Sammenling. Bytt. Spar.
Infosenter Omtaler Rangering

Slik blir selskapene rangert

Rangeringen av selskapene er konstruert slik at du som forbruker enkelt skal kunne skille gode og dårlige selskaper fra hverandre, basert på andres erfaringer og meninger om disse selskapene. Derfor rangerer vi selskapene i de forskjellige bransjene på en intuitiv og forståelig 1 til 5 skala, hvor hvert selskap og hver tjeneste har en oppsummert poengsum. Poengsummen baseres på en rekke forskjellige parametere og beregnes på nytt hver gang en ny omtale om selskapet blir publisert.

Poengsummen kalkuleres helt identisk for alle, noe som betyr at rangeringen er rettferdig for selskapene og at du med sikkerhet kan foreta en informert og begrunnet beslutning. Bedrifter kan ikke betale for å endre eller fjerne omtaler.

Slik er Bytt.no sin omtaleskala fordelt:

1.0 - 1.4

Forferdelig

1.5 - 2.4

Dårlig

2.5 - 3.4

Middels

3.5 - 4.4

Bra

4.5 - 5.0

Utmerket

Datagrunnlag

Basert på vårt datagrunnlag kalkulerer vi selskapets totale poengsum fra 1 til 5 gjennom vår proprietære algoritme.

Vi offentliggjør ikke detaljene rundt denne algoritmen. Dette er hovedsaklig for å forhindre ondsinnet manipulering og misbruk og samtidig sørge for høyest mulig datakvalitet.

Vi foretar kontinuerlige justeringer og forbedringer på denne kalkuleringen.

En hver endring følger alltid to direktiver: En hver endring skal komme våre brukere til gode, og en hver endring skal være rettferdig og absolutt identisk for alle selskaper.

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR