Meny

Norges beste og billigste bensinkort

Sammenlign 12 bensinkort på 9 banker og få den beste rabatten hver gang du fyller drivstoff

SÅ MYE KAN DIN BIL SPARE

Sjekk hvor mye din kan spare hvert år med de beste bensinkortene på markedet. Tar kun 1 minutt!

TJEN PENGER PÅ KREDITTKORTET

Et cashbackkort gir deg penger tilbake på hver transaksjon. Se hvordan du tjener mest med et kredittkort som gir cashback.

ALLE KREDITTKORT

Et kredittkort gir deg også et hav av fordeler. Se hvilket kredittkort du burde velge i vår store kredittkortoversikt.

Topp 5 beste bensinkort mandag 23. mai 2022

Topp 5 beste omtalte bensinkort. Ingen forbehold om alder eller inntekt er satt i denne listen (Endre)

Omtaler
Fordeler
Årlig besp.
365Privat MasterCard
Eks: Nom.rente 21,40%, eff.rente 26,80%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 4 020, tot: 19 020.
747 omtaler
Cashback og bensinkort
Kreditt 10 000 kr - 50 000 kr
45 rentefri dager
Årlig drivstoffbesparelse:
1 188 kr
0,99 øre/liter
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Ikke samarbeid
Flexi Visa
Eks: Nom.rente 21,50%, eff.rente 26,45%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 3 967, tot: 18 967.
171 omtaler
Cashback og bensinkort
Kreditt 10 000 kr - 100 000 kr
50 rentefri dager
Årlig drivstoffbesparelse:
854 kr
0,71 øre/liter
Detaljer
Les mer
Samarbeid
Samarbeid
NAF Xtra
Eks: Nom.rente 21,96%, eff.rente 26,33%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 3 950, tot: 18 950.
22 omtaler
Cashback og bensinkort
Kreditt 10 000 kr - 50 000 kr
45 rentefri dager
Årlig drivstoffbesparelse:
720 kr
0,60 øre/liter
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Ikke samarbeid
DNB Saga Gull MasterCard
Eks: Nom.rente 18,00%, eff.rente 22,30%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 3 345, tot: 18 345.
4 omtaler
Cashback og bensinkort
Kreditt 150 000 kr - 150 000 kr
45 rentefri dager
Årlig drivstoffbesparelse:
854 kr
0,71 øre/liter
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Ikke samarbeid
DNB Bank UNG Mastercard
Eks: Nom.rente 18,60%, eff.rente 21,49%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 3 223, tot: 18 223.
1 omtaler
Cashback og bensinkort
Kreditt 2 500 kr - 25 000 kr
45 rentefri dager
Årlig drivstoffbesparelse:
641 kr
0,53 øre/liter
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Ikke samarbeid

DET LØNNER SEG Å SAMMENLIGNE BENSINKORTENE

Det finnes hele 12 bensinkort på markedet i Norge, og besparelsen kortene gir varierer stort - det lønner seg å sammenligne bensinkortene!

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi, og våre tjenester gjør det enkelt for deg å sammenligne hele 12 bensinkort sammen med over 1820 verifiserte brukeromtaler.

Sammenlign alle bensinkort på markedet med oppdaterte priser for mai 2022

Du er nok ikke den eneste som har lagt merke til stigende drivstoffprisene. Med et bensinkort kan du holde den dyre bensinprisen i sjakk.

Et bensinkort er et flott alternativ nå når drivstoffprisene bare stiger og stiger.
Et bensinkort er et flott alternativ nå når drivstoffprisene bare stiger og stiger.

Drivstoff blir stadig dyrere og dyrere, og med de nye elbilene og fokuset Norge setter på miljøet så vil prisene og avgiftene på drivstoff neppe reduseres. Men det finnes ett grep man kan ta for at man ikke skal drukne i dyre drivstoffpriser.

Mange kredittkort tilbyr nemlig drivstoffrabatter som en del av fordelsprogrammet dems. Det kan dermed lønne seg å bytte ut det vanlige betalingskortet ut med et bensinkort.

Hva er bensinkort

Et bensinkort, eller drivstoffkort, er et kredittkort som gir deg rabatter eller penger tilbake for hver liter drivstoff du fyller. Rabatten får du som oftest som et direkte avslag på pumpeprisen når du fyller, men det finnes også kredittkort som gir deg penger tilbake på fakturaen ut ifra hvor mye drivstoff du har fylt.

Vær oppmerksom på at noen av kredittkortene gir deg et fastprisavslag i form av øre per liter, mens andre bensinkort gir deg en prosentdel i avslag.

Du kan lese mer om hva et bensinkort er, og hvilke fordeler du kan få her

Med en drivstoffpris på 14 kroner så utgjør en rabatt på 4% 56 øre/l, og 72 ører hvis drivstoffet koster 18 kroner. Du kan se din nøyaktige besparelse ved å ta deg en tur inn i våre sammenligningslister for bensinkort.

Usikker på hva det beste bensinkortet er? Vi har kåret de beste bensinkortene i 3 forskjellige kategorier. Her kan du se hvilket bensinkort som er best på 1 enkelt stasjon, alle stasjonene, og hvilket bensinkort kundene anbefaler mest. Se hvilket bensinkort som er best her

På utkikk etter laveste rente?

På dagens marked så finner vi hele 12 bensinkort hvor renten kan variere fra 18 % og hele veien opp til 22,8 %. Har du en gjeld på eksempelvis 10 000 kroner, så skiller det 40 kroner i månedlige renteutgifter fra det dyreste bensinkortet til det billigste.

Selv om man helst skal betale ned det fulle beløpet på kredittkortet hver måned, så må man også ta høyde for hvilken rente du får på kredittkortet. I noen tilfeller så kan det lønne seg å ha den laveste renten på kredittkortet, men en lavere rente resulterer som oftest i færre fordeler.

Dette bensinkortet gir den beste laveste renten

DNB Saga Gull MasterCard fra DNB Bank er et kredittkort som gir deg rabatter eller cashback for hver liter drivstoff du fyller. DNB Saga Gull MasterCard er det bensinkortet som kommer med den laveste renten, men med en lav rente så kan det fort påløpe andre kostnader.

DNB Saga Gull MasterCard gir deg 0 transaksjonsgebyrer når du fyller tanken i Norge og gir deg en drivstoffrabatt på alle stasjoner. Bensinkortet er også med i et rabatt-program som gjør at du kan tjene tilbake penger på spesifikke transaksjoner.

DNB Saga Gull MasterCard gir deg gode fordeler og betingelser, men med bare 4 brukerverifiserte omtaler så anbefaler vi at du undersøker kredittkortets detaljer før du bestiller ferien din.

 • Kan brukes på alle stasjoner
 • Høyeste drivstoffrabatt på 4,00%
 • Bensinkortet med lavest rente
 • Bensinkortet kommer med reiseforsikring
 • Setter høyt krav til inntekt
 • Ikke gebyrfrie uttak i utlandet.

Les mer DNB Saga Gull MasterCard og hva kundene til DNB Bank har å si om kredittkortet.

Eks: Nom.rente 18,00%, eff.rente 18,00%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 2 700, tot: 17 700. Annonselenke.

Lav rente, eller flere fordeler?

I de fleste tilfellene så ser man at bensinkortene med lavere renter er også bensinkortene som kommer med lavest drivstoffrabatt eller færrest fordeler. Man må derfor sette seg litt inn i hvilke fordeler man får med de forskjellige bensinkortene.

I våre sammenligningslister så ser man enkelt hvilken rente kredittkortet kommer med, sammen med alle fordelene. Ta en titt på detaljene ved kredittkortet i våre sammenligningslister for bensinkort.

Hvis man setter en god plan for bensinkortet og har økonomien til å kunne betale ned hele beløpet på kredittkortet hver eneste måned i all fremtid, så har ikke renten noe å si. Da kan man fint takke ja til et kredittkort med 22,8 % renter og dra full nytte av alle fordeler, rabatter og forsikringer uten at du merker noe til den rekordhøye renta.

Men vær oppmerksom på at noen kredittkort ikke gir deg rentefrie dager. Da kan man fort gå på en smell hvor den rekordhøye renta begynner å løpe fra dag 1.

Hvilken drivstoffrabatt skal du velge?

Alle bensinkortene kommer med rabatter på forskjellige stasjoner, samtidig som at hvilken type rabatt du får også varierer. Så det kan være vanskelig å vite hvilken type rabatt du skal gå for.

Vi har utviklet en chatbot som tar utregningen for deg slik at du kan velge bensinkortet som gir deg den største besparelsen. Se din besparelse

Øre eller prosent-avslag?

Om du skal velge et kredittkort som gir deg en prosentrabatt eller en ørerabatt går mest ut på hvilken pris du må betale for drivstoffet før avslaget blir lagt på. En prosentdel blir best hvis det er en høy pumpepris, mens et øreavslag vinner i de situasjonene hvor drivstoffet er billig.

Med en prosentrabatt på 4,000 % så får du en rabatt som utgjør 68 øre mens med en ørerabatt så får du 68 øre i avslag per liter, når drivstoffet koster 17 kroner.

1 bensinstasjon, eller alle?

Med 12 bensinkort på markedet så finner man alltids ett bensinkort som gir deg rabatter på din nærmeste bensinstasjon, men det er ikke nødvendigvis gitt at dette er kortet som gir deg best besparelse.

Den høyeste rabatten på 1 enkelt stasjon er på 1 188 kr og den får du på Esso og Esso Express, mens den høyeste drivstoffrabatten på alle stasjoner gir deg en rabatt på 1 188 kr.

Dette er bensinkortet med best rabatt på alle stasjoner

365Privat MasterCard fra Danske Bank er et kredittkort som gir deg rabatter eller cashback for hver liter drivstoff du fyller. 365Privat MasterCard har en relativt lav rente på 21,4% og med en drivstoffrabatt på 3,65% så gir dette deg en årlig besparelse på 1188 kr hvis du kjører normale lengder og fyller til normale tidspunkter.

Med 365Privat MasterCard sin drivstoffrabatt så kan du fylle drivstoff på alle bensinstasjoner, men bensinkortet gir deg også en litt høyere rabatt hvis du fyller drivstoff på Esso og Esso Express. 365Privat MasterCard er gratis å eie, har et årlig gebyr på 0 kr og kommer også med en hel rekke andre fordeler.

Med hele 747 omtaler stiller 365Privat MasterCard med en omtalerangering på 4,6 så du skal kunne føle deg trygg på at Danske Bank leverer et godt kredittkort. Andre kunder beskriver bensinkortet som: Enkelt å bruke

 • Kan brukes på alle stasjoner
 • Høyeste drivstoffrabatt på 3,65%
 • Hele 45 rentefrie dager
 • Noe lav kredittgrense
 • Ikke gebyrfrie uttak i utlandet.

Les mer 365Privat MasterCard og hva kundene til Danske Bank har å si om kredittkortet.

Eks: Nom.rente 21,40%, eff.rente 21,40%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 3 210, tot: 18 210. Annonselenke.

Ansvarlig bruk av kredittkort

Det er mange grunner til å benytte seg av kredittkort. Noen ganger trenger man litt ekstra å rutte med, man vil ha rabatt på drivstoff eller få tilgang til gunstige cashback- og rabattavtaler.

Det er samtidig viktig at man har et ansvarlig forhold til kredittforbruket. Unngå spontane og uoverveide kjøp og alltid betal regningen innen forfallsdato. Husk at pengene du bruker på et kredittkort er et lån på lik linje med alle andre lån, det er bare mye dyrere.

Hvis du har opparbeidet deg mye gjeld på kredittkort kan det være en god løsning å refinansiere kredittkortgjelden din, enten inn i boliglånet ditt eller til et billigere kredittlån hvis du ikke kan stille bolig som sikkerhet.

Du kan lese mer om ansvarlig bruk av kredittkortet her

La Bytt.no finne det beste bensinkortet for deg

Hvis du er usikker på hvor lønnsomt et bensinkort kan være for deg, så anbefaler vi at du tar en tur innom vår chatbot som enkelt regner ut hvor mye du kan spare på å bytte ut VISA kortet med et bensinkort.Ta testen her

Best omtalt mai 2022

Rente er ikke alltid det viktigste når man skal finne den beste kredittkort.
Basert på verifiserte omtaler om kredittkort, så er dette bankene kredittkortkunder er mest fornøyde med.

NYE OMTALER OM BENSINKORT
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR