Meny

Tryg Forsikring omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Gå til Tryg Forsikring
2,8/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
17
av 31 innen
forsikringsselskap
48%
anbefaler
Tryg Forsikring

"Enkelt og bra"

Omtale om Tryg Forsikring skrevet av Ge for 07.04.2021 10:51

Tryg Forsikring har totalt 1114 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Tryg Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Enkelt og bra"
1 syns denne omtalen er nyttig

Aldri hatt problemer, utrolig bra kundeservice. Alltid tilgjengelig og behjelpelig hvis noe har skjedd. Forstår ikke alle de klagene her, Tryg er ett selskap jeg kommer til å beholde fremover

Bytt.no
"Enkelt og bra" skrev Ge om Tryg Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Tryg Forsikring?
Gjør som Ge og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Tryg Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Forsikringssum er økt endel"

god saksbehandling og rask tilbakemelding på henvendelser

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Dårlig forsikringsselskap"

Har hatt bilforsikring og har den dag i dag husforsikring hos Tryg. Da jeg hadde bilforsikring fikk jeg flere fakturaer hver måned, og beløpene var betydelig høyere enn det som var fastslått i kontrakt. Tok veldig lang tid før Tryg betalte tilbake pengene som de hadde trukket fra min konto. Dette selv om jeg ringte og fortalte hva som hadde skjedd. Ble heller ikke møtt vennlig på noen som helst måte hos kundebehandlere. Var utsatt for skade på eiendom for 3 mnd siden. Ringte da og meldte skade. Skadesak ble opprettet. Fikk beskjed om at takstmann skulle komme, og han kom etter ca 1 uke. Fikk da spørsmål om jeg ønsket pengene for å utbrede skaden selv, eller at Tryg skulle utbedre. Jeg gikk for alternativet at Tryg skulle utbedre. Dette da jeg synes summen for å fikse skaden på garasjen etter en storm var for lite. Dette også i dialog med andre erfarne fagfolk som jeg hadde samtale med. Da jeg sendte melding til taksmann og fortalte at jeg ønsket at Tryg skulle fikse skaden, fikk jeg aldri noe svar. Jeg tok da kontakt med takstmann etter 3 uker, der han plutselig forteller at skaden er avsluttet og at jeg hadde fått utbetalt pengene på min konto. Noe som ikke stemte. Jeg ringte da Tryg og fikk beskjed at de bare ventet på kontonummeret mitt. Jeg ga beskjed at jeg ønsket at Tryg skulle ordne skaden. Fikk da beskjed at de skulle ringe en entreprenør og ordne dette og at jeg skulle høre fra entreprenøren ila 3-4 dager. Jeg hørte ingenting og ringte da Tryg på nytt. Fikk samme beskjed, at de skulle ringe meg tilbake ila dagen jeg ringte. Dette er nå 1 uke siden, og jeg har enda ikke hørt noe. Det virker som Tryg skulle ønske jeg tok i mot betaling istedenfor at de må betale, da det koster de mer penger å utbrede skaden.

Slik får du den beste og billigste forsikringen!
Helt gratis Raskt Uforpliktende
Jonatan N
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"God service"

Bra de har rask tilbakeringing på service telefon.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"STOR ØKNING I FORSIKRINGSAVTALEN"

Fikk over 7000 kroner i økning uten noen form for informasjon. Ble lovet en sum....men den ble 600 kr over denne summen pr, måned. Dem er dårlig på kundeservice. Får forskjellige svar og lovnader hver gang jeg ringer inn, Mye rot i faktura de dem sender i hytt og pine.....har hatt problemer med dem siden starten. På tide å skifte forsikring nå..... Tryg er heller ikke interessert i å møte kunden her.

Tryg Forsikring har totalt 1114 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR