Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2023
Sbanken
2.2
842 verifiserte omtaler

Sbanken omtaler og erfaringer

2.2
Dårlig
842 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#114
Forferdelig
Sbanken er rangert
#114 av 117 dagligbanker
71%
Utmerket
71% anbefaler Sbanken
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Motta tilbud på dine forsikringer fra flere selskaper. Helt gratis og uforpliktende!

Utforsk 842 omtaler om Sbanken

FILTRER OMTALER
514
82
36
60
150
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Sbanken?
Tar 2 minutt

Supert, enkelt og for de fleste som før - Topp bank!

Omtale av  Magnus

Enkel selvbetjening av standard bankprodukter i en ren nettbank. Kjappe automatiske søknadsprosesser, bra app, gode fondsløsninger - og stort utbud av fond til greie priser. Trygt valg av solid bank. Vært kunde i over 23 år :-) Trenger du Apple pay på liv og død, bruk et kredittkort fra Santander, Bank Norwegian el.l. Putt det i Apple pay da... De fleste klarer seg fint med selve Visakortet, Fitbit pay, Garmin pay, Samsung pay, G-pay, Vipps og andre løsninger.

Var norges beste bank, nå rasert av DNB

Omtale av  S. S

Har vært Sbank-kunde i 23 år men påklistret DNB logo overalt gjør det uspiselig. DNB raserer dette på kort tid som den dinosauren de er. Først på slakterbenken var Sbanken bedrift og nå ligger privatmarkedet for tur med fjerning av Apple Pay. DNB må få svi for dette.

DnB brøt løftet om at alt skulle bli som før

Omtale av  John

Har vært kunde hos DnB tidligere med svært dårlige erfaringer med en meget tungvint og uoversiktelig nettbank. Da det for et par år siden ble meldt at Sbanken skulle overtas av DnB, forberedte jeg bankbytte. Men DnB lovte at alt skulle bli som før og jeg valgte å stole på dem. Allerede, etter mindre enn en måned fra overtakelsen, er det skjedd flere endringer som gjør bankopplevelsen dårligere. I forrige uke forsvant Applepay. I dag fikk jeg melding om at det geniale kodekortet blir tvangsbyttet med kodebrikke. Er redd at dette kun er de første tvangsutøvelsene. Har heldigvis forberedt bankbytte og bytter omgående.

ApplePay og DnB ( Sbanken )

Omtale av  Kaare B

Har nå brukt nfc på min telefon siden det ble mulig og har vært veldig fornøyd med denne løsning Bare faceid eller pin og vips så er det betalt Bruker ikke kort lenger, men har det bare i reserve.. ingen melding om å sette kort i terminal, eller slå din kode foran en kø av mennesker Nå vil Dnb stoppe bruke av ApplePay da de ikke får tillatelse til å bruke det på Vipps Derfor bytter jeg hovedbank nå. . Tips.. bruker norwegian kort sammen med Coop pay så får du litt bonus begge steder ! Men betale i tide da !!

Var en flott bank, nå 👎🏻

Omtale av  Lovise

Sbanken var en flott bank, så kjøpte DNB den og ødela absolutt alt. Har hatt Sbanken i mangemange år, fordi det var det stikk motsatte av DNB. Når jeg fant ut at Sbanken skulle bli kjøpt av DNB begynte jeg med en gang å se etter andre banker som kunne måle seg med det Sbanken var. Det som toppa kaka var at de fjernet apple pay. Har nå byttet bank og er kjempe fornøyd, og igjen kvitt DNB☺️

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

DNB sitt oppkjøp har ødelagt SBanken

Omtale av  Thomas

Som tittelen sier. SBanken *har* vært utrolig bra, gode betingelser, innovative løsninger osv. Men nå begynner de sakte men sikkert å fjerne så si alle fordelene sine over andre banker. Allerede har digitale tjenester (Apple Pay) blitt fjernet, selv om DNB lovet at det "skulle være som før". Betingelsene har også blitt verre. Har nå byttet over til Bulder bank, og selv om det skal sies at det ikke er perfekt, så tror jeg at det er det nærmeste du finner på markedet til hvordan SBanken en gang var. Litt synd uten nettbank da.

Takk for nå, sbanken

Omtale av  Eivind

Har vært kune hos sbanken i bortimot 15år. Har alt der, billån, huslån osv. Har vært utrolig fornøyd frem til nå, og alltid anbefalt andre å bytte til sbanken. Men, da mailen om at DNB kjøpte Sbanken visste jeg det var et spørsmål om tid før det raknet. Den tiden har kommet. Å love kundene sine at ingenting vil endre seg etter salget for så å fjerne en særdeles viktig tjeneste i Apple pay, er rett og slett utrolig sløvt. Neitakk, foretrekker ærlighet fra banken min, og er derfor i ferd med å bytte.

Støtter ikke lenger Apple Pay

Omtale av  Olav

Har i mange år vært meget godt fornøyd med S-banken. Fryktet konsekvenser av eierskifte til DnB. Forstår ikke at Konkurransetilsynet kunne tillate dette når hensikten åpenbart var å bli kvitt en innovativ konkurrent. Nå dropper de støtten av Apple Pay, da har jeg ikke bruk for S-banken lenger.

Vil ikke ha DNB.

Omtale av  Vidae

Apple pay er man blitt godt vant til, og er et must. At DNB vil at Vipps skal være eneste løsning, da de tjener mest på det holder ikke. Hvilke banker bytter dere til?

Fra fantastisk til forferdelig

Omtale av  Henrik

Tidligere har Sbanken levert på alle punkter. Etter at DNB kjøpe Sbanken har kvaliteten gradvis blitt verre, og Sbanken har prestert å fjerne funksjoner kundene bruker. Ved kontakt informerer kundeservice om at funksjonene vil erstattes av bedre løsning, noe som ikke stemmer. Dessverre resulterer dette i at jeg bytter bank, noe jeg åpenbart ikke er alene om. Begynn å høre på kundene igjen så vil muligens flere vende tilbake.

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Sbank er DnB, styr unna

Omtale av  Monica T

Gått fra å være topp bank til bunn med å bli DnB filial. Skulle være selvstendig, men er tydligvis på vei til å bli lik DnB

Den beste banken som finnes er den du har med deg!

Omtale av  Snorre S

Har vært kunde siden Skandiabanken startet opp i Norge i 2000. Har alltid hatt et godt forhold da nettbanken deres med _ett_ unntak alltid har vært tilgjengelig og moderne. Det er lett å finne frem, og banken tilbyr det jeg trenger. Jeg var skeptisk da DNB kjøpte de opp, men så langt har jeg ingen ting jeg kan klage på. Det har vært en del hysteri i mediene rundt oppsigelsen ag Apple Pay, men for meg er det ikke Apple Pay som gjør meg til Sbanken-kunde. Nettavisen har reklamert hardt for Bulder i denne saken, men å lese tilbakemeldingene på denne siden så får jeg inntrykket av at Sbanken sin plass (114/117) ikke matcher de stort sett veldig positive tilbakemeldingene, og Bulder sin plass (3/117) ikke matcher med sine stort sett negative tilbakemeldinger.. Men det er ikke for meg å konkludere med noe annet enn at _jeg_ er veldig fornøyd med Sbanken, og det skal mer til enn Apple Pay for å få meg til å bytte bank.

Tidligere perfekt bank

Omtale av  Gard

Har vært kunde i Skandia banken siden 2000, og har vært strålende fornøyd. Ble umiddelbart skeptisk da DNB kjøpte opp Sbanken, men tenkte jeg kunne la tvilen komme banken til gode. Nå ser vi derimot hvilke vei det går. Synd. Fra å være en innovativ bank, som dro resten av bank-norge etter seg, indoktrineres nå Sbanken i DNBs bakstreverske, kundefientlige og kyniske tankesett. Da er det tid for å bytte bank.

Takk for meg!

Omtale av  Andreas

Har ikke hatt annen bank siden jeg var 13 år, både i norge og senere i sverige. Den norske skandiabanken og sbanken var desidert best med ett stort fokus på enkelhet og inovasjon. Elsket enkelheten med å føre over penger til kredittkortet som én annen konto, mens andre banker fortsatt hadde kreditkortfaktura på papir. Etter opphøret som egen bank kjente jeg at det var vemodig å få en "konsulentlogo" på telefonen med den klingende benevnelsen "et konsept...". Når man nå får beskjed om at man desverre må lete frem fysiske plastkort så ser man att man har blitt kunde hos en organisasjon som ikke har kultur for at kunden alltid har rett. Alt godt har sin ende og takk til gjengen i Fyllingen for mange gode år, lykke til med å tjene ny topptung ledelse. Ring meg gjerne når dere har startet noe nytt på egenhånd.

Ødelagt av DnB, dessverre

Omtale av  Harald R

Siden de stopper å tilby Apple Pay, stopper jeg å være kunde. Den ene «tjenesten» er den andre verdt😒

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

DNB i plastfolie

Omtale av  Even

Sbanken var en av landets beste banker. Nå har DNB tatt over, og plukker sakte men sikkert fra hverandre alt som var bra med Sbanken. Igjen sitter et ribbet, dårlig konsept som blir mer eller mindre identisk med DNB, som ikke kan anbefales noen. Bare en uke etter lovnader om at ingenting skal endres, fjernes Apple Pay. Snart må man sikkert prute på renta og møte opp i fysisk filial også. Gammelt tankegods og teknologifiendtlige holdninger tar dessverre over i Sbanken. Vi bytter bank nå, og kommer ikke tilbake.

Forrige
Side 1 av 53

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR