Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert mai 2024
Allente TV
1.4
888 verifiserte omtaler

Allente TV omtaler og erfaringer

Nøytral trend

Allente TV opplever for tiden en nøytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

1.4
Forferdelig
888 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
#5
Forferdelig
Allente TV er rangert
#5 av 5 tv-selskaper
14%
Dårlig
14% anbefaler Allente TV
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!

Utforsk 888 omtaler om Allente TV

FILTRER OMTALER
58
47
53
90
640
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Allente TV?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Leverer ikke det en har betalt for

Omtale av  Tellef

Har værtbra, men ikke nå lenger. En kjøper en kanalpakke, men plutselig forsvinner kanaler fra pakken, uten noen informasjon. Sist var 2. mai da History og H2 forsvant (tidligere forsvant Animal Planet og Discovery Sience). Som enslags plaster på såret kommer noen nye totalt uinterssante kanaler. Blir nok bytte av leverandør.

Kunne vært mye bedre

Omtale av  Jens K. V

Kan ikke kontaktes via epost, prøver bare å tjene mest mulig, ikke kunden som står i fokus.

Finner ikke en rådgivende kunderådgiver.

Omtale av  Rakel L

Min oppsigelse ble ikke registrert. Vi fikk fiber og trengte ikke Allente, men vært en kunde i 7 år.

Allente blir dårligere og dårligere

Omtale av  Tommy

Vært kunde i mange år og alt har fungert bra til tross for dårlige episoder og erfaringer innimellom. Men løpet av de siste året har Allente fjernet svært mange kvalitetskanaler i skjul. Altså, man har ikke fått noe varsel på forhånd, ingen alternativer eller endring i pris. De har i skjul erstattet svært gode kanaler med bare søppel og sport. Og man sitter igjen å betaler for kanalpakker som man verken liker eller kan få gjort noe med da de ikke tilbyr fleksible kanalpakker. Du må pent ta til takke med den søpla til pakker de nå har. Og ender jo da opp med å betale dyrt for en hel masse kanaler som bare er søppel. Antageligvis fordi de gode kanalene var kostbare, mens den nye er billig. Alt for deres fortjeneste uten å ivareta og ha kundene i fokus på noen som helst måte. Men betale dyrt og øke prisene jevnt og trutt hvert eneste år, ja det er det gode på!

Skriftlig oppsigelse til [email protected]

Omtale av  Even

Ble oppringt 24.1.2024. Sa da opp MUNTLIG og skulle da betale den måned og påfølgende.måned (ut februar) I samme samtale prøver de å lokke med halv pris. Hadde vi ønsket å beholde dem hadde vi selvsagt takker ja tilbudet. ALDRi Si OPP OVER TELEFON UTEN Å TA OPP SAMTALEN.

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Missfornøyd. nå.

Omtale av  Terje S. O

Alle gode kanaler forsvinner,, nå sist history og history2. Da må prisen reduseres. 90 % er dårlig nå. Om

Dårlig kundeservice

Omtale av  Øyvind H

Garanti på antennemontasje bli avvist da jeg kontaktet dem ang. dette . ( 1 år garanti) Veldig ustabilt signal

sleipt selskap

Omtale av  Espen B

Det bør ikke være en kamp for å få sagt opp et abonnement... Forbrukerrådet mener det skal være like enkelt som å melde seg inn, allente er nok uenige i det.

Programmene hakker og surrer

Omtale av  Ellen

Programmene hakker og surrer. Dette skjer ikke på de andre appene på tv'n. Er irritert

Hold deg laaangt unna Allente for enhver pris!

Omtale av  Bjørn

Umulig å kansellere selv fra "Min side", uten å gå via chat og en haug med spørsmål og tilbud om å forlenge billigere osv. Hold deg langt unna dette makkverket!

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Styr unna selskapet

Omtale av  Kunde

Dette er svindel. Styr unna. Ble svindlet av en selger på Elkjøp som lurte meg til å starte abonnement. Veldig vanskelig å si opp. Burde bli tatt kraftig av forbrukerrådet. Endte sikkert opp med å betale 2000 kr samlet uten å få noe tilbake, på grunn av denne svindelen. Styr unna dette selskapet alle sammen.

SVINDEL! SVINDEL! SVINDEL! SVINDEL!

Omtale av  Jørgen B

Du blir lurt inn i et abonnement som varer i et år. De sender deg produktet så du kan «prøve» det, men det er umulig å si opp. Styr unna! Dette er lureri og jeg tar opp saken med Forbrukerrådet. Jeg sitter igjen med en pakke jeg ikke har bruk for og får regninger jeg ikke betaler. Jeg gir meg ikke på tørre møkka. Jeg har ikke inngått en avtale, og dette skal de slite med å bevise

Telefonterror!

Omtale av  Svein A. G

Bakgårdsfirmaet Allente ringer gang på gang angående diverse TV abonement uten at jeg har noe kundeforhold med hverken dem eller tilsvarende bedrifter og gjentatte ganger gir dem beskjed om å slette meg fra deres lister helt uten resultat. Noe ganske mange har vært utsatt for. Jeg har vært reservert i Brønnøysund siden 2001, men likevel ringer de til tross for jevnlig oppdatering. Jeg har heller ikke hatt TV på over 20 år.

Styr unna!

Omtale av  Bryan

Dette er den verste kundeservicen jeg noensinne har opplevd. Nettsiden deres gir minimal informasjon og er ekstremt lite informativ. Å si opp kontrakten er en utfordring i seg selv, da det er vanskelig å finne ut hvordan man gjør det, og de krever at oppsigelsen sendes per brev. Til tross for å ha sendt oppsigelsen som forespurt, påstår de nå at de ikke har mottatt den.

Allente er noe møkk

Omtale av  Ove

Elendig system, rett innstilt parabol med svært gode mottakerforhold, likevel vises ikke de nedlastede kanalene, sending er kryptert står det?? Abb. er i orden så langt jeg kan se, betalt og vært i drift lenge, startet opp igjen etter en selvvalgt «fryst» periode, cam er tatt ut og satt inn, strøm slått av/på osv. ingen forskjell, og kan ikke avslutte abb. pga avtaletiden, elendighet hele veien!!

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Overfakturering og påprakket strømmetjenester jeg ikke har bedt om.

Omtale av  Hans R. S

Etter at Visat ble kjøpt opp fra Allente, har jeg for det første blitt utsatt for en Allente selger midt i arbeidstiden som solgte meg tjenester dyrt såkalt gratis uten at jeg var klar over det. Fikk ryddet opp etter en stund på noe av det, men fortsatt gjenstår det betaling for strømmetjeneste som jeg ikke har bestilt, og overfakturering i henhold til avtale på en annen. Og Viasat som var inkludert i billigste abonnement er ikke det lenger, men en annen strømmetjeneste som jeg ikke kjenner til. Jeg har ikke bedt om det heller. Resultatet er at jeg nå betaler dobbelt så mye som tidligere. Riktignok får jeg litt mer, men også mye jeg IKKE har bedt om. Tjenestene fungerer nok, det er ikke det. Men nå er prisen slik at jeg likegodt kan velge andre leverandører via bredbåndet og ikke parabolen. For det er nå omtrent like dyrt. Tidligere var det penger å spare på parabolløsningen.

Forrige
Side 1 av 56

Allente TV

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR