Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert mai 2024
Sbanken
1.4
1 458 verifiserte omtaler

Sbanken omtaler og erfaringer

Negativ trend

Sbanken opplever for tiden en negativ trend i kundevurderinger.

Pilens retning viser styrken på trenden i løpet av 30 dager.

Klikk for detaljer

1.4
Forferdelig
1 458 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#116
Forferdelig
Sbanken er rangert
#116 av 116 dagligbanker
43%
Middels
43% anbefaler Sbanken
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 1 458 omtaler om Sbanken

FILTRER OMTALER
534
89
45
113
677
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Sbanken?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Styr unna Sbanken

Omtale av  Thor

Sbanken har virkelig fallert etter at DNB overtok. Savner muligheten for å bruke nettbank. Mobilappen er svært ofte helt ubrukelig og tidvis umulig å logge seg inn på. Virker som om hele plattformen er ustabil. Kommer til å bytte bank innen utgangen av august dersom ting ikke bedrer seg radikalt. Virkelig synd at dette skjedde med Sbanken.

Svært frustrert kunde

Omtale av  Boden

Jeg var ikke umiddelbart bekymret for at nettbanken skulle legges ned ettersom sbanken hadde den best tenkelige mobilapp mulig. Når Dnb nå har tredd sin nye og "bedre" app nedover hodet på oss sbanken kunder opplever jeg at jeg fullstendig har mistet oversikten over egen økonomi, og da spesifikt med hensyn til fond og sparing. Når alt må gjøres fra mobilappen og ny app totalt mangler grafisk, interaktiv fremstilling av fondsutvikling per fond, både med valgfrie perioder, kursinformasjon per dato og ukedag ved å følge kurven for valgt periode, oppleves det som helt umulig å følge med for eksempel når jeg skal rebalansere fondskonto. Skammelig å reduserer folks kontroll over egne midler på denne måten. Hvorfor DNB ikke vraker sin egen bankapp og innfører den gamle sbank-appen for ALLE sine kunder er komplett uforståelig! Alle valg og søkefunksjoner vi hadde er fjernet, de nye hjelpesidene er patetiske, transaksjoner tilbake i tid for selvvalgt periode er fjernet, kontoutskrifter er ikke tilgjengelige i app men krever pålogging i dnb(!), det åpnes en haug av faner hvis du åpner fond og sparing direkte inn i DNB som også må lukkes manuelt. Hvor er sikkerheten? I tillegg hører jeg at fondskunder som er på flyttefot mister tilgang til egne fond i mange måneder. Jeg tør ikke å flytte noe som helst før dette er ryddet opp i. Hilsen svært frustrert kunde

Lavmål.

Omtale av  Agnar

Har vært superfornøyd med Sbanken over 20 år, alt av brukervennlighet er rasert etter dnb kom inn. Nå bytter jeg bank. Fortjener ikke en stjerne en gang.

DNB har ødelagt Sbanken.

Omtale av  Ziggy

Etter at DNB har kjøpt det har det blitt forferdelig og det er så mye styr med å avslutte kontoer og forhold. 0/6. Var den beste banken en gang i tiden men nå er det bare tull. Sluttet med DNB en gang i tiden og gikk over til Sbanken og nå sluttet her og byttet alle mine forhold til en annen bank. Skammelig behandling av kunder.

Styr unna.

Omtale av  Jan

Sbanken var bra. Den tiden er forbi. DnB har ødelagt alt som var bra. Nå har jeg fått ny hovedbank og er godt fornøyd med både pris, vilkår, service, god mobilbank og nettbank.

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

DNB som monopolist. Grei skuring?

Omtale av  Fkraan

De var raske til å øke kostnader på alle områder, samt gjøre tjenester idiotisk dårlige. Også klagemuligheter og service er i grunn borte. Det verste er dog at de uten at jeg har godkjent det har dobbelbelastet meg for tjenester overfor 3.part. De vil heller ikke bruke ressurser på å løse det. Jeg kommer derfor til å totalboikotte DNB, som fremstår mer og mer som en ren mafiavirksomhet. Da vil de gå glipp av mer enn 150.000 i betaling for tjenester.

DNB har ødelagt Sbanken

Omtale av  Kunde

Denne banken var en av Norges beste banker, helt til DNB kjøpte dem opp, for deretter å ødelegge og fjerne det som gjorde dem bedre enn DNB. Noen få av mange eksempler: Både nettbanken og den originale Sbanken-appen ble fjernet og erstattet av DNB sin elendige bankapp i "Sbanken"-farger, kundeservice får ikke lenger drive med kundeservice, priser på SMS-tjenester ble doblet, Apple Pay er fjernet, etc. Det er altså tydelig at DNB på ingen måte ønsker å beholde Sbanken (Skandiabanken) slik den en gang var. DNB lovte og påstod at Sbanken skulle forbli Sbanken, men det motsatte skjedde.

Fra god nettbank til håpløs app!

Omtale av  Ingvild

S banken var en strålende og meget brukervennlig bank før den ble kjøpt opp av DNB. Nettbanken var meget lett å bruke og finne frem i. Nå er alt snudd på hode og i tillegg kun som en app på mobilen. Dette tilfredsstiller på ingen måte mine forventninger til en god bank.

Beklager Sbanken, dette holder dessverre ikke!

Omtale av  K

Har vært fornøyd, selvgående "egen banksjef" i 24 år. Oppkjøp fra DnB kunne fungert dersom man beholdt de gode tekniske løsningene og god, lavterskel kundeservice. Endringer i app (dårlig brukergrensesnitt), kundeservice (ikke-eksisterende chat og ekstremt lang ventetid på tlf) og manglende tilgang til aksjefond i overflyttings-situasjon gjør at jeg nå har tømt alle konti. En bank skal være til for kundene, ikke omvendt.

Forferdelig transformasjon

Omtale av  Ståle B

Etter DnB kjøpte banken så falt brukervennlighet og funksjonalitet fra fem til 1 stjerne, DnB fortjener ikke engang den ene stjernen, før var alt søkbart og oversiktlig, men oppkjøperne valgte å fullstendig gjennomtenkt funksjonabelt produkt, som har gitt fornøyde kunder i 20 år, og bare kaste det på dynga og erstatte det med en ubrukelig klønet app med fult av tekniske feil, som jeg har sett fra DnB tidligere virker det som at de overhode ikke bryr seg om å rette på dette, dette er en skam for en bank med en verdi på over 300.milliarder kroner.

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Tragisk

Omtale av  Kjell

Sbanken var tidligere alltid kjapp på kunderservice og hørte på kundene. Nettbanken er nå kaos med bytte mellom Dnb og Sbanken. Kundeservice er utilgjengelig både på meldinger og chat "på grunn av unormalt stor pågang". Utrolig at en stor bank sin Dnb kan opptre så destruktivt og uklokt.

Velg en annen bank - latterlig "konsept" fra DnB

Omtale av  Mats

Avsluttet kundeforhold etter 20år i skandiabanken/ sbanken. Vil aldri ha noe med DnB å gjøre, og oppkjøpet er en katastrofe. Har hatt masse problemer med å få flyttet pengene ut av sbanken, men nå er det endelig sluttført. DnB sitt "konsept" kan få seile sin egen sjø, håper DnB taper masse penger på dette, overbetalte tjenester og elendig app. Må logge inn i DnBs nettbank for å utføre oppgaver som fungerte utmerket i sbanken sin app tidligere. Overførte penger til utlandet, det tok 3 uker før de kom frem og jeg måtte purre dem daglig. Kunne heller ikke se betalingsinformasjon som var tilknyttet overføringen - elendig. Skulle gjerne gitt 0 stjerner om det var mulig.

Banken gikk fra bra til dårlig

Omtale av  Jan T. A

Sbanken fungerte strålende, men etter oppkjøpet har DnB fjernet mye funksjonalitet jeg brukte. F.eks kunne jeg legge fakturaer rett på rammelånet, det går ikke lenger. Jeg ble både skuffet og overrasket over at så mye jeg likte med banken ble ødelagt, og har flyttet lån og alt annet til bank(er) med bedre vilkår.

Nettbank erstattet av en ubrukelig mobilapp.

Omtale av  Rolf C

En meget god nettbank er slått av. Den er erstattet av en dårlig mobilapp. Jeg har brukt denne nettbanken siden den kom for ca. 20 år siden. Nå har dnb kjøpt den og rasert intuitiviten fullstendig nettbanken er stengt og mobilappen er utrolig dårlig. Hadde de enda beholdt mobilappen slik den var, så kunne det fungert, men nå er appen også ødelagt.

Forstemmende tilbakeskritt!

Omtale av  Alf E. N

Appen er elendig. Fra en oversiktlig, ryddig, lettbetjent tidligere app sitter jeg nå med et misfoster. Må virkelig jobbe for å finne ut av hvordan ting fungerer. Hvorfor kunne ikke «nye» sbanken bare beholde den gamle, fantastiske appen, som man visste var god? Og kundeservice, tar gjerne en time før du får svar. Hjelper ikke at du da treffer hjelpsomme og hyggelige folk. Holder ikke mål! Jeg og kona er i tenkeboksen, og ser oss om etter ny bankforbindelse. Dette

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Dårlig

Omtale av  Tomare

Etter at DnB kjøpte har det bare gått nedover Anbefales ikke Nå må jeg ringe de sånn at kontoen blir avsluttet

Forrige
Side 1 av 92

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR