Meny

Radiolink Telemark omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til Radiolink Telemark
2,9/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Opplevd hastighet
Middels
52
av 88 innen
bredbåndsleverandør
0%
anbefaler
Radiolink Telemark
Filtrer omtaler
0
0
1
0
1
Sorter omtaler etter
Viser av 2 omtaler med
Relevans
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Radiolink Telemark?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Har byttet selskap
"Ubrukelig"

Jeg var kunde hos de i nesten 4 år. Det siste året ble nettet så tregt i helgene at det ikke var brukbart. I desember ble jeg helt uten nett hver helg. De har innrømt at de har for dårlig utstyr til å ha så mange kunder og betalt meg tilbake. Det er flere hyttefolk enn fastboende her, og jeg tror de struper nettet til de fastboende i helgene for å gjøre hyttefolkene fornøyde. Styr unna!

Svar fra Radiolink Telemark
15.01.2020 12:25
Hei Ulrik. Ser du har lagt ut akkurat same kommentar her som på Google. Kopierer derfor inn svaret her også: Hei Ulrik. Det var synd du ikkje er fornøgd. I desember hadde me to gonger kraftig ising på fjelltoppen som matar Vråliosen. Desverre var det ikkje vær til å fly helikopter opp og me måtte bruke ei reserveline frå Vrådal med avgrensa kapasitet. Me har ikkje for dårleg utstyr til så mange kundar, men været er ikkje mogleg å styre. I Vråliosen har me flest fastbuanfe kundar. Men det er ikkje sant at me struper fastbuanfe til fordel for hytter. Faktisk har fastbuande fått dobbel fart når det er ledig kapasitet. Du har sagt opp abonnementet og det blei strupa i helga. Lukke til hos ny leverandør.
Bytt.no
"Hva er din erfaring med Radiolink Telemark?"

Hva er din erfaring med Radiolink Telemark? Ris eller ros? Skriv en omtale og del dine erfaringer med andre - enkelt og helt anonymt. Omtalen skriver du her.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR