Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2024
Sbanken
1.4
1 480 verifiserte omtaler

Sbanken omtaler og erfaringer

Nøytral trend

Sbanken opplever for tiden en nøytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

1.4
Forferdelig
1 480 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#116
Forferdelig
Sbanken er rangert
#116 av 116 dagligbanker
42%
Middels
42% anbefaler Sbanken
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 1 480 omtaler om Sbanken

FILTRER OMTALER
534
89
45
113
699
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Sbanken
Sbanken har 1 480 verifiserte omtaler på Bytt.no

Manglende støtte for Apple Pay

Omtale av  Christian

Dessverre er jeg skuffet over bankens beslutning om å ikke støtte Apple Pay fremover. For nå ser jeg meg nødt til å se etter en ny bank som imøtekommer mine behov, inkludert støtte for Apple Pay.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Sbanken?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

En æra er over

Omtale av  Ruben S

Har vært kunde i Sbanken nesten fra starten - altså i over 20 år. Var skeptisk til DNB's oppkjøp, men ville gi det en sjanse videre. Etter under en måned som ny eier fjerner de Apple Pay som de annser som en konkurrent til Vipps. Apple Pay har blitt svært viktig for oss som familie, betaler stort sett kun med klokke og mobil som alltid er med. Begynner nå leting etter ny bank med bra brukergrensesnitt på nettbank/app og Apple Pay.

Brutte løfter fra Sbanken etter DNB oppkjøp

Omtale av  Morten

Byttet til Sbanken i 2018 i forbindelse med at de fikk Apple Pay støtte, og alt har i utgangspunktet fungert fint, frem til det ble kjent at DNB ville kjøpe opp Sbanken. Jeg har tidligere brukt DNB, med varierte erfaringer med kundeservice, etc, som er en av grunnene til at jeg byttet bort fra de i 2013, men nå som DNB har fått kloa i Sbanken har skuta begynt å gå nedover, vi ble lovet at vi som kunder ikke skulle ha noen merkbare endringer, men i går fikk vi beskjed om at de velger å kutte ut Apple Pay fra 27 august, dette i strid med hva vi som kunder opprinnelig ble fortalt før oppkjøpet. Vi har dessverre mistet en god utfordrer i bankmarkedet, jeg flytter nå over til en annen bank og avslutter mitt kundeforhold til Sbanken fullstendig, på grunn av brutte løfter.

Sbanken - ødelagt av DNB - styr unna

Omtale av  Haakon S. H

Sbanken var min drømmebank. Som datanerd, var jeg en av de aller første som begynte bruke dem på 90-tallet, siden de var en ren nettbank og fokuserte på den. De var først ute med bra iOS app, først ute med API med egne nøkler så utviklere kan integrere egen programvare mot sine egne kontoer, tidlig ute med Face ID (fra Apple) for å logge inn, tidlig ute med BankID. Så kom DNB og ville kjøpe dem opp. Dette ville ikke brukerne av Sbanken, men DNB fikk tvunget gjennom hostile takeover og nå ser vi resultatet: prisene øker, gebyrene øker, og nå spikern i kista: siden DNB vil at alle skal bruke Vipps, stenger de Apple Pay hos Sbanken. DNB gjemmer seg bak at Apple nekter dem å få tilgang til NFC-antennene på iPhone for sin Vipps-løsning, men om dette hadde vært årsaken, hadde Androidtelefoner i dag hatt Vipps over NFC, noe de ikke har. Jeg tør å trekke konklusjonen at dette bare er sedvanlig maktbrukt fra DNB. Har du en større bedrift er DNB veldig bra ettersom de har kompetanse og infrastruktur for å tilpasse og bygge løsninger du behøver - men da må du betale for det, og oh boy, vet de å ta seg betalt!

Vekk med Apple Pay = vekk med oss som kunde

Omtale av  Katrine

Har alltid vært fornøyd med Sbanken, men når de etter DNBs oppkjøp (på tross av løfter om ingen endringer i tjenester) fjerne Apple Pay er det ikke lenger mulig for oss å benytte Sbanken som dagligbank. Jeg har startet prosessen med å bytte bank.

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Downhill from Here - Et konsept fra DNB

Omtale av  Kjell T. R

Etter å ha lett etter en bank som støtter alle digitale tjenster jeg trenger og som hadde gode kundeomtaler valgte jeg å opprette konto i Sbanken. Alt sammen gikk svært knirkefritt, jeg hadde konto på få minutter, kort etter et par dager, og alt jeg ønsket å sette opp lot seg sette opp. Så ble Sbanken slukt av DNB. De lovet at alt skulle forbli som før, men jeg satte hele flyttingen av bank på pause for å vente og se. Nå, en tid senere, begynner DNB sine endringer å gjøre seg gjeldende. De har allerede kuttet én digital tjeneste (Apple Pay), og det er nok bare et tidsspørsmål før de kutter andre. Jeg valgte derfor å avslutte kundeforholdet og finne en annen bank å flytte til. Som andre omtaler påpeker, å avslutte er ikke like enkelt som å opprette, og informasjonen ligger ikke akkurat opp i dagen i avtaler eller villkår (dog er det svært detaljert om hvordan DNB kan avslutte kundeforholdet fra sin side). Fant etterhvert en hjelpeartikkel hos Sbanken på temaet, men denne dukker merkelig nok ikke opp i eksterne søkemotorer når en søker "Avslutte kundeforholdet Sbanken". Her er direktelink: https://sbanken.no/sporsmal-og-svar/konto/hvordan-avslutter-jeg-kundeforholdet-mitt-i-sbanken/

Apple pay er for viktig for meg

Omtale av  Malin

Er sjelden jeg skriver en omtale. Kundeservicen og appen er meget bra, men apple pay er for viktig for meg for å ikke måtte skifte bank. Har også vært meget fornøyd kunde i mange mange år.

Sbanken har 1 480 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Sbanken mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR