Meny

Storebrand Forsikring omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Gå til Storebrand Forsikring
2,7/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
19
av 31 innen
forsikringsselskap
49%
anbefaler
Storebrand Forsikring

"Bilforsikring"

Omtale om Storebrand Forsikring skrevet av Dara for 01.09.2020 21:30

Storebrand Forsikring har totalt 457 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Storebrand Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Bilforsikring"

Bilen min har fått sprek på rute og har byttet ruta betalte 2000 kr egen andel men forsikring prisen gikk opp 57 kr hver måned på grunn av glass skade

Bytt.no
"Bilforsikring" skrev Dara om Storebrand Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Storebrand Forsikring?
Gjør som Dara og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Storebrand Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Fornøyd kunde"

Langvarig kundeforhold - god service og bra tilbud

Kristoffer K
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Bra - god kundeservice"

Veldig bra kundehåndtering. Rask tilbakemelding. Enkeltog kurant!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Super service til skade oppstår"
2 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har vært kunde hos Storebrand i en årrekke. Min erfaring er at de er veldig serviceminded når du skal kjøpe forsikring og hjelpsomme med opplysninger i forbindelse med dette. Men der slutter den gode servicen. I sommer opplevde jeg dessverre å bli frastålet mobil da jeg var på ferie. Dette var aller første gang jeg er blitt utsatt for tyveri. Å miste mobil er en ille nok opplevelse i seg selv, alle fine bilder og viktige dokumenter borte, men den behandlingen jeg opplevde hos Storebrand tok kaken og forverret alt. Jeg politianmeldte hendelsen og gikk gjennom alle prosedyrer og lette etter dokumenter slik forsikringsselskapet krevde. Alt munnet ut i et enkelt svar at de avviser kravet mitt fordi de mente jeg var skyld i hendelsen selv som la mobilen min på disken i resepsjonen. Deres definisjon var at jeg glemte igjen varen og at det var min skyld at mobilen ikke lå der da jeg sekunder etter gikk for å hente den. Jeg var maks ti meter fra resepsjonen hele tiden og hadde ikke med meg sekk eller jakke jeg kunne legge min mobilen min i. Mobilen min er stor i størrelse derfor la jeg den på disken for å frigjøre hendene slik at jeg kunne finne fram bekreftelsen av transport og baguetter som jeg hadde printet ut på ark. Jeg syns det er trist at selskapet får kundene til å føle seg så maktesløse når de trenger hjelpen mest. Det får meg til å tenke på hvordan de kan komme til å behandle meg dersom jeg en dag opplever en større skade på bolig eller helse. Så for første gang tenker jeg nå at jeg må se etter et annet forsikringsselskap som tar meg seriøs i alle ledd, ikke bare ved salg. Anbefaler på bakgrunn av dette ikke Storebrand som forsikringsselskap.

Slik får du den beste og billigste forsikringen!
Helt gratis Raskt Uforpliktende
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Konkurrensedygitge priser men kundeservicen halter dessverre"

Konkurrensedygitge priser men kundeservicen halter dessverre. Vær obs på at holde øye med premien når forsikringerne fornyes da Storebrand hæver samtlige forsikringspremier langt over vanlig indeksering uten at give kunderne varsling samt forklaring på årsaken. Ved siste fornyelse blev forsikringspremien på min bil regulert op med 20% uten der blev givet premievarsel i forsikringsavtalelovens forstand. Dessverre kendte Storebrands kundeserviceansatte ikke til forsikringsavtaleloven og jeg talte derfor for døve øre - selvom kravene og selskapets mulighet til at give vesentlige premieøkninger er klart og tydeligt beskrevet i forsikringsavtaleloven, der er lavet for at beskytte forsikringstageren. Var involvert i biluheld hvor min bil ble påkørt - og der har skadesbehandlingen dessverre heller ikke vært noget at råbe hurra for pga. manglende opfølgning og dårlig service hvor de ikke på noget tidspunkt er i nærheten av at give kunden mere end de forventer.

Storebrand Forsikring har totalt 457 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR