Meny

Beste mobilabonnement februar 2023

Bytt.no har sammenlignet og testet 210 mobilabonnement - her er best i test februar 2023

Release Talkmore Chilimobil Happybytes har de beste mobilabonnementene så langt i februar

OPPDATERT mandag 6. februar 2023

Norske mobilkunder har kåret de beste mobilabonnementene i februar. Hele 15405 mobilkunder har til nå skrevet en omtale om sine mobilabonnement og mobiloperatører, og på denne siden finner du raskt og enkelt frem til de mobilabonnementene norske mobilkunder er mest fornøyde med.

Dette er Norges beste mobilabonnement februar 2023
HVILKET ER BEST? Det er 210 mobilabonnement på markedet i dag. Bytt til et mobilabonnement andre er fornøyde med!

Det billigste er ikke nødvendigvis det beste

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Innen mobiltelefoni sammenligner vi totalt 319 mobilabonnement, bedriftsabonnement og mobile bredbånd fra alle 25 mobiloperatører og vi har tatt i mot over verifiserte 15405 omtaler fra norske mobilkunder.

Det er enkelt å finne de billigste mobilabonnementene på Bytt.no, men som vi alle erfarer fra tid til annen så er det ikke alltid det billigste alternativet er det beste.

Derfor kombinerer vi pris og datapakker til alle mobilabonnement på markedet sammen med hva 15405 kunder mener, og resultatet blir en unik kundedrevet best-i-test kåring av Norges beste mobilabonnement.


Tips: Usikker på hva som er best for deg?

Da anbefaler vi deg å prøve vår gratis anbudstjeneste hvor du får personaliserte tilbud fra flere mobiloperatører. Du fyller enkelt ut litt informasjon og så blir du kontaktet av rådgivere som alle konkurrerer om å gi deg sine beste tilbud. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Klikk her og sammenlign tilbud fra flere mobiloperatører.


Slik kåres de beste mobilabonnementene

For at kåringen av beste mobilabonnement skal være rettferdig skjer den automatisk og uten påvirkning fra ansatte i Bytt.no eller fra operatørene. Ettersom det varierer hvor mye datatrafikk man har behov for har vi valgt å kåre fire vinnere av beste mobilabonnement februar 2023, en for hver av kategoriene:

 • Lite data
  Norges beste mobilabonnement mellom 1 og 4 GB data hver måned. Dette er passende for deg som bruker mobilen til enkle oppgaver som å lese e-post og sporadisk surfing.
 • Middels data
  Norges beste mobilabonnement mellom 5 og 9 GB data hver måned. Dersom du er ofte på sosiale medier og ser en del film fra f.eks Netflix så er dette et passende mobilabonnement for deg.
 • Mye data
  Norges beste mobilabonnement mellom 10 og 19 GB data hver måned. Et mobilabonnement over 10 GB data hver måned passer for deg som bruker mobilen mye, med daglig video og musikkstreaming.
 • Superbruker
  Norges beste mobilabonnement med mer enn 20 GB hver måned. Passer for deg som bruker mobilen til å dele internett til andre, ser mye på video i HD og er mye på sosiale medier.

Vi vektlegger også en rekke forskjellige kriterier for å kåre de beste mobilabonnementene. For å unngå manipulasjon går vi ikke ut med de konkrete faktorene, men de blir påvirket av bl.a:

 • Kampanjer og velkomstpris
  Vi vektlegger ikke kampanjepriser og velkomsttilbud. Prisene på mobilabonnementet er prisen mobilabonnementet til syvende og sist kommer til å koste deg hver måned.
 • Må tilby
  For at mobilabonnementet skal bli med i kåringen så må det som et minimum tilby fri tale, fri SMS og MMS, inkludere bruk i EU/EØS og inkludere data rollover. Mobilabonnement som utelukkende støtter eSim er ikke hensyntatt i kåringen.
 • Aldersgrense
  For at mobilabonnementet skal bli med i kåringen så må kunder i alle aldre kunne bestille mobilabonnementet.
 • Kåring
  Vi kårer en vinner for hver kategori basert på en vektet utregning mellom pris, GB og omtaler. Et selskap på ha minimum 100 omtaler for å bli vurdert. Til omtalene vekter vi bl.a. opplevd kundeservice og i hvilken grad kundene mener de får verdi for pengene. For ordens skyld nevner vi at det er helt gratis for mobilselskapene å innhente og svare på omtaler fra sine kunder.

Her er Norges beste mobilabonnement i februar 2023 basert på 15405 tilbakemeldinger:

LITE DATA
4,3/5
Release 3 GB fra Release
189 kr/mnd

Norges beste mobilabonnement for lite bruk i februar 2023

Beste mobilabonnement med lite data i februar 2023

Det beste mobilabonnementet for lite bruk er et 3 GB abonnement fra Release til kun 189 kr/mnd

Mobilabonnementet fra Release er i februar Norges beste mobilabonnement for lite bruk. Prisen på 189 kr/mnd er også svært konkurransedyktig sett opp mot andre tilsvarende mobilabonnement.


Dersom du bruker lite data hver måned, som f.eks å kun sporadisk lese nyheter eller sjekke e-post så er dette mobilabonnementet å anbefale i følge 471 av Release sine mobilkunder.


Alle mobilabonnement fra Release har Telenor-dekning. Med mobilabonnementet Release 3 GB får du fri tale, SMS og MMS, samt 3 GB data du kan bruke i Norge og i EU/EØS. Fri fart, full Telenor-dekning og data rollover er inkludert.

Populære mobilabonnement for lite bruk

Sammenlign og bytt til et bedre og billigere mobilabonnement

NiceMobil 1 GB
SIM-kort
eSIM
46 omtaler
1 GB
pr. mnd
95 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
Plussmobil 1 GB Basis
SIM-kort
90 omtaler
1 GB
pr. mnd
99 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
PlussMobil 1 GB
SIM-kort
90 omtaler
1 GB
pr. mnd
119 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
Ung 1 GB
SIM-kort
eSIM
95 omtaler
1 GB
pr. mnd
119 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
1 GB
SIM-kort
eSIM
219 omtaler
1 GB
pr. mnd
119 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
MIDDELS DATA
4,7/5
8 GB fra Talkmore
329 kr/mnd

Norges beste mobilabonnement for middels bruk i februar 2023

Beste mobilabonnement med middels data i februar 2023

Det beste mobilabonnementet for middels bruk er til nå i februar et 8 GB abonnement fra Talkmore til kun 329 kr/mnd

8 GB fra Talkmore koster 329 kr pr. mnd og inkluderer fri tale, SMS og MMS. Kombinasjonen av pris og Talkmore's 2748 omtaler gjør at deres 8 GB mobilabonnement så langt i februar 2023 er testens beste mobilabonnement for middels bruk. Fritt 8 GB mobilabonnement fra Talkmore inkluderer 4G+ Telenor-dekning, er uten bindingstid, har Data Rollover og fri fart. I tillegg kan du bruke inkludert data, ringe, sende SMS og MMS så mye du vil i Norge og i EU.


Dersom du bruker moderat med data hver måned, som f.eks enkel video- og musikkavspilling så er dette mobilabonnementet å anbefale i følge 2748 av Talkmore sine mobilkunder.


Alle mobilabonnement fra Talkmore har Telenor-dekning.

Flere gode mobilabonnement for middels bruk

Sammenlign og bytt til et bedre og billigere mobilabonnement

NiceMobil 5 GB
SIM-kort
eSIM
46 omtaler
5 GB
pr. mnd
150 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
Plussmobil 8 GB Basis
SIM-kort
90 omtaler
8 GB
pr. mnd
195 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
PlussMobil 5 GB Ung
SIM-kort
90 omtaler
5 GB
pr. mnd
199 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
5 GB
SIM-kort
645 omtaler
5 GB
pr. mnd
199 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
eSIM 5 GB
eSIM
645 omtaler
5 GB
pr. mnd
199 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
MYE DATA
3,7/5
15 GB fra Chilimobil
249 kr/mnd

Norges beste mobilabonnement for mye bruk i februar 2023

Beste mobilabonnement med mye data i februar 2023

Vinneren av det beste mobilabonnementet for mye bruk er på 15 GB og tilbys av Chilimobil til kun 249 kr/mnd.

Mobilabonnementet "15 GB" fra Chilimobil koster 249 kr pr. mnd og kommer også med fri tale, SMS og MMS. Sammenlignet med andre mobilabonnementer som har tilsvarende datapakke og operatørens 645 omtaler kommer dette mobilabonnementet best ut i testen for abonnement til mye bruk i februar 2023.


Chilimobil sine mobilabonnement inkluderer fri tale, SMS og MMS i Norge, EU og EØS. I tillegg til dette får du med Data Rollover og Fri Fart. Alle mobilabonnement fra Chilimobil har full Telia-dekning.


Dette mobilabonnementet passer for deg som bruker mye data hver måned. Hvis du f.eks ser mye video eller er mye på sosiale medier så er, følge 645 av Chilimobil sine mobilkunder, et anbefalt mobilabonnement.

Gode alternativer til deg som bruker mye data

Topp 5 andre gode alternativer til Chilimobil sitt 15 GB abonnement

NiceMobil 12 GB
SIM-kort
eSIM
46 omtaler
12 GB
pr. mnd
200 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
PlussMobil 10 GB Ung
SIM-kort
90 omtaler
10 GB
pr. mnd
239 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
Plussmobil 10 GB Basis
SIM-kort
90 omtaler
10 GB
pr. mnd
239 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
Release 10 GB
SIM-kort
eSIM
471 omtaler
10 GB
pr. mnd
249 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
645 omtaler
15 GB
pr. mnd
249 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
SUPERBRUKER
4,4/5
Fri Data+ fra Happybytes
398 kr/mnd

Norges beste mobilabonnement i februar 2023 for deg som er superbruker!

Beste mobilabonnement for superbruker i februar 2023

Med hele 108 GB hver måned er mobilabonnementet til Happybytes til kun 398 kr/mnd det beste mobilabonnementet for superbrukere så langt i februar 2023

Mobilabonnementet "Fri Data+" fra Happybytes er i februar Norges beste mobilabonnement for superbrukere. Prisen på 398 kr/mnd er også svært konkurransedyktig sett opp mot andre tilsvarende mobilabonnement, men det er mengden positive omtaler som gjør at Happybytes er kåret til best i test for superbrukere.


Dersom du bruker mobilen svært aktivt, som f.eks å dele internett til PC eller med andre og ser regelmessig filmer og mye video så er dette et mobilabonnement å anbefale for superbrukere i følge 638 av Happybytes sine mobilkunder.


Alle mobilabonnement fra Happybytes har Telenor-dekning. Happybytes Fri Data+ gir deg fri bruk av tale samt dataforbruk opp til 108 GB hver måned. Bruker du mer enn 108 GB betaler du ingenting ekstra, men hastigheten reduseres til 3 Mbit/sekund.

Alternative superbruker-mobilabonnement

Trenger du mer data? Her finner du de beste mobilabonnementene med minimum 20 GB data hver måned!

Plussmobil 25 GB Basis
SIM-kort
90 omtaler
25 GB
pr. mnd
289 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
PlussMobil 25 GB Ung
SIM-kort
90 omtaler
25 GB
pr. mnd
299 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
20 GB
SIM-kort
645 omtaler
20 GB
pr. mnd
299 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
eSIM 20 GB
eSIM
645 omtaler
20 GB
pr. mnd
299 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
iceUng 30 GB
SIM-kort
3006 omtaler
30 GB
pr. mnd
299 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
Release 25 GB
SIM-kort
eSIM
471 omtaler
25 GB
pr. mnd
329 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid
Fri Data
SIM-kort
638 omtaler
108 GB
pr. mnd
348 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
PlussMobil 30 GB
SIM-kort
90 omtaler
30 GB
pr. mnd
349 kr
pr. mnd
Detaljer
Les mer
Samarbeid

SAMMENLIGN OG BYTT HOS BYTT.NO

Visste du at en familie enkelt kan spare inntil 5 000 kr årlig ved å bytte mobilabonnementene til en billigere mobiloperatør?

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi. Vi sammenligner alle 210 mobilabonnement fra alle 17 mobiloperatører og kombinerer dette med tusenvis av verifiserte omtaler om operatørene og abonnementene. Se oversikten over alle mobilabonnement på markedet eller prøv vår kalkulator som finner de beste og billigste mobilabonnementene for deg.

OMTALER SOM OMHANDLER DE BESTE MOBILABONNEMENT
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR