Sammenling. Bytt. Spar.
Oppdatert fredag 9. juni

Slik får du den beste bilforsikring til Polestar 2

Polestar 2 forsikring - få tilbud på forsikring

For å få den beste og den billigste forsikringen til din Polestar 2 er det viktig at man sammenligner alternativene. Få tilbud på forsikring til Polestar 2

Få tilbud på bilforsikring til din Polestar 2 i vår anbudstjeneste for bilforsikringer. Innhent og sammenlign tilbud på Polestar 2.
Få tilbud på bilforsikring til din Polestar 2 i vår anbudstjeneste for bilforsikringer. Innhent og sammenlign tilbud på Polestar 2.

Polestar 2 forsikring

Polestar 2 blir mer og mer populært her til lands, og forsikringsselskapene er splittet i hvor mye en forsikring til en slik bil skal koste.

Det blir derfor ekstra viktig å sammenligne flere tilbud på forsikringer til Polestar 2 slik at du ikke ender opp med å betale mer enn du må.

Få tilbud på forsikring til Polestar 2 fra flere forsikringsselskap samtidig her

Slik forsikrer du din Polestar

I forsikringsbransjen er det viktig at man velger et selskap man kan stole på, og et selskap som kommer til å hjelpe deg når uhellet først skjer.

Ved inngåelse av forsikringen er det vanskelig for alle og en hver å vite hvordan selskapet ditt kommer til å håndtere et eventuelt skadeoppgjør.

Derfor har Bytt.no jobbet de siste årene med å innhente brukerverifiserte omtaler innenfor forsikringsbransjen slik at du skal kunne få et eksklusivt innblikk i hvordan forsikringskundene opplever skadeoppgjørene.

Les blant 29636 brukerverifiserte kundeomtaler slik at du lettere kan velge forsikringsselskapet som tar best vare på sine kunder her.

Slik forsikrer du din Polestar best

  • Undersøk hva kundene mener om forsikringsselskapet
  • Undersøk og sammenlign forsikringsvilkårene
  • Legg bilforsikringen ut på anbud for å presse forsikringsprisen ned

Ønsker du å forsikre en annen bil? I Bytt.no sin anbudstjeneste for bilforsikring vil du få skreddersydde forsikringtilbud til alle biler på det norske markedet. 

Hva koster forsikring til Polestar 2?

En bilforsikring til Polestar 2 koster 17 600 kroner årlig.

For at du skal få en full kaskoforsikring til din Polestar 2 så kan dette koste deg opp til 17 600 kroner årlig, eller 1 400 kroner månedlig. Dette inkluderer ikke trafikkforsikringsavgiften.

Prisen på forsikringen er hentet fra Finansportalen, og skal gjenspeile en gjennomsnittlig nordmann på 30 år, med 0% bonus oppspart. Du kan lese mer om hvilke kriterier vi har satt for å beregne forsikringsprisene her. 

Sammenlign forsikringer til Polestar 2

Selv om det ofte frister å gå for det billigste alternativet, så er ikke dette alltid like lurt i forsikringsbransjen. Pris henger ofte sammen med dekningsgrunnlag, og man burde alltid lese kontraktene før man signerer avtalen.

En forsikring til Polestar 2 burde ikke koste deg mer enn 17 600 kroner årlig, og man kan ofte oppleve å få en billigere pris ut ifra hvilke avtaler du allerede har, og hvor mange forsikringer du har, eller ønsker å flytte. 

Ut ifra forskjellige personlige avtaler, eller medlemskap i organisasjoner eller interesseorganer ser vi at forsikringsprisen årlig kan variere fra 12 000 kroner og opp mot 18 000 kroner.

Få skreddersydde spesialtilbud på forsikring til Polestar 2 i vår anbudstjeneste for bilforsikringer her.

Slik får du den beste og billigste forsikringen til Polestar 2

For at du skal kunne føle deg trygg på at du velger både den billigste bilforsikringen, men også den beste så er det alltid lurt til å undersøke hva kundene i forsikringsselskapet selv sier om selskapet.

Forsikringsselskaper annonserer ofte for sine gode og trygge forsikringer som skal dekke alt mellom himmel og jord. Problemet med disse reklamene er ofte at man sjeldent får testet om dette stemmer, før uhellet først har skjedd.

I Bytt.no sin omtaleportal kan du enkelt lese deg opp blant 29636 erfaringer til kundene i de forskjellige forsikringsselskapene. På denne måten får du et innblikk i hvordan forsikringsselskapet opererer og håndterer sine kunder, før du legger all tilitt inn i selskapet.

Ta meg videre til Bytt.no sin omtaleportal for forsikringer her

HVOR MYE KAN DU SPARE?

Visste du at en familie årlig kan spare inntil 20 000 kr på å bytte forsikringsselskap? Nå har mer enn 450 000 nordmenn har brukt våre forsikringstjenester for å motta flere tilbud på sine forsikringer.

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Velg hvilke forsikringer du ønsker tilbud på, og velg hvilke selskaper du ønsker tilbud fra. Tilbudene du mottar er gratis og helt uforpliktende.

Bilforsikring

Norges beste og billigste bilforsikringer - sjekk hvor mye du kan spare

BILFORSIKRING

Husforsikring

Norges beste husforsikringer. Sørg for at største investeringen din er riktig forsikret

HUSFORSIKRING

Innboforsikring

Det er store forskjeller på innboforsikring og hva de dekker. Dette er de beste innboforsikringene.

INNBOFORSIKRING

Reiseforsikring

Alt du trenger å vite om de beste og billigste reiseforsikringene - se full oversikt

REISEFORSIKRING
NYLIGE OMTALER OM BILFORSIKRING
Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR