Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert torsdag 20. juni

Kredittkort med gratis reiseforsikring inkludert

Kredittkort med gratis avbestillingsforsirking

OPPDATERT MANDAG 6. NOVEMBER 2023

De fleste kredittkortene gir deg gratis reise- og avbestillingsforsikring, så du må navigere smart gjennom kredittkortene for å finne det beste reisekortet

Med avbestillingsforsikring er du sikret hvis du ikke kan utføre reisen din likevel.
Med avbestillingsforsikring er du sikret hvis du ikke kan utføre reisen din likevel.
Ansvarlig bruk: Denne artikkelen inneholder informasjon om bruk av kredittkort. Bytt.no oppfordrer til et fornuftig og ansvarlig kredittkortbruk. Unngå spontane og uoverveide kjøp og alltid betal regningen innen forfallsdato. Hvis du har opparbeidet deg mye gjeld på kredittkort kan det være en god løsning å refinansiere kredittkortgjelden din, enten inn i boliglånet ditt eller til et billigere kredittlån hvis du ikke kan stille bolig som sikkerhet.

Hva er reise- og avbestillingsforsikring

Avbestillingsforsikring er en forsikring du har gjennom din reiseforsikring eller via ditt kredittkort. Forsikringen dekker alle reiseutgifter du har hatt i forbindelse med din reise, dersom reisen, og utgiftene, delvis er finansiert via kredittkortet ditt. 

Hvordan funker avbestillingsforsikring

Dersom du har betalt reisen din, og dine utgifter i forbindelse med reise, med et kredittkort med avbestillingsforsikring inkludert, så er du godt sikret mot uhell og andre uforutsette hendelser på din ferie. Forsikringen krever at du betaler minst 50% av reisen med ditt kredittkort. 

Sjekk kredittkortene med reiseforsikring, rabatter og cashback på flyreiser her.

Hva dekker avbestillingsforsikringen

Din avbestillingsforsikring gir deg erstatning dersom reisen må avlyses på grunn av:

  • Akutt sykdom
  • Ulykke
  • Dødsfall

I tillegg til disse 3 årsakene så finnes det også en god del andre årsaker som kan gi deg erstaning, men disse er individuelle for hvert forsikringsselskap. 

En god tommelfingerregel er å alltid ringe forsikringsselskapet sitt etter man har vært nødt til å avlyse ferien. Man vet aldri. Kanskje får man medhold i forsikringssaken?

Se hvilket kredittkort med reiseforsikring som er det beste i Norge her

Forsikring som dekker flere medreisende

Mange av kredittkortene gir også dine medreisende erstatning dersom reisen delvis er betalt via ditt kredittkort. Det kan derfor være lurt for deg å finne en forsikring som dekker hele reisefølget slik at hele familien kan bestille en ny ferie, og ikke bare kredittkorteieren.  

Farlige reisemål og kroniske sykdommer

Hvis det oppstår uforutsette situasjoner som gjør det farlig for deg å reise til ditt reisested så dekker de aller fleste avbestillingsforsikringer også dette. Uforutsette situasjoner kan f.eks. være ved naturkatastrofer, høy kriminalitet, epidemi eller pandemi og terror. 

Noen avbestillingsforsikringer dekker også akutte og alvorlige forverringer av sykdommer og lidelser som var kjent før reisen var kjøpt. Kroniske eller langvarige sykdommer krever en legeerklæring som bevis på en forverring i sykdommen din, for at avbestillingen kan dekke reisen din.

Sammenlign alternativene

Som man ser så er ikke avbestillingsforsikring bare en avbestillingsforsikring. Det finnes mange variasjoner av avbestillingsforsikring så du kan tjene mye på å sammenligne de forskjellige kortene.

Et kredittkort kommer ikke bare med avbestillingsforikringer. Man får også rabatter på utvalgte butikker og transaksjoner, sammen med et stort fordelsprogram. Det gjelder da å finne kortet som passer for ditt forbruk.

Finn det beste kredittkortet på Bytt.no

Bytt.no har utviklet en sammenligningstjeneste for alle kredittkortene som er registrert i Norge. Vi henter ut data og tall fra Finansportalen, og kombinerer dette med ekte brukeromtaler, slik at du kan føle deg trygg på ditt valg. 

Du vil også enkelt kunne se både fordeler og ulemper ved hvert kort slik at du ikke blir overrasket når regningen kommer. Vi anbefaler at du finner et kredittkort med cashback, eller et kredittkort med drivstoffrabatter. 

Vi har også utviklet en chatbot som enkelt tar mattestykket for deg, på hvor mye du sparer på å bytte ut bankkortet med et bensinkort hver gang du fyller. Chaten er selvfølgelig helt gratis og uforpliktende. Se din besparelse med et bensinkort her

Reisekort

Med et kredittkort for reise er ferien din sikret dersom man skulle bli syk eller må avlyse ferien av andre uforutsette grunner.

Et godt reisekort burde ha gebyrfrie uttak i utlandet, lave valutapåslag , rabatter eller cashback på fly og hotell, og reiseforsikring inkludert.

SE ALLE REISEKORT

Bensinkort

Et bensinkort er et kredittkort som gir deg penger tilbake, eller rabatter, for hver liter drivstoff du fyller.

Så dyrt som drivstoff har blitt i det siste, så kan det virkelig lønne seg godt å bytte ut det vanlige bankkortet, med et bensinkort.

SE ALLE BENSINKORT

Cashbackkort

Et cashbackkort er et kredittkort som gir deg penger tilbake på diverse transaksjoner. Da er det noen kort som gir cashback på alle transaksjoner, og noen kort som gir en litt høyere cashback på spesifikke transaksjoner.

Vær obs på at det som alltid kommer en begrensning på hvor mye cashback du kan få i løpet av et år.

SE ALLE CASHBACK-KORT
NYLIGE OMTALTE KREDITTKORT
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR