Meny

Thorn omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
2,7/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Rådgivning
Middels
21
av 30 innen
kredittbank
0%
anbefaler
Thorn
Filtrer omtaler
0
0
0
0
4
Sorter omtaler etter
Viser av 4 omtaler med
Nyeste først
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Thorn?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Ikke bruk Thorn for lån!"

Jeg fikk tilbud som var rimelig så signerte jeg. De tok ingen kontakt og hadde ikke tatt en beslutning for å vise hensyn til deres søkere/klienter. Jeg har vært en kunde før og var fornøyd. For en eller annen grunn måtte det være meg som tok kontakt for å få oppdatering om situasjonen. Etter jeg tok kontakt, oppførsel fra Thorn sin sida var nesten som at jeg var mistenkt fordi de mangla dokumentasjon som de ikke ba om for å starte med. I tillegg til det, etter jeg sendte sagt dokumentasjon, måtte jeg ta kontakt igjen fordi de sammenligna min informasjon med mine opplysninger fra før når jeg var en kunde for noen år siden. De sa at jeg må avklare ting som ikke matcher...Så skrev jeg en "avklaring" til hvorfor, naturligvis kan info endre seg med bo situasjon osv. fra for to år siden, opplysningene var ikke det samme, som egentlig ikke er relevant i det hele tatt. Så, jeg ble behandlet på dårligste mulig måten, diskriminert mot og ignorert. Til slutt, jeg trakk min søknad og sa at jeg ikke var desperat og fikk tilbud fra en annen bank for hva som var alltid et lav beløp. Vil aldri anbefale Thorn Privat Finans og oppfordrer alle kundene til å nedbetale deres lån så fort som mulig eller refinansiere med et tilbud fra bedre steder med bedre kunde service og saksbehandlere.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Forferdelig"
1 syns denne omtalen er nyttig

De tvinger deg å kjøpe noe hos dem slik at du kan låne penger. Jeg måtte låne penger og måtte kjøpe en Samsung tablet hos Thorn som vanligvis koster ca 7000kr. Jeg nedbetaler den tredje år nå og alt sammen skal koste meg ca 16 000kr. Dette her er kriminalitet! Bli advart! Hold deg unna fra Thorn!!! Aldri skal jeg ha noe igjen med de å gjøre, angrer så mye!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Skyhøye renter, styr unna"

Dette er en av de minst seriøse bankene du kan låne penger fra. Er bedre å bruke et kreditkort enn å bruke Thorn. Hvis du er for sen å betale, ringer de å er særdeles uhøffelig.

Leif K. T
Kundetilfredshet
Har byttet selskap
"De ringer og kan ikke ta nett søknad uten og ringe"

De ringer deg ned og klarer ikke og ta en låne søknad på nettet og svare på mail.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR