Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert mars 2024
Thorn
2.6
5 verifiserte omtaler

Thorn omtaler og erfaringer

Ingen trend

Thorn har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.6
Middels
5 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
-
IKKE NOK OMTALER
Thorn trenger minimum 10 omtaler.
-
IKKE NOK OMTALER
Thorn trenger minimum 10 omtaler.
POPULÆRT 🔥
Test din gjeld: Banken ser på dette
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!

Utforsk 5 omtaler om Thorn

FILTRER OMTALER
0
0
0
0
5
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Thorn?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Masete

Omtale av  Gry

Skulle låne litt, og kunne få ca så så mye å nedbetale. Ikke store summen. Under 1000 lappen. Men plutselig måtte man velge om man ville ga fmeks ny tv, pc, mobil på kjøpet for å få innvilget lånet. Og man kan ikke signere digitalt,når man får link via epost. Nei... men lyver og maset meg ned omtrent og " vi sender deg sms blabla, sa vedkommende minst 6 ganger på tlf. Jeg sa blankt Nei nei. Ikke ta opp lån med de!!!!

Ikke bruk Thorn for lån!

Omtale av  Michael

Jeg fikk tilbud som var rimelig så signerte jeg. De tok ingen kontakt og hadde ikke tatt en beslutning for å vise hensyn til deres søkere/klienter. Jeg har vært en kunde før og var fornøyd. For en eller annen grunn måtte det være meg som tok kontakt for å få oppdatering om situasjonen. Etter jeg tok kontakt, oppførsel fra Thorn sin sida var nesten som at jeg var mistenkt fordi de mangla dokumentasjon som de ikke ba om for å starte med. I tillegg til det, etter jeg sendte sagt dokumentasjon, måtte jeg ta kontakt igjen fordi de sammenligna min informasjon med mine opplysninger fra før når jeg var en kunde for noen år siden. De sa at jeg må avklare ting som ikke matcher...Så skrev jeg en "avklaring" til hvorfor, naturligvis kan info endre seg med bo situasjon osv. fra for to år siden, opplysningene var ikke det samme, som egentlig ikke er relevant i det hele tatt. Så, jeg ble behandlet på dårligste mulig måten, diskriminert mot og ignorert. Til slutt, jeg trakk min søknad og sa at jeg ikke var desperat og fikk tilbud fra en annen bank for hva som var alltid et lav beløp. Vil aldri anbefale Thorn Privat Finans og oppfordrer alle kundene til å nedbetale deres lån så fort som mulig eller refinansiere med et tilbud fra bedre steder med bedre kunde service og saksbehandlere.

Forferdelig

Omtale av  Adi D

De tvinger deg å kjøpe noe hos dem slik at du kan låne penger. Jeg måtte låne penger og måtte kjøpe en Samsung tablet hos Thorn som vanligvis koster ca 7000kr. Jeg nedbetaler den tredje år nå og alt sammen skal koste meg ca 16 000kr. Dette her er kriminalitet! Bli advart! Hold deg unna fra Thorn!!! Aldri skal jeg ha noe igjen med de å gjøre, angrer så mye!

Skyhøye renter, styr unna

Omtale av  Gunnar

Dette er en av de minst seriøse bankene du kan låne penger fra. Er bedre å bruke et kreditkort enn å bruke Thorn. Hvis du er for sen å betale, ringer de å er særdeles uhøffelig.

De ringer og kan ikke ta nett søknad uten og ringe

Omtale av  Leif K. T

De ringer deg ned og klarer ikke og ta en låne søknad på nettet og svare på mail.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR