Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO

Hvordan bytte til eSIM? Bli med på utviklingen

OPPDATERT TIRSDAG 7. FEBRUAR 2023

På Bytt.no kan du enkelt sammenligne alle eSIM abonnementer i Norge, og enkelt bytte til en ny mobiloperatør. Men hvordan bytter man til eSIM egentlig?

Se hvor enkelt det er å bytte til eSIM! eSIM er billig, miljøsparende, og enkelt. Se hvor raskt du kan bytte til eSIM videre i artikkelen.
Se hvor enkelt det er å bytte til eSIM! eSIM er billig, miljøsparende, og enkelt. Se hvor raskt du kan bytte til eSIM videre i artikkelen.

De tradisjonelle SIM-kortene er på vei inn i arkivet, og ny teknologi bringer eSIM til banen. eSIM er SIM-kortet som både bevarer miljøet, og sparer penger for forbrukeren.

Dette er eSIM

eSIM, eller embedded SIM er et SIM-kort integrert i din telefon fra før av, som mobiloperatører kan koble seg på, i stede for å måtte produsere unike SIM-kort for hver nye kunde. 

Et eSIM abonnement koster mobiloperatørene endel mindre i form av arbeidstimer og kostnader i forbindelse med å lage et SIM-kort. Dette smitter over på kundene også, hvor man nå kan finne egne dedikerte eSIM abonnementer, som kun tilbys til eSIM.

Se oversikt over alle norske eSIM-abonnementer og finn det billigste her

Hvordan bytter man til eSIM?

Det har aldri vært enklere å bytte et mobilabonnement enn det er nå. Abonnementsbyttet er over på få minutter, og det eneste du trenger å gjøre er å finne leverandøren du ønsker å prøve ut. 

For å bytte til et eSIM abonnement må du gjøre følgende:

  1. Finn mobiloperatøren du ønsker å bytte til og bestill eSIM abonnementet
  2. Vent på introduksjons-epost fra din nye mobiloperatør
  3. Skann tilsendt QR-kode, og følg instruksene på telefonen din

Se Bytt.no sine sammenligningslister for eSIM abonnementer her

Bytt til eSIM hos din nåværende mobiloperatør

Mange mobiloperatører tilbyr støtte for eSIM, kontra dedikerte eSIM abonnementer, som vil si at du har mulighet til å bestille eSIM som et produkt på ditt nåværende abonnement. 

Det følger ingen fordeler med å gjøre det på denne måten, men hvis du ønsker eSIM istedenfor vanlig SIM-kort så må du gjøre følgende:

  1. Undersøk om din mobiloperatør har støtte for eSIM her
  2. Undersøk om din mobiltelefon støtter eSIM her
  3. Kontakt kundesupport og be de bestille opp et eSIM til deg. 

Dette gir deg desverre ingen rabattert månedskostnad på ditt mobilabonnement.

SE OGSÅ: Skreddersy dine mobilabonnementer til nøyaktig så mye GB du trenger hver måned, og få tilbud på pris fra flere mobiloperatører i Bytt.no sin anbudstjeneste for mobilabonnementer her
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR