene ble helt forskrekket, hadde aldri opplevd at kundene ikke fikk erstattet briller på reiseforsikring eller innbo. Vi har hatt alle forsikringene i Knif i 10 år, og aldri hatt noen utbetalinger. Jeg har klaget, men samme avslag.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Solid, tilgjengelig og omgjengelig"

Bare positive erfaringer! Usikker på pris bil og reiseforsikring.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Billig og problemfritt"
1 syns denne omtalen er nyttig

For de som har mulighet til å benytte KNIF bør dette selskapet vurderes grundig. Da jeg forsikret min første bil, hadde KNIF det desidert beste tilbudet. De gangene jeg har vært utsatt for skade, har oppgjørene skjedd raskt og greit. For noen år siden var jeg uheldig å kjøre på en elg, og KNIF fikset oppretting og reparasjon av bilen uten trekk i bonus. Raskt og effektivt, og absolutt å anbefale.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR