Meny

Frende Forsikring omtaler og erfaringer

2,8/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
17
av 25 innen
forsikringsselskap
52%
anbefaler
Frende Forsikring

"Elendig dyreforsikring, styr unna!"

Omtale om Frende Forsikring skrevet av Mona S for 05.07.2019 23.35

Frende Forsikring har totalt 404 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Frende Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Elendig dyreforsikring, styr unna!"
1 syns denne omtalen er nyttig

Kom til veterinær med schàferhund (førstegangsfødende) i fødsel som hadde født 7 valper hjemme, med behov for akutt fødselshjelp da fødsel hadde stoppet opp. Røntgen viste 3 valper i livmor, ultralyd viste at den ene valpen var død og lå i feilstilling, dette var grunn til at fødsel stoppet opp og potensielt setter tispas liv i fare. For å redde tispen og de resterende valpene fikk hun fødselshjelp i form av riestimulerende. Vi var heldig og fikk ut alle 3 valpene, en død og 2 levende. Frende nekter å dekke utgiften fordi vi ikke har tatt keisersnitt. Det skal nevnes at denne type fødselshjelp koster ca 1/4 av et keisersnitt så forstå logikken den som vil både etisk og økonomisk. Frende på sin side mener altså at det hadde vært etisk riktig å legge en drektig tispe i anestesi for å gjennomføre kirurgi som er et betydelig større inngrep hos tispen enn å gi riestimulerende til tispen og forløse valpene vaginalt. I vilkårene er det spesifisert at de ikke dekker fødselshjelp eller keisersnitt hos enkelte raser, men schàfer er ikke en av de. Uavhengig av det nekter de å dekke skaden. Frende mener også at fødselshjelp ikke er sykdom men at keisersnitt er sykdom. Jeg jobber selv som autorisert dyrepleier og vi betegner både fødselshjelp og keisersnitt som behandling, ikke en diagnose. Feilstilling hos foster derimot er en diagnose, men Frende velger å se bort i fra dette. Så har man tispe i fødsel med behov for akutt hjelp skal den altså slenges på operasjonsbordet uten at veterinærens medisinske vurdering skal legges til grunn. Det forventes altså at eier skal akseptere og at veterinær skal bryte x antall lover hvis man skal få dekket et slikt tilfelle. Jeg sitter igjen med hele fakturaen for hjelp hos veterinær på natt, men min tispe slapp keisersnitt som var en stor og unødvendig operasjon, og jeg kunne reise hjem med 2 friske valper til. Jeg gleder meg til å si opp alle mine forsikringer hos Frende for så å bytte selskap til noen som har litt mer moral når det kommer til behandling av levende dyr. Aldri mer Frende, styr unna!!!

Svar fra Frende Forsikring
09.07.2019 20.39
Det er godt å høre at det gikk bra med mor og de fleste valpene. Spørsmål og klage til saksbehandlingen kan vi ikke gå inn i her.
Bytt.no
"Elendig dyreforsikring, styr unna!" skrev Mona S om Frende Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Frende Forsikring?
Gjør som Mona S og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Frende Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Bjarte J. M
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Gode kundebehandlere"
2 syns denne omtalen er nyttig

Har benyttet Frende i mange år og er svært fornøyd med selskapet. Flinke kundebehandlere og rask og god service. Kjempegod reiseforsikring.

Svar fra Frende Forsikring
05.07.2019 13.22
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Bjarte!
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Kundeforhold"
3 syns denne omtalen er nyttig

Kundetilfredshet Bra Kundeservice Bra Skadeoppgjør Bra Jeg kunne skrive excellence, jeg har fått opplevd alle tre kategorier og har ingen ting å klage på

Svar fra Frende Forsikring
27.06.2019 12.58
Herlig at du tar deg tid til å gi oss en tilbakemelding når du er så fornøyd. Takk!
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Rot og svarer ikke på henvendelser"
1 syns denne omtalen er nyttig

Har byttet til Frende forsikring men dem klarer ikke å melde fra til forrige forsikringsselskap om at dem har overtatt forsikringer. Får derfor fakturaer fra både det gamle selskapet og Frende på forsikringer på de samme kjøretøyene. Dem har muntlig lovet å ordne opp i forholdet men svarer nå ikke på henvendelsen. Ser bare en mulighet til å ordne opp i dette og det er å bytte selskap.

Svar fra Frende Forsikring
27.06.2019 12.57
Hei Ole, dette høres veldig rart ut. Fint om du tar direkte kontakt med oss en gang til, slik at vi kan finne ut av dette.
Slik får du den beste og billigste forsikringen!
Helt gratis Raskt Uforpliktende
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Ikke til å stole på"

Ikke til å stole på, vanskelig å få kontakt med. Kommer med lokketilbud, som brytes.

Svar fra Frende Forsikring
27.06.2019 12.57
Denne beskrivelsen kjenner vi oss ikke igjen i, Kalle. Vi har over tid hatt svært stabile priser, og har ikke lokketilbud. Likevel leit å høre at du ikke er fornøyd.
Frende Forsikring har totalt 404 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR