Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert februar 2024
Telia TV
1.6
573 verifiserte omtaler

Telia TV omtaler og erfaringer

Negativ trend

Telia TV opplever for tiden en negativ trend i kundevurderinger.

Pilens retning viser styrken på trenden i løpet av 30 dager.

Klikk for detaljer

1.6
Dårlig
573 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
#4
Dårlig
Telia TV er rangert
#4 av 5 tv-selskaper
8%
Forferdelig
8% anbefaler Telia TV
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!

Utforsk 573 omtaler om Telia TV

FILTRER OMTALER
27
12
27
77
430
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Telia TV?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Ville helt klart valgt alle andre!

Omtale av  Frank

Håpløse. Informerer ikke om arbeid på linjene. Stopper, hakker sendinger, særlig om kvelden og nettene, og kobler opp/ned telia boksen i vilden sky. Helt forferdelig har det blitt etter at de overtok GET. Kundeservice "drive'en" som GET hadde er fullstendig fraværende. Kommer ikke inn i huset neste sted jeg flytter til om ett års tid.

Hold deg UNNA Telia 5G Trådløs TV

Omtale av  Svein

Fikk installert 5 trådløst etter en selger var på døren og sa at det var like bra som Coax, det er det IKKE. Først byttet de router 3 ganger, fike den ikke til å virke, kom tilbake etter 14 dager byttet på nytt men det viste seg at det var feil på antenne, Takk gud for at jeg fremdeles hadde Telenor om ikke hadde jeg vært uten intenett. som andre her erfarer erfarer jeg det samme - Teliaboksen stopper opp. - Spinner og bildet fryser. - Boksen mister koblingen mot internet. Fikk byttet boks men de samme problemene fortsetter, skulle betale 2000 for installasjon, hva fikk jeg for det? En gjøk som satt opp en antenne ute, resten måtte jeg jo resette og installere selv. Hold dere LANGT unna trådløst TV 5G fra Telia, det fungerer ikke, liker du sport er det et sjansespill boksen kan stopp midt i VM i skiskyting og når det er oppe og går igjen er skytingen over. Passer best for enslige pensjonister som har god tid og trenger noen å snakke med for support hos Telia vil du ble veldig godt kjent med, flere ganger i uken

Svindel satt i system

Omtale av  Lars K. M

De svarer konsekvent ikke på oppsigelse. Når du endelig kommer igjennom, må de sette deg over til oppsigelses-avdelingen med ny enorm ventetid. I mitt tilfelle brukte jeg 3-4 dager på prosessen og timesvis med venting. Som eksempel lot jeg telefonen bare ringe på vei til hytta, den ble ikke besvart på de 3 timene det tok. Det er også masse rot med regninger i Telia. Merk deg at de alltid er høyere enn det du egentlig skal betale, og ikke motsatt. Da kan man jo lure på om det er gjort med overlegg. Jeg har ringt inn flere mnd på fakturaer som ikke stemmer. Det har også skjedd at beløpet jeg ble kreditert havner på neste faktura. Når man endelig får sagt opp, skal de ha deg til å betale for en 14 dagers periode i etterkant av oppsigelses datoen.

Elendig produkt

Omtale av  Didden

Fungerer knapt. Elendig! Klarer ikke teksting. Problemet ble oppdaget i oktober 23 og er anda ikke løst! Vil plutselig ikke spille kanaler valgt gjennom TV-guide. Tv-bildet ser til tider ut som kom det fra en slitt VHS. Det er helt utrolig at Telia kan sende ut noe slikt for oss som bruker Apple TV.

Klage

Omtale av  Wenche

Ustabilt Internettet faller stadig ut Jeg har hatt Altibox i mange år - fungert optimalt Byttet til Telia pga kampanjepris Angrer så veldig , er SIM å være tilbake med Canal Digital som var en « disaster» Vet ikke hvordan jeg skal holde ut et år som jeg har bundet meg til

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Telia Boksen

Omtale av  Chris

Anbefales ikke! Noe av det treigeste software jeg har opplevd. Skjerp dere med teknologien Telia, vi er i 2024; ikke 2010.

Ønsker meg flere tilbud

Omtale av  Johanna L

Dårlig kvalitet på WIFI modem som må byttes ut ofte. Dyrt tilgang på kanaler. De øker prisen fra 1.03.2024 med 50 kr.

Godt fornøyd med tv og strømmetjensten fra telia

Omtale av  Lars A. N

Fikk et godt tilbud fra min lokale fiberleverandør, valgte da å ta denne tjenesten fra telia sammen med fibernett. Fikk en telia box til å bruke hjemme, så kan jeg bruke appen ellers når man er borte. Syns det er veldig lett å finne frem det man ønsker å se, Det er satt opp mmed poeng system for å aktivere andre kanaler å strømmetjenester. Og dette kan man enkelt endre på etter det man ønsker å se på. Eneste jeg vet er at de forhandler om dagen med Viaplay, håper de får til en ny avtale.

God erfaring med telia box

Omtale av  Kåre N

Jeg har hatt telia box i en måneders tid, og er godt fornøyd med løsningene Telia har valgt. Når man først er blitt vant med å bruke fjernkontrollen og har fått litt erfaring, går det meste på skinner. Det er i alle fall min erfaring. Man kan spole hurtig forbi reklame på opptak, eneste unntak er Tv2 play. Det er enkelt å finne de ulike kanalene jeg abonnerer på og å ta opp program. Ellers finnes det gode brukertips både på telia.no og YouTube.com. Jeg bruker mye appen YouTube, der kan jeg laste ned min favoritt musikk. Her kan man også klikke seg raskt forbi uønsket reklame. Det eneste jeg savner på telia box, er gamle gode text tv for, for eksempel raskt å få en nyhetsoversikt. Jeg brukte ofte text tv på Get box, også på utenlandske tv kanaler og da ofte på tysk og spansk tv. En annen svakhet er at dersom du vil ta opp en film som begynner før kveldsnytt, og fortsetter like etter, blir bare første delen tatt opp. Men alt i alt fungerer det meste veldig bra, og teknologisk er den nye telia boxen et kvantesprang i forhold til den gamle Get boken.

Veldig dårlig og dyrt

Omtale av  Ala

Jeg sa ja til abonnementet men oppdaget jeg at bindingstid er 12 måneder Nå betaler jeg 1200 kr pr månder for ingneting Tjeneste er elendig og dååååårlig for pengene. Jeg er utrolig lei meg for dette.

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Utrolig ustabil nett

Omtale av  Bt

Har du iot enheter hjemme, så styr unna Telia. Utrolig ustabilt nett. Telenor er dårlig men Telenor er mange ganger bedre enn Telia. Hilsen en som angrer på at jeg skulle spare 500 kr per måned og byttet fra Telenor til Telia.

. God service

Omtale av  Margrethe

Bra utvalg, god app, lett å forhandle pris, kombinere med telefonabonnement, internett og hardware. God service

Elendig kundeservice

Omtale av  Olsen

Elendig kundeservice….. chatten virket ikke, ringte og gav opp etter 15 min… fikk omsider kontakt i chat, men hjelpen var verdiløs… kundebehandler avbrøt chatten uten at jeg ble noe klokere…

Dårlig informasjon

Omtale av  Silje S

De solgte oss en pakke som var alt for liten for vår husholdning . Og når vi da ringte de for å få en større pakke , så var ikke det tilgjengelig i vår gate! Selger hadde all info ang våre ønsker, men solgte oss allikavel en liten pakke , UTEN å informere om at det IKKE finnes en mulighet for å oppjustere . Vi kan ikke se på tv mens sønnen i huset gamer . Og vi må bruke mobilnett for at ikke ting skal buffre!!

Stort forbedringspotensiale

Omtale av  Kristian

Bruker Telia Play appen via min 2019 Nvidia Shield TV 2019 Pro som er en av de bedre Android TV boksene på markedet. Denne fungerer perfekt med alle andre apper som NRK TV, Netflix Disney+ osv . Men med Telia Play appen fungerer det ikke så bra, det er så mye feil at jeg bestemte meg for å skrive en anmeldelse her på bytt.no bare fordi jeg må få ut min frustrasjon om hvor dårlig denne appen er. Jeg vil prøve å oppsummere mine erfaringer nedenfor. -Starter appen viser bildet i bakgrunnen med grafikkbokser uten innhold og ingen lyd, må inn i menyen for å bytte til en annen kanal og så tilbake til den kanalen som jeg egentlig skulle se på for å få det til vise riktig bilde og lyd. -Starter appen og Telia Play vises på lilla bakgrunn, ingenting skjer. Starter appen prøver å spille av direkte tv, får bare svart skjerm med lyd. -Bildet hakker 1 gang i minuttet. Dette for å nevne noe, appen oppleves ellers veldig treg og ustabil. Jeg vil overhode ikke anbefale Telia Play til noen. Det virker heller ikke som om Telia er interessert i å forbedre noe av dette.

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Brukervennlighet og sortering av favoritter

Omtale av  Ronny J

Lite brukervennlig, blar i kanaler og kanaler man ikke har dukker opp. Samtidig kan man ikke sortere favorittene i den rekkefølgen man vil. Natta og gå over fra Telenor til Telia, dessverre

Forrige
Side 1 av 36

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR