Sammenling. Bytt. Spar.

Mobilt bredbånd på hytta? Hva er et hyttebredbånd

OPPDATERT TIRSDAG 7. FEBRUAR 2023

Nye abonnementer tar markedet med storm! Hyttebredbånd lar deg surfe lynraskt på hytta. Men hva er egentlig et hyttebredbånd

Se alle fordelene et hyttebredbånd bringer til ferien din på Bytt.no
Se alle fordelene et hyttebredbånd bringer til ferien din på Bytt.no

Hva er et hyttebredbånd

Hyttebredbånd er et mobilt bredbånd som er ment for bruk til hytta. Hyttebredbåndene kommer med flere forskjellige løsninger som gjør det billigere for deg å ha et bredbånd man bruker bare noen helger i året.

Hyttebredbånd har mange navn og de fleste operatører som tilbyr mobile bredbånd tilbyr også hyttebredbånd, eller andre billige løsninger for ditt sekundære bredbånd.

 

NYHET: Få skreddersydde tilbud på mobile bredbånd dedikert til bruk på hytta eller farta her

I våre sammenligningslister for mobile bredbånd kan du enkelt se hvilke bredbånd som som er ment til bruk på hytta, samtidig som du kan sammenligne alternativene på både pris og erfaringer fra kundene. 

Fordelene med et hyttebredbånd:

De generelle fordelene med et hyttebredbånd, eller mobiloperatørenes versjoner av mobile bredbånd ment til bruk på hytta, er at de er billigere enn ditt primære bredbånd på din hjemmeadresse.

  • Hyttebredbånd er billigere enn vanlige mobile bredbånd hvis man bruker bredbåndet lite.
  • Pausepris lar deg pause abonnementet i enkelte måneder hvor du ikke bruker bredbåndet. 
  • Hastighetssperrer er en løsning noen operatører tilbyr hvor du ikke blir fakturert for bruk av mobildata utover datakvota, men heller at hastigheten blir redusert.
  • Hvilemodus lar deg betale en redusert månedspris de månedene du bruker mindre mobildata enn et gitt antall.  

Dette er Norges beste og billigste hyttebredbånd

Enkelte operatører lar deg pause abonnementet, eller halverer fakturaen på de månedene du bruker under en gitt mengde GB på ditt mobile bredbånd, men det er en operatør som skiller seg ut med sine hyttebredbånd.

Chilimobil har mobile bredbånd med lav månedskostnad slik at man ikke betaler mye de månedene man ikke bruker internettet, også blir man heller fakturert for brukte GB over den inkluderte datamengden. 

På Chilimobil sine hjemmesider kan du se hvor mye det vil koste deg å bruke 98 GB den ene måneden f.eks, også 14 GB den andre måneden. 

Chilimobil tilbyr forskjellige pakker hvor du kan velge hvor mye mobildata du ønsker at skal være inkludert hver måned. Er man på hytta opp til flere ganger hver måned burde man kanskje velge et hyttebredbånd med litt ekstra mobildata inkludert.

Få tilbud på mobilt bredbånd fra flere operatører

I Bytt.no sin anbudstjeneste for mobile bredbånd vil du få uforpliktende tilbud på mobile bredbånd fra flere norske mobiloperatører samtidig. Tilbudene kan du bruke som videre forhandlingskort.

Få tilbud på mobilt bredbånd fra opp til 3 leverandører og velg eller forkast tilbudene slik du selv ønsker. Bytt.no setter leverandørene opp mot hverandre, hvor det blir opp til leverandørene å skreddersy sine pakker best og billigst mulig til deg. 

Var ikke prisen lav nok, eller avtalen god nok kan du enkelt forhandle på både kvalitet og pris med å vise til at det er flere leverandører som også kriger om å få deg som dems nye kunde. 

Mange leverandører har som tankegang at det er bedre at de får inn en kunde de så vidt tjener penger på, enn at denne kunden skulle gå over til en av konkurrentene. Derfor er prisen ofte lavere i en anbudstjeneste.
Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR