Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2024
Allente TV
1.4
892 verifiserte omtaler

Allente TV omtaler og erfaringer

Nøytral trend

Allente TV opplever for tiden en nøytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

1.4
Forferdelig
892 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
#5
Forferdelig
Allente TV er rangert
#5 av 5 tv-leverandører
14%
Dårlig
14% anbefaler Allente TV
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!

Utforsk 892 omtaler om Allente TV

FILTRER OMTALER
58
47
53
90
644
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Allente TV
Allente TV har 892 verifiserte omtaler på Bytt.no

Lureri og svindel

Omtale av  Maria

De endrer på abonnementet uten å gi beskjed, plutselig får du en dyr faktura på 1300kr når abonnementet ditt egentlig koster 469kr, de forskyver oppsigelsestid uten at du samtykker, og lurer deg til å betale dobbelt. Elendig og svært misfornøyd, vil si at dette er svindel, da du ikke får de tjenestene du betaler for. Styr unna, heller kjøp hver streaming tjeneste på egen hånd uten leverandør som allente involvert, da har du hvertfall kontroll selv om det kan bli litt dyrere.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Allente TV?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Nåk er nåkk.

Omtale av  Ronny H

Sender ut regninger ukontrolert. Sente striming oppsigelse på nettsiden deres. Skaffet meg ett nytt. De nekter for att det er jeg har sakt op mitt abonomang. Jeg har betalt ekstra purre gebyr. Får fortsatt nye purringer. Det virker som de har lite kontroll på hva de driver med.

Fordekt svindel

Omtale av  John

Annonsert som godt tilbud gjennom flyttefordel hos Posten (i forbindelse med flytting). Chromecast fulgte med, uten mulighet for å velge bort. Dette medfører bindingstid på 1 år, samt ca. kr. 100,- dyrere abonnement i måneden, til sammenligning med å bestille direkte fra hjemmesiden til Allente. Der slipper man også bindingstid, helt! Dette oppleves som villedende og svindel! Det gis inntrykk av at tilbudet gjennom postens flyttefordel nettopp SKAL være en fordel. En chromecast kjøpt fritt i butikk koster mellom 300-500,-. Dette er alt annet enn et "fordelaktig tilbud"!

Dårlig behandling av Allente

Omtale av  Jan O

Streamemuligheten forsvant når de gikk fra canal digital til Allente. Traff en person på en Allente stand på ei boligmesse i 2022 som eg forklarte problemet mitt til. Han trykte noe på ett skjermbrett han hadde og trykte demonstratift ENTER knappen, og sa: Det kommer ny gratis dekoder om noen dager. Det kom aldri noen dekoder. Ringte noen måneder etterpå og etterlyste dekoderen. Ble kon en kasteball mellom forskjellige personer med laaang pause mellom hvær. Tilslutt la eg bare på. Orket ikke ta tullet der. 31. Mai i år ringte eg for å si opp avtalen. Prøvde først med chatroboten deres, men den sluttet å virke når eg skulle si opp. Da ringte eg og måtte trykke meg gjennom noen datastemmespørsmål, og ble satt på vent. Fikk mulighet til å legge igjen mitt telefonnummer noe eg gjorde, og skulle bli ringt opp igjen. Skulle beholde plassen i køa. Etter nesten en time ringte en trivelig Norsktalende dame tilbake. Da eg sa at eg ville si opp mitt abonnement. Svarte ho at det var trist og ville vite hvorfor. Eg fortalte ho det som er beskrevet lengre oppe i teksten, og det virket som ho skreiv en rapport, men ho hadde ikke autorisasjon til å si opp abonnementet, så ho satte meg videre til en annen person. La igjen mitt telefonnummer igjen, og over 4 timer ( Fire timer)senere ringte en Svensktalende dame tilbake. Eg sa at eg viile si opp abonnementet. Ho svarte også at det var trist å ville vite hvorfor. Eg svarte med å si at eg ville kun si opp mitt abonnement. Det ble litt ampert. Ho truet med å legge på. Tilslutt fikk ho bare si det ho ville si, og svarte nei til tilbudet. Eg fikk ikke med meg hva ho egentlig ville da eg kun ville si opp. Tilslutt skreiv ho en opp sigelse og skulle sende meg en bekreftelse på mail. Noe eg ikke har fått enda. Avtalen er at eg skal betale ut inneværende+ neste måned. Noe som for meg blir ut Juni da eg sa opp 31. Mai. Vedr. Faktura: 15.Mai betalte eg siste faktura som gjelder ut Juni. Har betalt til riktig tid i hver måned. Har nettopp fått ny faktura som gjelder for Mai, Juni og Juli med forfall 15 Juni. Altså dobbelt betaling Mai og Juni. Har og skal selvsagt ikke betale denne da eg alletede har betalt ut Juni og kundeforholdet er avsluttet.

Leverer ikke det en har betalt for

Omtale av  Tellef

Har værtbra, men ikke nå lenger. En kjøper en kanalpakke, men plutselig forsvinner kanaler fra pakken, uten noen informasjon. Sist var 2. mai da History og H2 forsvant (tidligere forsvant Animal Planet og Discovery Sience). Som enslags plaster på såret kommer noen nye totalt uinterssante kanaler. Blir nok bytte av leverandør.

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Kunne vært mye bedre

Omtale av  Jens K. V

Kan ikke kontaktes via epost, prøver bare å tjene mest mulig, ikke kunden som står i fokus.

Finner ikke en rådgivende kunderådgiver.

Omtale av  Rakel L

Min oppsigelse ble ikke registrert. Vi fikk fiber og trengte ikke Allente, men vært en kunde i 7 år.

Allente TV har 892 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Allente TV mener

Allente TV

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR