Meny
VILKÅR FOR PUBLISERING AV OMTALE PÅ BYTT.NO
Bytt.no er en upartisk og nøytral forbrukertjeneste

Bytt.no er en upartisk og nøytral forbrukertjeneste. Vi samler ikke inn omtaler på oppdrag fra andre selskaper. Vi lar ikke andre selskaper på noen måte redigere, slette eller på annen måte manipulere omtaler andre brukere sender inn. Eneste unntak fra dette er om en omtale skulle inneholde sensitiv informasjon eller bryte norsk lov.

Bytt.no har nulltoleranse for fiktive omtaler

Vi ønsker at omtalene som publiseres på Bytt.no gjenspeiler et korrekt bilde av selskapene og produktene som omtales gjennom opplevelsene fra deres kunder. For å tilby våre brukere en upartisk og rettferdig sammenligning av høy kvalitet ser vi behov for å kvalitetssikring av omtalene vi mottar. Vi har derfor utarbeidet noen vilkår og retningslinjer for å kunne bruke tjenesten vår.

Kundeløfte

Bytt.no vil være Norges beste tjeneste for utveksling av erfaringer. Vi ønsker åpenhet og et transparent bilde av det norske markedet, og for å oppnå dette lar vi ikke selskapene få mulighet til å moderere innholdet på tjenesten, gitt at omtalen ikke inneholder sensitiv informasjon eller bryter norsk lov. Slik jobber vi for at omtalene og rangeringene som du finner på Bytt.no gjenspeiler de faktiske markedene og dets selskaper i Norge på en god og transparent måte gjennom å la folk dele sine erfaringer.

Ved å gi deg Norges beste forbrukerportal for erfaringer går vi ett skritt nærmere vårt mål, som er å lage Norges beste sammenligningsportal for forbrukerrelaterte tjenester.

Betingelser for at du får godkjent din omtale

Ved å godkjenne vilkårene samtykker du til at følgende betingelser er korrekt

 • Omtalen er basert på egne erfaringer

  Jeg samtykker til at omtalen kun er basert på mine egne erfaringer, og at den ikke er skrevet på vegne av noen andre, og/eller at den baseres på andres erfaringer eller opplevelser.

 • Omtalen inneholder ikke

  - Personangrep eller andres navn eller kontaktinfo
  - Offentliggjøring av sensitiv informasjon
  - Banneord eller støtende ordbruk
  - Markedsføring for andre selskaper, produkter eller tjenester

 • Jeg mottar ikke godtgjørelse

  Jeg samtykker til at jeg ikke mottar noen form for godtgjørelse for å skrive denne omtalen. Med godtgjørelse menes det også deltakelse i konkurranser, premiering, betaling, rabatter, kundefordeler eller lignende goder og fordeler.

 • Jeg er ikke direkte tilknyttet selskapet

  Jeg er ikke er ansatt av dette selskapet direkte eller indirekte, eller av en konkurrerende virksomhet direkte eller indirekte. Jeg er ikke i direkte relasjon, eller i familie med noen som ansatt i selskapet. Jeg har ikke noe personlig forhold til selskapet, annet enn å eventuelt være, eller å ha vært en kunde av selskapet.

Dersom ovennevnte betingelser ikke overens med din omtale, skal du ikke godkjenne vilkårene, samt avslutte prosessen.

Bytt.no kan publisere omtalen din

Ved å samtykke til vilkårene gir du fra deg omtalen, dets innhold og informasjon til Bytt.no. Du samtykker til at Bytt.no overtar alle rettighetene som er tilknyttet omtalen du har skrevet, og at Bytt.no kan lagre, moderere, slette, fjerne, korrigere, publisere og distribuere informasjonen videre etter eget ønske.

Ved å akseptere vilkårene gir du Bytt.no rett til å frastå fra å publisere, eller når som helst kunne slette eller fjerne omtalen din dersom vi mistenker at den er falsk eller strider mot våre til enhver tid gjeldende vilkår.

Vi forbeholder oss også retten til å foreta modereringer på omtalen. I de tilfeller dette skjer skyldes det normalt sensurering av sensitiv informasjon, grove skrivefeil eller bruk av banneord. Bytt.no vil aldri foreta modereringer som i stor grad endrer budskapet eller tråden i omtalen.

Personvern

Ved å bruke tjenesten vår samtykker du også til våre vilkår for personvern.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR