Meny

Fremtind Forsikring omtaler og erfaringer

4,0/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Skadeoppgjør
Bra
1
av 29 innen
forsikringsselskap
76%
anbefaler
Fremtind Forsikring

"Elendig"

Omtale om Fremtind Forsikring skrevet av Jeanette for 05.12.2019 19.52

Fremtind Forsikring har totalt 4359 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Fremtind Forsikring?
Jeanette
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Elendig"
7 syns denne omtalen er nyttig

Har så langt i år meldt inn 3 små skadesaker som gjelder barn og skade på innbo. Fått avslag hver gang pågrunn av at de finner en eller annen grunn til at dette ikke dekkes av innbo eller reiseforsikring... Har alltid vært fornøyd med god service og skadedekning hos Sparebank1, men nå har det snudd helt totalt. Blir å bytte selskap.

Bytt.no
"Elendig" skrev Jeanette om Fremtind Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Fremtind Forsikring?
Gjør som Jeanette og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Fremtind Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Elendig oppfølging ved skadesaker."
6 syns denne omtalen er nyttig

Elendig oppfølging av skadesak. Har akkurat hatt en vannskade i ny enebolig i familien. saksbehandler svarer ikke på e-poster fra skadelidende. Da utbedringer ble dyrere enn takstmann hadde forutsett ba Fremtinds saksbehandler kunde om å legge ut for resterende utbedring inntil ny takst forelå. Latterlig..

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Ikke velg Fremtind forsikring!"
9 syns denne omtalen er nyttig

I begynnelsen av november forårsaket en elektriker vannskade i vårt nye hus. Vedkommende la seg langflat og jeg opprettet umiddelbart skadesak hos Fremtind. På dette tidspunktet var det basseng i teknisk rom og vannet piplet opp i parketten på naborommet. Elektriker opprettet skadesak hos eget forsikringsselskap og ønsket å få saken ut av verden så raskt som mulig. Man skulle tro at dette var plankekjøring. Etter gjentatte henvendelser fikk jeg Fremtind til å sende takstmann tre dager senere og han konstaterer at vegger må rives og gulv må byttes. Eksperter jeg har vært i kontakt med sier at tørking bør igangsettes umiddelbart og senest dagen etter skade oppstod. Nå har det gått en måned og ingenting er gjort. Jeg har purret et utall ganger og fått gjentatte lovnader om at ting skal taes tak i, men ingenting skjer. Så når Fremtind ikke klarer å få ut fingeren på de enkleste regressaker der de selv ikke må ut med en krone, hvordan blir det da i saker de må dekke selv? Ikke bedre kan jeg tenke meg. Så med bakgrunn i dette fraråder jeg enhver å velge Fremtind forsikring. De stiller ikke opp når behovet melder seg.

Slik får du den beste og billigste forsikringen!
Helt gratis Raskt Uforpliktende
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Vannskade 10.01.19 enda ikke ferdig!"
4 syns denne omtalen er nyttig

Overskriften sier vel det meste. Med all den dårlige omtalen er vi helt klart mange som opplever dette selskapet som useriøse. Da vi ikke enda har et bad i orden etter nesten et år og det spøker for å rekke det til jul. Blir tilbakemeldingene lest, vurdert og tatt til følge? Vil noen hos Fremtind ta ansvar og gi oss et ferdig bad til jul? Nå har vi kun et dusjkabinett på vaskerom/ klesrom som vi bruker. Skal vi tørre å håpe på en positiv løsning?

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Lureri"
6 syns denne omtalen er nyttig

Er kunde i Sparebank i mange år. Fikk oppringt av Fremtind og fikk spesiell tilbud på bilforsikring pga dette, fant ut senere at spesiell tilbud var høyere enn forsikring uten spesiell tilbud. Fikk etter det faktura på helt annet pris enn avtalt. Umulig å få kontakt med rådgiver. Kommer aldrig tilbake og anbefaler å ungå avtale med de.

Fremtind Forsikring har totalt 4359 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR