Sammenling. Bytt. Spar.
Oppdatert desember 2023

Sammenlign beste bensinkort desember 2023

Utforsk alle 12 bensinkort og få den beste rabatten hver gang du fyller drivstoff

SÅ MYE KAN DIN BIL SPARE

Sjekk hvor mye din kan spare hvert år med de beste bensinkortene på markedet. Tar kun 1 minutt!

SE BESPARELSE

TJEN PENGER PÅ KREDITTKORTET

Et cashbackkort gir deg penger tilbake på hver transaksjon. Se hvordan du tjener mest med et kredittkort som gir cashback.

LES MER

ALLE KREDITTKORT

Et kredittkort gir deg også et hav av fordeler. Se hvilket kredittkort du burde velge i vår store kredittkortoversikt.

SE OVERSIKT

Topp 5 beste bensinkort mandag 11. desember 2023

Topp 5 beste omtalte bensinkort. Ingen forbehold om alder eller inntekt er satt i denne listen (Endre)

365Privat MasterCard
Eks: Nom.rente 21,40%, eff.rente 26,80%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 4 020, tot: 19 020.
749 omtaler
1,29 kr
rabatt pr. liter
1 547 kr
årlig besparelse
Ikke samarbeid
Detaljer
Flexi Visa
Eks: Nom.rente 21,50%, eff.rente 26,45%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 3 967, tot: 18 967.
176 omtaler
1,04 kr
rabatt pr. liter
1 248 kr
årlig besparelse
Samarbeid
Detaljer
Shell MasterCard
Eks: Nom.rente 23,50%, eff.rente 38,54%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 5 781, tot: 20 781.
18 omtaler
0,40 øre
rabatt pr. liter
480 kr
årlig besparelse
Ikke samarbeid
Detaljer
Lei av dyre drivstoffpriser?
Bytt.no’s robot analyserer og tester hvor mye din bil vil sparer med de beste drivstoffkortene
Se din besparelse
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende
DNB Saga Gull MasterCard
Eks: Nom.rente 18,00%, eff.rente 22,30%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 3 345, tot: 18 345.
4 omtaler
1,04 kr
rabatt pr. liter
1 248 kr
årlig besparelse
Ikke samarbeid
Detaljer
Akademikerne Mastercard
Eks: Nom.rente 15,90%, eff.rente 19,64%, lånebeløp 15 000, nedbetalt / o 12 måneder, kost: 2 946, tot: 17 946.
1 omtaler
0,52 øre
rabatt pr. liter
624 kr
årlig besparelse
Ikke samarbeid
Detaljer

DET LØNNER SEG Å SAMMENLIGNE BENSINKORTENE

Det finnes hele 12 bensinkort på markedet i Norge, og besparelsen kortene gir varierer stort - det lønner seg å sammenligne bensinkortene!

Bytt.no er Norges største sammenligningstjeneste for produkter og tjenester innen personlig økonomi, og våre tjenester gjør det enkelt for deg å sammenligne hele 12 bensinkort sammen med over 1980 verifiserte brukeromtaler.

Sammenlign alle bensinkort på markedet med oppdaterte priser for desember 2023

Du er nok ikke den eneste som har lagt merke til stigende drivstoffprisene. Med et bensinkort kan du holde den dyre bensinprisen i sjakk.

Et bensinkort er et flott alternativ nå når drivstoffprisene bare stiger og stiger.
Et bensinkort er et flott alternativ nå når drivstoffprisene bare stiger og stiger.

Drivstoff blir stadig dyrere og dyrere, og med de nye elbilene og fokuset Norge setter på miljøet så vil prisene og avgiftene på drivstoff neppe reduseres. Men det finnes ett grep man kan ta for at man ikke skal drukne i dyre drivstoffpriser.

Mange kredittkort tilbyr nemlig drivstoffrabatter som en del av fordelsprogrammet dems. Det kan dermed lønne seg å bytte ut det vanlige betalingskortet ut med et bensinkort.

Hva er bensinkort

Et bensinkort, eller drivstoffkort, er et kredittkort som gir deg rabatter eller penger tilbake for hver liter drivstoff du fyller. Rabatten får du som oftest som et direkte avslag på pumpeprisen når du fyller, men det finnes også kredittkort som gir deg penger tilbake på fakturaen ut ifra hvor mye drivstoff du har fylt.

Vær oppmerksom på at noen av kredittkortene gir deg et fastprisavslag i form av øre per liter, mens andre bensinkort gir deg en prosentdel i avslag.

Du kan lese mer om hva et bensinkort er, og hvilke fordeler du kan få her

Med en drivstoffpris på 14 kroner så utgjør en rabatt på 4% 56 øre/l, og 72 ører hvis drivstoffet koster 18 kroner. Du kan se din nøyaktige besparelse ved å ta deg en tur inn i våre sammenligningslister for bensinkort.

Usikker på hva det beste bensinkortet er? Vi har kåret de beste bensinkortene i 3 forskjellige kategorier. Her kan du se hvilket bensinkort som er best på 1 enkelt stasjon, alle stasjonene, og hvilket bensinkort kundene anbefaler mest. Se hvilket bensinkort som er best her

På utkikk etter laveste rente?

På dagens marked så finner vi hele 12 bensinkort hvor renten kan variere fra 15,9 % og hele veien opp til 25,5 %. Har du en gjeld på eksempelvis 10 000 kroner, så skiller det 80 kroner i månedlige renteutgifter fra det dyreste bensinkortet til det billigste.

Selv om man helst skal betale ned det fulle beløpet på kredittkortet hver måned, så må man også ta høyde for hvilken rente du får på kredittkortet. I noen tilfeller så kan det lønne seg å ha den laveste renten på kredittkortet, men en lavere rente resulterer som oftest i færre fordeler.

Lav rente, eller flere fordeler?

I de fleste tilfellene så ser man at bensinkortene med lavere renter er også bensinkortene som kommer med lavest drivstoffrabatt eller færrest fordeler. Man må derfor sette seg litt inn i hvilke fordeler man får med de forskjellige bensinkortene.

I våre sammenligningslister så ser man enkelt hvilken rente kredittkortet kommer med, sammen med alle fordelene. Ta en titt på detaljene ved kredittkortet i våre sammenligningslister for bensinkort.

Hvis man setter en god plan for bensinkortet og har økonomien til å kunne betale ned hele beløpet på kredittkortet hver eneste måned i all fremtid, så har ikke renten noe å si. Da kan man fint takke ja til et kredittkort med 25,5 % renter og dra full nytte av alle fordeler, rabatter og forsikringer uten at du merker noe til den rekordhøye renta.

Men vær oppmerksom på at noen kredittkort ikke gir deg rentefrie dager. Da kan man fort gå på en smell hvor den rekordhøye renta begynner å løpe fra dag 1.

Hvilken drivstoffrabatt skal du velge?

Alle bensinkortene kommer med rabatter på forskjellige stasjoner, samtidig som at hvilken type rabatt du får også varierer. Så det kan være vanskelig å vite hvilken type rabatt du skal gå for.

Vi har utviklet en chatbot som tar utregningen for deg slik at du kan velge bensinkortet som gir deg den største besparelsen. Se din besparelse

Øre eller prosent-avslag?

Om du skal velge et kredittkort som gir deg en prosentrabatt eller en ørerabatt går mest ut på hvilken pris du må betale for drivstoffet før avslaget blir lagt på. En prosentdel blir best hvis det er en høy pumpepris, mens et øreavslag vinner i de situasjonene hvor drivstoffet er billig.

Med en prosentrabatt på 4,000 % så får du en rabatt som utgjør 0,68 øre mens med en ørerabatt så får du 0,68 øre i avslag per liter, når drivstoffet koster 17 kroner.

1 bensinstasjon, eller alle?

Med 12 bensinkort på markedet så finner man alltids ett bensinkort som gir deg rabatter på din nærmeste bensinstasjon, men det er ikke nødvendigvis gitt at dette er kortet som gir deg best besparelse.

Ansvarlig bruk av kredittkort

Det er mange grunner til å benytte seg av kredittkort. Noen ganger trenger man litt ekstra å rutte med, man vil ha rabatt på drivstoff eller få tilgang til gunstige cashback- og rabattavtaler.

Det er samtidig viktig at man har et ansvarlig forhold til kredittforbruket. Unngå spontane og uoverveide kjøp og alltid betal regningen innen forfallsdato. Husk at pengene du bruker på et kredittkort er et lån på lik linje med alle andre lån, det er bare mye dyrere.

Hvis du har opparbeidet deg mye gjeld på kredittkort kan det være en god løsning å refinansiere kredittkortgjelden din, enten inn i boliglånet ditt eller til et billigere kredittlån hvis du ikke kan stille bolig som sikkerhet.

Du kan lese mer om ansvarlig bruk av kredittkortet her

La Bytt.no finne det beste bensinkortet for deg

Hvis du er usikker på hvor lønnsomt et bensinkort kan være for deg, så anbefaler vi at du tar en tur innom vår chatbot som enkelt regner ut hvor mye du kan spare på å bytte ut VISA kortet med et bensinkort.Ta testen her

Best omtalt desember 2023

Rente er ikke alltid det viktigste når man skal finne den beste kredittkort.
Basert på verifiserte omtaler om kredittkort, så er dette bankene kredittkortkunder er mest fornøyde med.

NYE OMTALER OM BENSINKORT
Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR