Meny

Altibox TV omtaler og erfaringer

2,2/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Dekoder
Middels
2
av 7 innen
tv-selskap
61%
anbefaler
Altibox TV

"Topp service"

Omtale om Altibox TV skrevet av John O for 31.05.2019 09.28

Altibox TV har totalt 284 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Altibox TV?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
"Topp service"
2 syns denne omtalen er nyttig

Bestillt Altibox med bytte av leverandør 1 juni. Montører kom til avtalt tid, (en uke før 1 juni) men stolpe som kabelen skulle monters i var for dårlig (råtten). Normalt tar det lang tid for å skifte stolpe, så vi såg for oss en god stund uten tv og internett. Men etter få dager var stolpe montert og fiber installert. Topp service, av meget hyggelige montører.

Bytt.no
"Topp service" skrev John O om Altibox TV

Har du en tilsvarende erfaring med Altibox TV?
Gjør som John O og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Altibox TV du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Meget svak kundeservice"
6 syns denne omtalen er nyttig

Vi sitter igjen med et ekstremt dårlig inntrykk av altibox og deres ønske til å løse problemer. Vi vil for alt det er vært forsøke å unngå altibox i alle fremtidige sammenhenger.

Kundetilfredshet
"Ingen drømmeåpning"
4 syns denne omtalen er nyttig

Fikk aldri koblet meg opp med ny dekoder. Via kundeservice fikk jeg til slutt opplyst at årsaken var at de ikke kunne få aktivert mitt abonnement til avtalt tid, men da hadde jeg allerede fått et hav av feilmeldinger og frustrasjonen var stor. Men det skal de ha, tilbakemeldingen fra kundeservice var positiv og jeg håper at når de endelig får aktivert mitt abonnement vil jeg ikke angre på overgangen til altibox,.. men aldri hyggelig med mørk skjerm full av feilmeldinger. Stjernene jeg tross alt gir kan altibox takke kunderådgiverne for.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
"Veldig bra!"
1 syns denne omtalen er nyttig

Er superfornøyd! Ingen problemer og alt fungerer! Vet ikke hvordan kundeservicen er, har aldri hatt behov for å ringe dem.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig kundeservice og følger ikke opp klagemeldinger"
11 syns denne omtalen er nyttig

Vært kunde hos Altibox i 5 år, koster egentlig mye i forhold til produktet man får, men likevel holdt oss til Altibox. En feil fra vår side ved nyåret før vi valgte å bytte operatør, gjorde at vi ble bundet opp til dem 12 måneder til og kunne derfor ikke gå fra avtalen. I kontakt med dem gjennom telefon og mail, for å klage på feilinformasjon i kundeservice, har de nå valgt å blokkere alle mine henvendelser. Ikke fått noe svar på mail, sikkert fordi det er en klagemelding. Det er slik de velger å behandle sine faste kunder, samtidig må jeg si at det er ganske uhøflig å legge på en telefonsamtale fordi personen fra Altibox ikke taklet en vanskelig samtale, og da må det understrekes her at det aldri var sagt noe støtende, annet enn at vi klagde på måten de hadde lurt oss inn i en ny avtale på.

Altibox TV har totalt 284 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR