Meny

Allente TV omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
1,4/5
Forferdelig
Kundetilfredshet
Forferdelig
Kundeservice
Dårlig
Dekoder
Dårlig
4
av 5 innen
tv-selskap
20%
anbefaler
Allente TV

"Kundeservice"

Omtale om Allente TV skrevet av Per J for 20.06.2022 13:03

Allente TV har totalt 510 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Allente TV?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Kundeservice"
1 syns denne omtalen er nyttig

Kundeservice er er totalt fraværende. Kommer aldri til å ha noe med dem å gjøre i fremtiden.

Bytt.no
"Kundeservice" skrev Per J om Allente TV

Har du en tilsvarende erfaring med Allente TV?
Gjør som Per J og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Allente TV du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Har byttet selskap
"ELENDIG"
1 syns denne omtalen er nyttig

Dette firmaet var helt elendig fra første dag. Ingenting fungerer, og når man sier opp etter kort tid fordi man ikke får det man skulle hatt, så skal de ha mye mer betalt enn avtalen var. En faktura ble ved uhell betalt dobbelt. Allente sier på mail at beløpet er blitt kreditert meg, men det stemmer ikke. Og når oppsigelsesavdelingen tar kontakt og lover å se på saken og ringe tilbake..... ja da hører man ikke mer!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"kundeservice"
1 syns denne omtalen er nyttig

Skulle videreføre mitt abb. og ringte Allente 2. mai. Etter LANG ventetid traff jeg en svenske med hjemmekontor på Kreta. Fikk OK pris, som jeg ville ha skriftlig bekreftelse på. Men nei, kunne ikke få det! 8. mai sendte jeg epost til kundeservice og ville ha en skriftlig detaljert ordrebekreftelse på den muntlige avtalen. Flere eposter frem og tilbake, men ingen hjalp meg. Her opplevde jeg kun, fra alle involverte, ansvarsfraskrivelse! I dag ringte jeg, tastet meg frem til abb.avd. og de skulle ringe tilbake. Etter ca. en halv time skjedde så, men fra kundeservice. Oi sann, da måtte vedkommende sette meg over til abb.avd. Etter eksakt en times venting var plutselig samme person på kundeservicen tilbake på linja. Vedkommende satte meg igjen over til abb.avd. og etter nok en halvtimes tid fikk jeg kontakt på riktig avd. Her var det faktisk en som hjalp meg, og etter å ha informert vedkommende om hva jeg hadde opplevd i forhold til Allente siden 2. mai, fikk jeg av ham et knalltilbud. Dette ble så umiddelbart oversendt meg via epost, skriftlig altså, og så akseptert av meg. Allente kundeservice og telefontid, langt under bunn i bøtta! Vedkommende jeg traff på abb.avd. reddet derimot dagen min.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Uprofesjonelt"

Tidligere Viasat kunde i flere år med overgang til Allente.Alle signaler forsvant og beskjed ble ikke gitt på forhånd om paraboljustering.Henvendelse til kundeservice virker veldig uprofesjonelt og blir sendt fra avdeling til avdelingen med masse ventetid.Har foreløpig fryst abonnement i påvente av avklaring. De lurte meg på 12 mndr binding til noe som ikke virker.Blir spennende å se hva det innebærer ved evt.oppsigelse.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Har byttet selskap
"profesjonalitet og tidsbruk ved oppsigelse"

Har prøvd 3 ganger å si opp, det kan kun gjøres ved å ringe. Etter ca 3 min på tlf med ventemusikk kan man velge å bli oppringt. Dette har ikke skjedd den siste uken. Har blitt oppringt en av gangene etter 2 dager, men pga. stor pågang måtte han få noen fra den korrekte avdelingen til å ringe meg opp (selv om jeg valgte avdeling for oppsigelse når jeg ringte). Etter 3 dager har ingen ringt, nå sitter jeg igjen i kø på tlf og prøver å si opp, har ventet 8 min og ikke mulig å velge bli ringt opp igjen denne gangen. Har brukt minst halvannen time på noe som kan ta 2 min uten å få løst problemet. Er nødt til å si opp da vi har en eksisterende avtale dit jeg flytter.

Allente TV har totalt 510 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR