Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert desember 2023
Allente TV
1.5
816 verifiserte omtaler

Allente TV omtaler og erfaringer

Positiv trend

Allente TV opplever for tiden en positiv trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

1.5
Dårlig
816 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
#5
Forferdelig
Allente TV er rangert
#5 av 5 tv-selskaper
15%
Dårlig
15% anbefaler Allente TV
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!

Utforsk 816 omtaler om Allente TV

FILTRER OMTALER
58
47
53
88
570
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Allente TV
Allente TV har 816 verifiserte omtaler på Bytt.no

Tyveri fra gamle kunder. D

Omtale av  Atle M. A

Dårlig service og lite villig for hjelp for at vi eldre kan bruke de gamle tunere uten å betale flere tusen krav minstepensjon. Det er vel vi som har lagt til rette for at dere kan tjene gode penger.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Allente TV?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Faktura som ofte er uriktig

Omtale av  Heidi

Jeg har hatt Allente (Canada digital før) ca. 20 år. Har fast tv parabol Standard med noen ekstra streaming tjenester, De siste årene har jeg opplevd mye rot med Allente, Jeg får ofte faktura som er mye høyere enn vanlig. Jeg ligger på ca kr. 750, men får ofte faktura som er over kr..2500. Når du går inn på fakturaen så ser en at jeg blir kreditert eks for 3 måneder mrd HBO max, og mye ekstra, men når jeg undersøker så har jeg betalt for de månedene tidligere . Dette er skjer ofte. Hvorfor skjer dette? Hvilken kontroll gjør dere slik at sånne ting ikke skal skjer? Tilslutt, One place dekoder er totalt ubrukelig, forstår ikke hvorfor en må betale for noe som ikke fungerer, bare feil etter feil. Det er bare så trist.

Kjeltringer, har aldri vert borti maken!!

Omtale av  Andersen

Utrolig dårlig kundebehandling, den ene vet ikke hva den andre gjør, lager også regninger som passer de selv, dette gjelder også bindingstid, helt på trynet, hvis du ikke må bruke dette firmaet så for guds skyld styr unna.

Umulig å si opp abonnementet

Omtale av  Ric

Etter tre samtaler for å si opp abonnementet fordelt på fire måneder får jeg enda regninger fra de. Totalt useriøst firma. Styr unna.

ALDRI MER!!!

Omtale av  Kain P

Styr unna!!! Jeg mener det. Hold deg langt borte. IKKE SIGN DEG OPP! De lover og lover, og det skjer ingenting😞 (ok, hvis jeg skal inkludere noe som er bra, skjer tingene i sneglefart. Så det skjer noe.) Signet meg opp for 6 mnd på Elkjøp (skulle aldri ha gjort…) og ble lovet ting som var inkludert i pakka, som tydeligvis IKKE var det allikavel, ifølge Allente. Har ringt de bokstavelig talt 10 ganger… nå er jeg så lei!!! Blir ALDRI mer Allente etter oppsigelsestiden… basta bom, takk for meg.

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Useriøst selskap

Omtale av  Arve B

Bestillte parabol fra allente. Da montør kom sa han at det ikke var gode nok signaler til parabol. Montør foreslår å bruke en nettbasert boks istedenfor. Jeg har brukt denne boksen ca et halvt år nå med dårligt resultat. Jeg har flere ganger i løpet av dette halvåret ringt og sendt mail ang dette. Jeg vil ut av denne avtalen men da sier kundeservice at det er et år binding og at jeg ikke har kontaktet dem tidliger om dette. Jeg sender kopier av mailer som er sendt da sier de at de er sendt til feil avdeling. Det er et rent kontraktsbrudd fra allente sin side da de ikke har levert det som ble bestiilt. Dette er et useriøst selskap som driver på en måte som jeg likestiller med svindel. De opptrer veldig hyggelig på salg men skal du ha hjelp er de ubrukelig. Jeg anbefaler å ligge langt unna dette selskapet.

Ble plutselig Abonnent hos Allente, Etter at jeg forhørte meg om K A B E L - TV

Omtale av  Svein E. K

Skulle forhøre meg om kabel TV hos Allente. Plutselig ble jeg abonnent. Jeg føler meg «bondefanget» fordi jeg ble tatt inn som abonnent, da jeg skulle forhøre meg om abonnement.

Allente TV har 816 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Allente TV mener

Allente TV

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR