Meny

Tryg Forsikring omtaler og erfaringer

2,9/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
15
av 23 innen
forsikringsselskap
52%
anbefaler
Tryg Forsikring

"Dårlig svartid på telefon"

Omtale om Tryg Forsikring skrevet av Sølve for 07.09.2017 20.45

Tryg Forsikring har totalt 703 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Tryg Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Dårlig svartid på telefon"
4 syns denne omtalen er nyttig

Første saken som dukket opp, var premierot. Det jeg ble lovet var ikke det som stod på regninga. Jeg ringte rådgiveren som forøvrig er en bekjent, han ordnet opp etter noen dager. Da så jeg selv på nettet premien, at den var riktig.

Så etter ca ett og et halvt år forårsaket jeg en skade på bil. Min var omtrent like fin da jeg rygget i en annen bil. Hengerfestet mitt tok endel av støyten, men den andre bilistens bil ble grådig bulka...
Så skal jeg ringe Tryg for å melde skade... Lettere sagt enn gjort, jeg kommer ikke gjennom på telefon. Det var helt umulig!! Jeg stod der med lua i hånda og ringte å ringte. Den aldrende bilisten jeg hadde truffet begynte å bli utålmodig, og litt småfrekk da jeg var i 20-årene. Kommentarer som "Har du ikke forsikring gutt? " og "Dette slipper du ikke unna" traff meg så jeg ble forlegen og nedstemt. "Det j#!vla forsikringselskapet som ikke svarer er alt jeg trenger nå" tenkte jeg. Trykket # for at de skulle ringe meg opp, men ingenting skjedde. I over en time stod jeg og den andre bilisten og ventet på Tryg forsikring.

Han hadde jernbanen og ringte de. De svarte ganske raskt, etter 5-10 minutters venting. Heldigvis sa de til han at tryg forsikring kom til å ordne opp, at vi måtte bare vente. Han roet seg noe når han kunne triumfere med det raske svaret han fikk. Dette var nesten tragikomisk. Tro meg jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte, da slo det meg. Ringe rådgiveren min. Det var rådgiveren som hadde flyttet forsikringene mine fra If til Tryg. Jeg søkte han opp på nettet, Edge var det vel den gangen på mobilen. Heldigvis tok han telefonen, midt i fellesferien, med en gang. Han var hjemme og kunne skru på laptopen sin for å så logge seg på. Han gjorde det og jeg fikk fylt ut polisenummeret på skadeskjemaet endelig. Ikke la Tryg lure deg, eller andre. Blås i den billige premien. Jeg betaler heller noen tusen mer per år for å få hjelp når jeg trenger det. Tryg er ellers et vidt kjent og bra merkenavn som bør levere mye bedre enn hva jeg har fått erfare med denne episoden. F#@k off med å si "du kan spare penger" når det gjelder forsikring. Sier noen det nå, så legger jeg rett på.

Bytt.no
"Dårlig svartid på telefon" skrev Sølve om Tryg Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Tryg Forsikring?
Gjør som Sølve og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Tryg Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Tillittnei
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Priser mottatt stemmer ikke"
3 syns denne omtalen er nyttig

1. Mottar pris fra forsikring som ikke stemmer når faktura kommer. Svar er at mnd premie utjevner seg gjennom året. Har etter 9 mnd fremdeles ikke kommet ned på beløpet jeg ble lovet skriftelig.
2. Dum som jeg er velger jeg i tillegg og forsikre/ kjøpe båt og forsikre i tryg. Ber om pris. Får årspremie og hva jeg skal betale per mnd. Får regning på de 3 første mnd. Til omtrent dobbel pris av avtalt. Får som svar at det jevner seg ut og at det er dyrest om sommeren.
3. Tryg var bra for noen år tilbake, bare surr og vas nå. Viser ingen forståelse/ vilje til og etterleve det de sier.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Sakene ble til et mareritt"

Finner ikke noe bra, bortsett fra når forsikringen skulle selges.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig!"
5 syns denne omtalen er nyttig

Fikk bedre tilbud, når jeg sa opp forsikringen! Fikk prisavslag! Kom da tilbake til dem! Dette varte bare første termin!
2. Termin påslag pris; Kr 837,-
De holder ikke ingåtte avtaler!

Slik får du den beste og billigste forsikringen!
Helt gratis Raskt Uforpliktende
Kundetilfredshet
Har byttet selskap
"OBS følg med"
5 syns denne omtalen er nyttig

Gikk fra Frende, ba om tilbud på akkurat det samme jeg hadde. Plutselig oppdager jeg at innboforsikring er vekke, kasko på båt er tatt av.
Punkterte måtte vente i 3,5 t før hjelp kom, beklager var svaret. Taper masse på dette. Ba om gjennomgang på alle. Hørte ikke noe fra de, så da gikk jeg tilbake til Frende, tør ikke gamble her lenger. Rett skal være rett Viking redningstjeneste som sendte oppdrag feil. Men men er trygg som har avtale med disse, her trengs det skjerping.

Tryg Forsikring har totalt 703 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR