Meny
Helgeland Sparebank

Helgeland Sparebank omtaler og erfaringer

2,7/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Rådgivning
Middels
105
av 111 innen
bank
25%
anbefaler
Helgeland Sparebank
Filtrer omtaler
0
0
2
1
2
Sorter omtaler etter
Viser av 5 omtaler med
Relevans
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Helgeland Sparebank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Anbefales ikke."

Hatt konto der siden v1981 da jeg begynte i jobb etter militærtjeneste. Har aldri likt banken, verken før eller etter at jeg ble fast kunde. Elendige på det meste, nettbank-trøbbel titt og ofte. Fjerner minibanker i distriktene, og de som er er ofte i ustand. Blir enda verre fra nyttår, da går de sammen med sparebank 1 tror jeg.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Mange oppgraderinger til det verre. Elendig nettbank, ikke utenlendsnummer, ikke chat"
1 syns denne omtalen er nyttig

Denne banken hadde en grei brukervennlig meny før, men nå er det stadig forandringer som gir dårligere brukervennlighet. Ja det er blitt så vanskelig at kundeservice ikke greier å finne ut av det på enkelte felter. Om det er alle forandringene som resulterer at nettbanken fungerer dårlig skal jeg ikke ta stilling til, men en ting er sikkert, nettbanken er stadig ute. Jeg har bedt dem regissere en kundeundersøkelse slik at de får se misnøyen, men til ingen nytte. Selv har jeg vært uten nettbank i Thailand i 14 dager da det ikke går å logge inn. De sier det er sikkerhet eller dårlig nett. Jeg har Upload og Download på 90 -95 Mbps og Ping 7. Norwegian, bank S-banken, Altinn. Helfo og Digitpost funker 100%. Irriterte kunder snakker om at det er masse problem med nettbanken og service generelt, så den dagen det går å skifte bank men, beholde kontonummer, da blir det flukt av kunder til andre baker

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig bank"
3 syns denne omtalen er nyttig

Ble kunde der i Mai 1981 da ny arbeidsgiver krevde dette og at dette da var en lokalbank som senere slo seg sammen med en rekke andre banker grunnet uforsvarlige utlån til oppdrettsindustrien midt på 80-tallet. Alt av kundevennlighet og nærhet er borte, og hvilken som helst nettbank fungerer like bra. Har de fremdeles men bruker også to andre banker. Vil kutte banken ut om ikke for lenge og gå for en nettbank. Blir mindre kostnader og mindre irritasjoner.

Bytt.no
"Hva er din erfaring med Helgeland Sparebank?"

Hva er din erfaring med Helgeland Sparebank? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Svein E. O
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Middels høy rentesats"

Har vært kunde i over 35 år og god og stabil økonomi, fulgt alle lån uten bemerkninger.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR