Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juli 2024
Allente TV
1.4
898 verifiserte omtaler

Allente TV omtaler og erfaringer

Nøytral trend

Allente TV opplever for tiden en nøytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

1.4
Forferdelig
898 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
#5
Forferdelig
Allente TV er rangert
#5 av 5 tv-leverandører
14%
Forferdelig
14% anbefaler Allente TV
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!

Utforsk 898 omtaler om Allente TV

FILTRER OMTALER
59
47
53
90
649
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Allente TV
Allente TV har 898 verifiserte omtaler på Bytt.no

Treg boks, må restartes ofte. enorm ventetid på å si opp avtalen.

Omtale av  Jan F

Går tilbake til Rikstv. Dette er ikke noe jeg vil ha. Merkelig at de ikke har en mulighet til å avbestille via e-post eller eventuelt en link. Kun telefon.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Allente TV?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Montering av trådløst nett.

Omtale av  Kurtis

Skulle få montering mellom kl 12-16. Med åpen dør og jeg tilstede under montasje. Jeg tok meg fri fra jobb 4,5 t. Kl 1210 fikk melding om mulig for at montør ikke kom pga glatt vei til tidligere adresser å om mulig ikke fikk til montering i dag. Fikk ikke kontakt med montør før kl 1410. Da ringer han å sier han trenger 1t 45 min. Jeg måtte bort kl 16 han får være alene. Jeg kontaktet kundeservice å klagde men ingen forståelse, bare beklagelse. Forventet ferdig montert kl 16. Dagen etter prøver å koble opp data, pad, tlf, skriver. Kun tlf gikk å koble. Ringte kundeservice samtale 1: ventet 5 i kø, skulle bli satt over ble brutt. Skjedde 2 ganger. Neste gang satt jeg i 45 min i kø. Fikk svar fra kundeservice om at alt var i orden men ingen ting gikk å koble opp med hjelp fra Allente ga beskjed om at dette kundeforholdet er over og angrerettskjema vil bli sendt( er sendt 10 dager etter signert kundeforhold. Fikk kundeservice bekreftelse tidlig monteringsdag at angreretten start skulle starte den dag anlegg var montert. Dette ville de senere gå bort fra. Ufattelig dårlig kundeservice å får 0 p . Ikke har de e-post hvor ein kan komme i kontakt. Bare tlf og fb og twitter.

Service

Omtale av  Knut

I dag gir jeg 5 stjerner til Allente for service og forståelse. Raske og serviceminded har de vært hjelpsomme med alt. Takker så mycket mine svenske venner.

Elendig kundeservice

Omtale av  Rune

Var kunde i Viasat i 15 år. Ingen problemer helt til det ble Allente. Fakturaen steg mye og det er umulig å komme igjennom på tlf. De fortsetter å sende fakturaer.. Har sagt opp, men når jeg ringer kundeservice pga. nye fakturaer blir jeg bare satt videre til et nummer som aldri tas.... :(

Forferdelig

Omtale av  Joar

Ringte allente i dag ,har hatt dem i mange år og vært ganske fornøyd men denne gangen var dem ikke så villig til og beholde kundene sinne har jeg skjønt .sist gang jeg ringte så ville dem beholde meg siden jeg er så god kunde og vært hos dem i mange år .har klagd veldig lite til dem ang dritt boken siden jeg fikk halv pris på abo . . Men nå har dem vel nok kunder så da svarer dem deg nesten frekt . Men går over til riks tv med bedre abo med 1000 ganger bedre tv box og mye mere kanaler til lavere pris .

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Allente ønsker ikke lage app til Samsung smart tv før 2018

Omtale av  Karl

Kjøpte en dyr samsung Qled tv i 2017 som har fungert utmerket. har hatt canal digital i alle år og er kjempefornøyd med dem.. Men etter at dem ble Allente har ting begynt og falle fra... Pris har steget betraktelig og nå sluttet canal digital appen og virke p,g,a det skulle komme en ny allente app.... Men den kommer kun til tv som er nyere en 2018??? Dem kunne i det minste beholdt dem gamle appen for de eldre modellene....

Oppsigelse / Angrerett

Omtale av  Rune

Allente er fullstendig useriøse. Har, dessverre, et abonnement hos dem på parbol tv og det ser det ut for kommer til å bestå, for det er helt umulig å få sagt opp avtalen..... Dessverre få alternativer, men dette selskapet bør alle som kan styre laaaangt unna. Skulle gjerne tatt med det som er bra, men finner ingenting på plussiden...

Allente TV har 898 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Allente TV mener

Allente TV

Har tilegnet profilen
Allente TV deltar på Bytt.no

Allente TV har tilegnet sin profil på Bytt.no og kan derfor svare på omtaler og invitere sine kunder til å dele erfaringer.

Alle bedrifter kan gratis tilegne sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Besvarer ikke omtaler
Allente TV besvarer ikke omtaler

Allente TV har de siste 12 månedene ikke ønsket å kommunisere med sine kunder for å løse problemer, besvare spørsmål eller vise takknemlighet.

Alle bedrifter kan gratis besvare omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Innhenter ikke verifiserbare omtaler
Allente TV henter ikke inn tilbakemeldinger

Allente TV benytter ikke Bytt.no sine invitasjonssystemer for å innhente omtaler - enten de er negative eller positive.

Alle bedrifter kan gratis få tilgang til verifiserte invitasjonsmetoder på Bytt.no. Det sikrer i større grad at omtalene bedriften innhenter er ekte og styrker troverdigheten. Les mer om bedriftsportalen her.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR