Meny

Canal Digital omtaler og erfaringer

2,0/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Dekoder
Middels
5
av 7 innen
tv-selskap
41%
anbefaler
Canal Digital

"Talentløs kundeservice"

Omtale om Canal Digital skrevet av Kad for 11.03.2019 22.36

Canal Digital har totalt 186 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Canal Digital?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Har byttet selskap
"Talentløs kundeservice"
1 syns denne omtalen er nyttig

Dekodere som ikke fungerer, kundeservice som ikke kan noe om nettopp kundeservice. Elendig holdning fra kundebehandlere hvorav de enten ikke forstod norsk siden de sitter i Sverige, eller en uinteressert student med dette som deltidsjobb. Byttet tilbake til tidligere TV leverandør og kommer til å holde meg til de i uoverskuelig fremtid.

Svar fra Canal Digital
19.03.2019 15.23
Vi vet ikke hva som har skjedd i ditt tilfelle, men vi beklager at du har hatt en dårlig opplevelse med oss. Det er selvsagt ikke meningen at du skal oppleve at våre kundebehandlere ikke forstår hva du sier, og at du opplever servicen som lite tilfredsstillende. Vi håper vi får anledning til å vise deg en betydelig forbedring ved neste anledning. Du er uansett velkommen tilbake, når det måtte være!

Mvh,
Canal Digital
Bytt.no
"Talentløs kundeservice" skrev Kad om Canal Digital

Har du en tilsvarende erfaring med Canal Digital?
Gjør som Kad og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Canal Digital du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kristoffer N. N
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Har byttet selskap
"Et oppsigelseshelvette"
1 syns denne omtalen er nyttig

Vi sa opp Canal Digital etter 7 år som kunder til fordel for Altibox, da vi har Fiber der og fikk en god pakkedeal. Da jeg skulle si opp chattet jeg med dem, men møtte på en lite kundevennlig person som brukte over 40! Minutter på og si opp ett abonnement. I etterkant trodde vi alt var bra og vi var ferdige med dem. Men nei. De driver å ringer til oss oftere og oftere for å få ha oss videre som kunder. Vi sier at vi ikke er interessert å at de må slutte å ringe, men de fortsetter.

Svar fra Canal Digital
31.01.2019 17.27
Hei,

Vi beklager at du har hatt en dårlig opplevelse. Å si opp et abonnement hos oss, skal normalt ikke ta så lang tid. Det er heller ikke meningen at du skal oppleve oss som lite kundevennlige.

Vi synes det er leit at du forlater oss. Veldig ofte klarer vi å finne løsninger som gjør at kunder likevel ønsker å bli hos oss, så vi opplever at de aller fleste synes det er bra at vi tar kontakt etter oppsigelse. Vi skal imidlertid selvsagt respektere at man ikke ønsker å bli oppringt og har rutiner for det, så dersom det ikke har blitt fulgt i ditt tilfelle, så beklager vi det.

Mvh,
Canal Digital
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Har byttet selskap
"Useriøse kundebehandlere"
1 syns denne omtalen er nyttig

Bestilte canal digital satelitt i november 2018 og fikk alt jeg skulle ha. Montør skulle komme men kom ikke før 20.des. Support var lite løsningsorientert og jeg som kunde måtte flere ganger komme med forslag til løsning. Etter 4 forsøk på å montere satelitt uten å finne signal ga montør opp i begynnelsen av januar i år. Chatten med canal digital var både frustrerende og lite samarbeidsvillig og kundebehandleren avsluttet chatten uten at jeg ville det. Uhøflig og uhøvelig. De gav også skylden til montørene og jeg måtte omtrent dra en unnskyldning ut av dem. Eneste løsningen deres var å avslutte mitt abonnement hos dem noe de gjorde uten mitt samtykke. Jeg ville ha canal digital og en løsning på problemet. Loggen er lagret og den vil bli sendt videre for sånn vil ikke jeg som kunde bli behandlet.

Svar fra Canal Digital
31.01.2019 15.28
Hei! Vi beklager at du har hatt en dårlig opplevelse. Vi har dessverre ikke mulighet til å kommentere direkte på saken din her, men på generell basis, så er det slik at når montør ikke får opp signal på grunn av forhold der du bor (trær i veien eller lignende), så er det ingenting vi kan gjøre for å koble deg opp. Ut i fra at du sier at montør har forsøkt fire ganger, virker det også som at installatør virkelig har forsøkt alle utveier for å finne signal.

Uansett så skal ikke våre kunder oppleve dialogen med oss som "lite samarbeidsvillig" og vi skal heller ikke avbryte en pågående dialog med hensikt, eller opptre uhøflig. Hvis det har skjedd, så beklager vi dette.

Vi er usikre på hvordan abonnementet kan ha blitt avsluttet uten ditt samtykke og det skal selvsagt heller ikke skje, men eneste måten å løse slike tilfeller på uten at det medfører kostnader for deg, er at vi avslutter abonnementet så raskt som mulig etter vi har fått tilbakemelding fra kunde eller montør, om at det ikke er mulig å oppnå signal. Ellers vil man måtte forholde seg til normal abonnementsavgift og bindingstid, til tross for at man ikke får benyttet abonnementet.

Mvh,
Canal Digital
Ole C. N
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Har byttet selskap
"Dyrt å være kunde og dårlig service på feil."
2 syns denne omtalen er nyttig

Det kostet over 600 kr. pr.mnd. og slikt som kort til Smart TV,'n kostet meg over 1000 kr. Det er 4 år siden jeg byttet til RiksTv som har 454 kr. pr.mnd og 500 kr for Common InterFace card og det er pris til dags dato..

Svar fra Canal Digital
03.01.2019 11.46
Hei! Vi er usikre på om prisen du refererer til er riktig, da vi tilbyr alt vårt innhold (unntatt premium) og TV i flere rom for bare 597 kr måneden. Samtidig så har RiksTV økt prisen til 529 kr måneden. Da får du færre kanaler og nesten halvparten av kanalene, krever at du har boks med Internett-tilgang, i motsetning til vårt innhold, som du får direkte fra satellitt.

Vi tror ellers du vil bli positivt overrasket over hvor mye vi har utviklet oss på 4 år, hvis du skulle ønske å prøve oss igjen. Vi har stor fleksibilitet i valg av kanaler og innhold, slik at vi er sikre på at du vil finne et prisnivå som passer for deg. Vi har alltid gode tilbud og du finner oss på https://satellitt.canaldigital.no/

Mvh,
Canal Digital
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Har byttet selskap
"Fisker kunder på falske premisser"
2 syns denne omtalen er nyttig

Etter å ha fått innlagt fiber fra Altibox sa jeg opp Canal digital. Like etter ringte en pågående selger. Jeg hadde noen krav til tilgjengelighet til frie europeiske kanaler. Det var "ikke noe problem", noe den likevel ikke kunne oppfylle. Jeg hadde sittet over angrefristen. Jeg hadde imidlertid ikke angret men derimot ikke fått hva jeg hadde lovet. Kravet gikk til inkasso. Det endet med forliksråd der jeg vant.

Svar fra Canal Digital
30.11.2018 13.14
Vi kommenterer ikke saker fra Forliksrådet offentlig, men på generelt grunnlag beklager vi at du har hatt en dårlig opplevelse med oss. Vi etterstreber naturligvis å holde god kvalitet i alle salgssamtaler og det er viktig for oss at selger alltid gir korrekt informasjon. Du er velkommen tilbake ved en fremtidig anledning.

Mvh,
Canal Digital
Canal Digital har totalt 186 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR